Na látom, van már FB-csoport is, persze a kutya nem írta volna ki, hogy hogyan érhető el. :D Nyilán ez csak természetes ugye. :D
szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
Beírod a facebook kukkerbe, hogy jogi szakvizsgázók klubja, és kiadja az összes ide tartozó találatot.
Beírtam. Ki is jött az "összes találat":
- 2019. évben jogi szakvizsgázók KLUBJA (2016-tól)
- BÜNTETŐJOG ~ Jogi Szakvizsgázók Klubja
Akkor most már 50%-os valószínűséggel csak rá kellene hibázni, vajon melyik az. Tisztára olyan, mint az itt a piros, hol a piros. Végül is túl unalmas volt már a fórum enélkül, egyetértek.
Kedves Kollégák!
Az alábbi kettő könyvet keresném megvételre:
1.) JSZS: Munkajog és társadalombiztosítási jog
2.) Csáki-Hatalovics Gyula, Gyekiczky Tamás, Gyergyák Ferenc, Tóth András - Közigazgatási jog
Aki megválna tőle az kérem írjon!
Segítségeteket előre is köszönöm!
@Impossible :-D pedig van még Polgári jog ~ Jogi szakvizsgázók klubja is! :-) Érdemes az összesbe belépni, mindig jönnek hasznos infók.
Sziasztok!
Eladóak az alábbi jogi szakvizsga felkészítő könyvek:(Patrocinium Kiadó):
Alkotmányjog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 3. hatályosított kiadás 3000 Ft
Az Európai Unió joga 4000 Ft
Közigazgatási jog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 2. hatályosított kiadás 3000 Ft
Társadalombiztosítási jog - jogi szakvizsga felkészítő kötet - 3. hatályosított kiadás 3000 Ft.
Ha valaki egyben elviszi 10.000 Ft.
Sikeres vizsgát tettem, három darab hármas:). Egy hetet tanultam, a bizottság alapvetően kedves volt, de sokat kérdeztek, 50 percet voltam bent. A lényeget kérdezték. Pl. milyen nyugellátásokat ismer, munkaviszony megszűnése és megszüntetése, állampolgárság megszerzése, veszélyhelyzetben mely alapjogok nem korlátozhatóak közvetlen hatály, Európai Bíróság, előzetes döntéshozatali eljárás.
A könyvek Pilisvörösváron vagy Budapesten átvehetőek Nyugati pályaudvar környéke.
Email cím: dr.costin.gabriel@gmail.com
A könyvek elkeltek.
Sziasztok!
Eladóak az alábbi jogi szakvizsga felkészítő könyvek:
- Alkotmányjog - Patrocinium Kiadó - 3. átdolgozott kiadás 3000 Ft
- Közigazgatási jog - Patrocinium Kiadó - 2. átdolgozott kiadás 3000 Ft
Mindkét könyv ceruzával volt kihúzva.
A könyvet személyesen tudom átadni Budapesten.
Érdeklődni tudtok az alábbi email címen: anaxunnamun@gmail.com
Sziasztok!
Munkajog és tb-ből megyek írásbelizni,ehhez kapcsolódóan a korábbi jogeseteket szeretném elérni. Tudna valaki segíteni hol találom ezeket? A közös email címet és jelszót valaki lenne oly kedves és elküldené nekem!
Köszönöm előre is!
Kedves Kollégák!
Az IM tematika alapján készült A,B,C rész kidolgozott és hatályos jegyzetek elérhetők.
Sziasztok!
Megkérhetnék valakit, hogy küldje el nekem a közös e-mail címet és a jelszót hozzá?
Előre is köszönöm szépen!
pdincsi@gmail.com
Sziasztok!
Közig-alkotmányból megyek ősszel írásbelire és keresek ehhez kapcsolódó segítséget. Szeretném elkérni a közös e-mail elérhetőséget.
A segítséget előre is köszönöm!
dr.kisseva90@gmail.com
Sziasztok! Megtenné valaki, hogy elküldi nekem a közös mail címhez a hozzáférést? Előre is köszönöm!
tivin79@gmailcom
Sziasztok! Szeretném elkérni a közös e-mail elérhetőségét. Előre is köszönöm annak aki elküldi: borovaczkriszti@gmail.com
Sziasztok!
Szeretném elkérni a közös email elérhetőséget.
Köszönöm szépen.
Címem: mira9207@gmail.com
Sziasztok!
Sikeres vizsga után eladóvá váltak az alábbi könyvek:
Bevezetés az Alkotmányjogba című tankönyv (2016.)- 2.000.-Ft
Jakó Nóra, Mikes Lili, Szabó Zsolt: Alkotmányjog
2. kiadás) - 2.000.- Ft
A közigazgatási perrendtartás magyarázata -
4.500.- Ft
Közigazgatási jog - A helyi önkormányzatok és a kormány általános hatáskörű területi államigazgatási szerve, a közigazgatási hatósági eljárás- 2.000.- Ft
Érdeklődés esetén ezen az elérhetőségen kereshettek: 31biborka@gmail.com
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hamarosan a szakvizsgázni fogok, és úgy tudom létezik egy e-mail cím, ahová tananyag miatt be lehet lépni.
Ezt az e-mail címet szeretném elkérni jelszóval együtt, amennyiben lehetséges.
Továbbá érdeklődni szeretnék hogy van -e valaki aki a Patrocinium gondozásában lévő C rész jogi szakvizsgához kapcsolódó használt könyveitől megválna?
A fentiekre való figyelemmel e-mailben keressetek bátran: bartos.fruzsina@gmail.com
Köszönöm a segítséget.
Üdv, Fruzsina
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hamarosan a szakvizsgázni fogok, és úgy tudom létezik egy e-mail cím, ahová tananyag miatt be lehet lépni.
Ezt az e-mail címet szeretném elkérni jelszóval együtt, amennyiben lehetséges.
Továbbá érdeklődni szeretnék hogy van -e valaki aki a Patrocinium gondozásában lévő C rész jogi szakvizsgához kapcsolódó használt könyveitől megválna?
A fentiekre való figyelemmel e-mailben keressetek bátran: bartos.fruzsina@gmail.com
Köszönöm a segítséget.
Üdv, Fruzsina
Sziasztok!
Szeretném elkérni a közös email elérhetőséget.
Köszönöm szépen.
Címem: annamaria.hegedus@gmail.com
Sziasztok!
Ősszel szeretnék vizsgázni C részből. Segítséget kérnék, miből érdemes, ill. szükséges készülni (jsz-okon kívül). Szeretném továbbá elkérni a közös e-mail címet, jelszót is.
(E-mail címem: dr.terezia@gmail.com)
Az írásbelim alkotmány- és közig. jogból lesz. Ehhez is szívesen venném a tanácsokat, illetve ha van, mintafeladatokat.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Üdv.
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges, szeretném ha megosztanátok velem is a közös email elérhetőséget!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kedves Kollégák!
Kidolgozott, hatályos szakvizsga jegyzetek (A,B,C rész) elérhetőek.
Sziasztok!
Megkérhetnék valakit, hogy küldje el nekem a közös e-mail címet és a jelszót hozzá?
Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Elkérhetném a közös e-mail címet és jelszót?
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
pichler
El. :D

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02