Próbálkozzál a banknál, lehet, ad folyószámlahitelt, amit részletekben visszafizetsz.
Inkasszó a számlámon, hogy tehet ilyet a végrehajtó?
Sherlock,
köszi.
Te ismersz még Mo-n olyan munkáltatót, aki kp-ben fizet?
Kizárt.
Akkor hol van a törvény ilyenkor? Akkor ezek szerint a vh gondol egyet, és nem fizetésletiltást kér, ami a fokozatosság elvét követve az első dolga kellene, hogy legyen, hanem inkasszál. Miért? Letiltható a fizetésem x, jelenleg 33%-a. Ez miért nem elég neki? Miért viszi az egészet? Attól fél, hogy nem kapja meg a vh díját?
Ilyen elven akkor mindenki, akinek valaki tartozik, inkasszálhat, és kész....nem kell hónapokig várni, amig 33%-os tételekben megérkezik a zseton.
Mindenesetre gyomorforgató, amit művelnek, és ahogy művelik...nem írom, hogy tisztelet a kivételnek, mert szerintem nincs ilyen...
Érdemes a neten utánuk kutakodni, érdekes dolgok klerülnek napvilágra, ahogy egyre többen kezdik őket piszkálni...Szerinted miért nem érem el őket kb 2 hete? Se telefonon, se személyesen, se emailben...És ezeknek fizessek bármit? Inkább kilépek a melóhelyről....
Azok a százalékok a fizetésre vonatkoznak(ha a munkáltatód vonja tőled - kérd kp-ban és akkor tényleg csak annyit tudnak vonni), ami a bankszámládra megy az onnantól hogy megérkezik "lóvé", viheti többé-kevésbé szabadon.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Sherlock,
köszi a hsz-t.
A törvénytelenséget erősebben a vh-ra értettem, a bank "csak" tette a dolgát, és fizetett, kvázi az én kontómra.
A törvénytelenséget abban látom, hogy a vh törvény kimond bizonyos százalékos összegeket is, ami haj ólemlékszem, akkor a nettó, számlára érkező fizetés max 33%-a lehet, kivételes esetben, pl gyerektartásnál lehet 50%, illetve több levonás esetén lehet max 50%.
Az én fizetésen nettóban alig több, 1-2 ezer forinttal, mint amit elvitt ez a rablóbanda, akiket azóta semmilyen, ismétlem, semmilyen formában nem érek utol : sem személyesen, sem emailben, sem telefonon, mást kommunikációs módszert nem ismerek.
Úgy gondolom, nem volt joga, sőt, törvényi lehetősége sem a vh-bnak, hogy gyakorlatilag a fizetésem 99%-át elvigye, akár adós vagyok valahová, akár nem...
„Melyik az a fórum, ahol bepanaszolhatom ezt a rablót?”
http://www.mbvk.hu/…feleknek.php
„ hiszen mindkettő törvénytelenséget követett el, bár a bank talán kevésbé...”
Miben is áll ez a törvénytelenség?
„ szembeállva a törvénnyel...[hiszen a dr nem véletlenül van a neve előtt]...annak be nem tartásával”
Nem nagyon olvastad a Vht.-t igaz? Amúgy a legtöbb végrehajtó neve előtt nincs dr.
„A bankot nem hibáztatom, mert fosnak a vh-tól Ők is”
??
„plusz a kuruc.info”
Ugyanmár...
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Kedves kbs, az előbb lemaradt :
igen, mocsadék dolognak tartom az eljárást magát, mert ha végigolvastad a topic nyitómat, akkor leírtam, hogy a tartozás elismert, nem tagadtam, nem szegültem szembe senkivel...
De ezt megteheti?A bankot nem hibáztatom, mert fosnak a vh-tól Ők is, bár tudnám, miért...
Azzal, hogy olyanokat írkálnátok, hogy adós vagyok, fizessek, nem segítetek, pedig ez a fórum (talán) azért jött létre...
Akármit is gondolsz, az ilyen eljárást, meg amit a tv nyom napok óta, plusz a kuruc.info, mocsadék dolognak tartom, akár tetszik ez, akár nem...és hidd el, még sokan vannak ezzel így, csak talán szerencsére nem mindenki ismeri ezt az oldalt....
Kedves válaszoló,
megmondanád, miért ez a pikirt megjegyzés, hogy "szerinted"?
Milyen állam az, ahol holmi vh-k, meg nem tudom, micsodák, szembeállva a törvénnyel, amit elvileg neki is ismernie kellene, hiszen a dr nem véletlenül van a neve előtt, annak be nem tartásával leamortizálhat egy családot? Gondolom, Te is nézel tv-t, látod, mi folyik vh területen, ugye?
Szóval? Ha már az előző leveledben nem válaszoltál a konkrét kérdésemre, akkor most megtehetnéd : hol lehet őket feljelenteni? Olyan hely kell, ahol tesznek is valamit, nem a "mundér becsületét" akarják védeni....
„hiszen mindkettő törvénytelenséget követett el”
Szerinted.
„Kérlek, ne piszkáljatok olyanokkal, hogy "adós, fizess", meg ilyesmi....”
Hát tényleg. Az csúnya, sőt egyenesen mocsadék dolog lenne.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Nem szaporítom : egy budapesti, konkrétan újpesti vh inkasszálta a számlámat, több, mint 200.000 Ft értékben, amit a remek bankom, mihelyst fizetésem beérkezett, rögtön teljesített is, magyarul, majdnem az összes pénzemet elvitte a mocsadék. Kinél tudom Őt is, adott esetben a bankot is feljelenteni, hiszen mindkettő törvénytelenséget követett el, bár a bank talán kevésbé...
Melyik az a fórum, ahol bepanaszolhatom ezt a rablót?
A tartozásom elismert, nem tagadtam, de a letiltott összeg nagyjából tönkretette a családom karácsonyát, és még sok egyéb mást is.
Kérlek, ne piszkáljatok olyanokkal, hogy "adós, fizess", meg ilyesmi....
Előre is köszi minden választ...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02