SZOC POL ERÕS IDEGZETÛEKNEK


Salimar # 2006.03.04. 19:08

http://www.magyarorszag.hu/hirkeres.html?…
Ezt nézd meg. Itt minden szerepel.

Szöszi22 # 2006.03.04. 18:54

Ja,és írjatok egy levelet a hivatalba!/mindegyikbe egyet./-nincs sorbanállás,küldözgetés,arra válaszolni KELL,és túl nagy hüjeséget nem lehet,mert az papír,ugye,iktatószámmal,ügyintézővel, aláírva,stemplivel,rendeletekkel megtámogatva,és akkor keresgéljék ők a rendeleteket,ráérnek.

Szöszi22 # 2006.03.04. 18:48

Van azért itt még valami!

A tüneményes humorérzéked!!!

Türelemmel,és/vagy humorral bármit túl lehet élni,ha meg még egy kutyád is van....Neked áll a zászló,a hivatal meg elmehet a sunyiba(sajna ettől nem megy el...)-szerencsés vagy,aki tud jókat röhögni,-/enni,aludni...stb/az egészséges.Ha majd valamelyik hibádzik,akkor kezdjél el gyanakodni,addig meg hajrá!

esgab # 2006.01.13. 21:25

Köszönjük de nem tudtunk kideríteni semmit, még az sem világos, hogy egyáltalán jogosultak vagyunk-e a támogatásra.

Azt meg pláne nem, hogy ha véletlenül jogosultak vagyunk akkor az utód harmadik (asszony részéről) vagy első (részemről) gyereknek számít-e. Nem egészen mindegy ,hogy 900e vagy 1,4M.

Az asszony lakásából vettünk egy telket és az én lakásomat is el kellett adni ,mert sem szoc-polt sem államilag támogatott hitelt nem adnak ha lakás van valamelyikünk nevén.
Valamelyik családtagom nevére sem írhattuk volna, mert akkor megadóztatnak most engem, ha eladjuk később akkor meg majd őt is.
Két hét múlva megyünk albérletbe négyen meg egy kutya, ami egy építkezés előtt-közben annyira hiányzott mint lufiárusnak a nyílzápor.

Ui. : Ja azért nem vagyok annyira elhagyatva az állam részéről ugyanis a napokban érkezett egy levél, hogy 3 évvel ezelőtt egy autót nem 15 napon belül írattam át hanem a 22.-en és ezért az illetékhivatal 25000(HUSZONÖTEZER) Ft-ra bírságol...

vzoli # 2006.01.11. 09:55

Részvétem.

Tipikus magyar "csakakkorállokszóbaveledtebüdösállampolgárhaaznekemisérdekem"-típusú hozzáállás mindenhol.

Nem vagyok jogász; viszont hátha találsz használható információkat a hivatalos kormányzati oldalon:

A szocpolra jogosultak köre, a jogosultság feltételei:

http://www.magyarorszag.hu/…m/szocpoljog

A szocpol összege és a megelőlegező kölcsön:

http://www.magyarorszag.hu/…/szocpolmert

Szocpol-lakások adásvétele:

http://www.magyarorszag.hu/…cplakadasvet

A szocpol folyósítása:

http://www.magyarorszag.hu/…/szocpolfoly

A félszocpol:

http://www.magyarorszag.hu/…m/felszocpol

esgab # 2006.01.10. 23:08

Felvilágosítást szeretnénk kérni az igényelhető szoc pol kedvezménnyel kapcsolatban.

A feleségemnek ez a második nekem az első házasságom. Az elsőben született kettő gyermeke akikre 93-ban megigényelték a szoc polt. Nekem nincs saját gyerekem a kettőnek tehát NEVELÕAPJUK vagyok.
Szeretnénk közös gyereket és szeretnénk építeni egy házat amire (mivel én még NEM KAPTAM!!!) elég erőteljesen megkívántam a szoc pol-t.

Miskolc megyei jogú városunk vicces bürokratáiból a Polg Mest Hiv adott először ízelítőt , cikázás a 00 és a tíz a hatodikon számú helyiségek között amikor is kiderült, hogy ezzel már egy jó ideje nem is ők foglalkoznak hanem ha BÁRMELYIK!!! bankba beballagunk ott tárt karokkal fogadnak és nagy-nagy örömmel állnak naprakész szakembereik a rendelkezésünkre.
Az volt a következő probléma, hogy mi hiába kerestük a BÁRMELYIK bankot, mi sajnos csak mezei OTP-t, K&H-t , RAIFAISSEN-t találtunk ahol nehezen ment a barátkozás ugyanis a bank a szoc pol átutalásból amit a nagy közösből markolhatnánk fel nem tud üvegpalotát építeni ,tehát leszükült a téma rövid idő alatt arra, hogy mennyi hitelt tukmálhatnának ránk.

Az a kérdés, hogy :előzőházasságkétgyerekfelvettszocpol ráadásul az , hogy : újházasságharmadikbabanekemelsőgyerek hamar az érdektelenség homályába veszett viszont a harmadik helyen kiderült, hogy ezzel nem is ők foglalkoznak hanem a Jegyzői Hivatl!!!

OK irány a jegyzői hivatal ami egy nagyon impozáns hely, a gigantikus kapun olyan magasan van a kilincs hogy bakot kellett tartanom az asszonynak , hogy bejussunk . A nagytiszteletű Portás Bácsi meg úgy ránkförmedt ,hogy majdnem kiment a fejemből, hogy én szalonnáztatom a napi tízórás munkám adójából. Mindegy... Ott már hamar kiderült , tehát rögtön a kilencedik ember tudta is ,hogy kihez tartozik ez a kérdéskör. Biztosan senki sem találná ki: " Menjenek a Polgármesteri Hivatalba!"

Tulajdonképpen lemondtunk (lemondattak) erről a támogatásról ,de ha volna egy írástudó aki ezt ki tudja bogozni nagyon hálásak lennénk neki.