Jogász Póker

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.18. 05:18

OFF
Fölösleges a tiszteletkör. Küldd azt a kérdést.
ON

Impossible # 2017.04.18. 17:30

Szia Kbs!

Köszi szépen, hogy átküldhetem! Ha nem gond, akkor még szükségem lenne időre, kb. néhány hét és utána, ha lehet. Köszi mégegyszer!

Pro Lawyer # 2017.04.19. 09:23

Kedves Impossible!

Eddig 3 alkalommal volt Jogász Póker Verseny, 60 és 100 közötti létszámmal futottak (igaz, ingyenes versenyek voltak, nagy cégek szponzorálták, például az akkori CompLex). Annó én szerveztem a versenyeket, és mivel már jogi kommunikcióval foglalkozom (ami Önnek vicces lehet, mert pont a kommunikációmat kifogásolta), azért döntöttem úgy, hogy saját költségemen újra megrendezem a versenyt, mert sok úgyvéd máig emlegeti. Pl. kbs -re is emlékszem, és ő is a versenyre. Sajnos azért kell fizetős versenyt szervezni, mert már nem olyan népszerű a póker és nem áll annyi cég mögötte. Mi természetesen nem keresünk a versenyen (sőt), nonprofit a kezdeményezés.
ha meggondolná magát, azért várjuk szeretettel.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.19. 09:25
Impossible # 2017.04.21. 14:31

Szia Kbs!

Köszi! Neveztem az Elementary-re ma estére. Nem vagyok valami kipihent. Meglátjuk...

Kedves Pro Lawyer,

nem tudom, miért írta le nekem mindezt, de ha már megtette, megkérdezném: mi az a "jogi kommunikáció"? Egyébként a pókerverseny kezdeményezését nagyon jó ötletnek tartom, csak nem szeretem ha a kérdésemet a "talán nem is annyira lényeges" kategóriába sorolják. Ettől eltekintve köszönöm az invitálást.

Impossible # 2017.04.21. 17:57

Az a baj, hogy eléggé hosszú időre ki kellett ülnöm, más elfoglaltság miatt megint. Így eléggé lefogyott a zsetonom. Most tízezer indulóból 1308 között vagyok, de csak kb. 2,5 nagyvakom maradt, ami nem sok mindenre lesz elég. :D

Impossible # 2017.04.21. 18:04

Hát így a tízezerből az 1269. helyen sajnos be is kellett fejeznem a versenyt.

Impossible # 2017.04.21. 18:06

Az Elementary Ligának a mezőnye - amennyit láttam belőle - eléggé gyenge, iszonyú hamar lehet ezer helyeket előre lépni. Hát még ha lett volna időm játszani...

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.21. 18:12

Hát így a tízezerből az 1269. helyen
Az pontszerző eredmény. Mindjárt az első meccsen.

Impossible # 2017.04.21. 18:29

Köszi, Kbs, kedves Tőled, de azért itt lehetne jóval jobb helyezést elérni, ha végig oda tudnék figyelni. Na majd legközelebb.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.21. 20:55

Ne szerénykedj! Egész hónapban egyszer tudtam pontszerző helyen végezni eddig. Akkor is éppen csak. Valami 26 pontot kaptam.

Impossible # 2017.04.21. 21:08

Ok, de gondolom, már nem az elementary szintjén tolod. Ez itt nagyon light-os. Úgy, hogy majdnem fél óráig nem játszottam, majdnem 10%-ban végeztem.

Impossible # 2017.04.21. 21:26

szóval azért amikor egy ellenfél ellen AKo-val preflop megadok egy all-in-t, remegve, h talán hülyeséget csináltam, és kiderül, h az ellenfélnél 84o-van... azért ne már. :D ja és volt még bőven zsetonja

Impossible # 2017.04.21. 21:27

mondjuk most már a school pass versenyen ülök, de szánalom, mi megy itt is

Impossible # 2017.04.22. 12:16

a School Pass-on 1128-ból a negyvenedik helyen végeztem tegnap éjszaka. Itt csak 5 jegyet lehetett volna nyerni, szóval nem nyertem semmit.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.22. 12:25

Ok, de gondolom, már nem az elementary szintjén tolod.
Valóban. A Mastersben. :)

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.22. 12:26

a School Pass-on 1128-ból a negyvenedik helyen végeztem
Az kitűnő eredmény.

Impossible # 2017.04.22. 20:51

Na, ha nem alszom be, mindjárt indulok a ma esti ligán is, negyed óra múlva kezdődik, megint lesz egy kb. tízezer résztvevő... nem ártana már valamivel magasabb szinten játszani, kevesebb résztvevővel, mert itt egy idő után elalszom, főleg ilyenkor már.

Az élő versenyen még gondolkozom. Nem attól tartok, hogy nem vagyok esélyes (de az sem érdekel, ha nem nyerek semmit), hanem attól, hogy élőben nem tolja az arcomba a kliens, hogy miket csinálhatok. Nem ártana egy kis élő gyakorlás, csak a játékmenet miatt, de kaszinóba nem megyek le, rossz előítéleteim vannak. :P

Impossible # 2017.04.22. 21:03

pl. olyanra gondolok, hogy nem látom meg, mennyivel emelhetek, nem látom, mennyi van pontosan a potban és egyéb töketlenkedések csak amiatt, mert nem szoktam élő játékhoz. Mégsem várhatom el az osztótól, hogy az egész verseny folyamán kisegítsen...

Impossible # 2017.04.22. 21:05

hogy nincs 4 színű pakli, az is egy plussz nehézség, bár ha lassú a játék, van időm kisilabizálni :D

Impossible # 2017.04.23. 14:22

678. lettem a mai ligán tízezerből. Azért estem ki szerintem, mert irtózatosan hagytam lefogyni a stack-emet, túl feszesen játszom, aztán a végén már kénytelen vagyok all-in menni jóval szarabb lapokkal is. Lazábbra kellene vennem a verseny kb. középső szakaszától, akkor kevésbé jutnék ilyen helyzetbe a vége felé.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.23. 17:07

Az megint pontszerző hely. Még néhány ilyen eredmény, és feljuthatnál a High School-ba. De ahhoz befizetés is kell.

Impossible # 2017.04.23. 21:50

Mindig az a rohadt pénz... :D Nem a high school-ba fogok feljutni, hanem a Masters-be, Öregem! :D Van egy befizetési bónusz, azzal részt vehetek egy versenyen, és ha abban jó helyen végzek, akkor 3 hónapig játszhatok a Masters-ben. Ezt fogom megpályázni. Csak jobb, mint baszni a rezet az elementary-n... :D

Köszi a támogatást és hogy figyelemmel kíséred a haladásom! Már ha ezt annak lehet nevezni. :D

A élő versenyre még mindig nem jelentkeztem, jó volna tudni, hány nevező van jelenleg, és lehet-e még jelentkezni. Ha másért nem is, legalább azért jelentkeznék, hogy találkozzunk egyszer személyesen. Egy pókerlegendával. Mármint Te velem. :D

wers # 2017.04.24. 05:20

OFF
egy napot kések (a tegnap nekem kicsit sürü volt), de nem hagyom ki, boldog névnapot kedves Béla :))
ON

Kovács_Béla_Sándor # 2017.04.24. 07:45

Köszönöm szépen!