alsovonal
„Milyen időhúzásról zagyválsz? A kötelezett számított végrehajtásra, de ahogy osztap is írta, arról nem tehet senki sem, hogy jogerős fmh-ra nem kérték a vh-t. Megtehették volna 2020 januárjában.az első nem befizetett részlet után.”
Sajnálom, hogy nem megy az értelmezés. Az illető részletfizetést kért, kifizette ennek a költségét, majd egyetlen nyamvadt részletet se fizetett be. Ha akkor nem kérte volna a részletfizetést, már régen végrehajtották volna rajta a tartozást, így viszont nyert vele egy kis időt, mert mire a követeléskezelő észbekapott. több év elment vele,
Most meg ahogy írtam, ha van benne készülékvásárlásból származó összeg is - pl. a kötbér - akkor az a része tuti nem évült el. Sőt, ahogy írták mások is már, attól hogy elévül, nem szűnik meg, bármikor rendezhető a kamataival együtt. Mert hogy szerintem annál a szolgáltatónál a tartozás rendezéséig nem nagyon kell szolgáltatást megrendelnie az illetőnek, azt most borítékolom.
„Ökörségeket ne írj, laikusként sem.”
Bunkó stílusú válaszokat meg akár te is mellőzheted! Azt hiszem, én nem ilyen stílusban válaszoltam. Köszi!