Tegnap volt Béla-nap? Akkor csatlakozom: boldog névnapot kívánok az alábbi köszöntővel :D
Jogász Póker
Benne van a naptárban :)))))DDDDD
Boldog névnapot KBS!
Kbs lehet, hogy elutazott ünnepelni? :)
Nektek is köszönöm! :)
Omaha teszt 67%, 70 kellett volna a sikerhez, majd legközelebb :P Megnéznék azért egy omaha jogász versenyt, kb. senki nem menne sztem. :D
Az élő versenyen gondolom lazák lesznek a rebuy miatt az elején, akkor különösen is feszesnek kellene lenni. Próbálok gondolkodni a stratégián arra a nem várt esetre, ha mégiscsak részt vennék. :P
Csak egy rebuy van. Az túl nagy lazaságra nem ösztönöz. A társasági játékosok a flop előtt kétfélék: vagy nagyon feszesek (kb. AA-QQ; AK a range), vagy nagyon lazán limpelnek és adnak meg hidegen (any two). A flop után pedig nem tudnak odszot számolni; hogy megadnak-e vagy nem, az inkább a hívás nagyságán múlik. De a húzóba, főleg a flöshhúzóba bele tudnak szerelmesedni. Szóval ha lejön a harmadik színes lap, menekülj! :)
Mivel sok ügyvéd is lesz az asztalnál, számítani lehet néhány olyan játékosra, aki azt hiszi, a pőre agresszió elég.
„De a húzóba, főleg a flöshhúzóba bele tudnak szerelmesedni. ”
:)))DD, hogy én nem tudok ott lenni, nagyon sajnálom. Biztos jó buli lesz. De ha van pótszilveszter, talán ez is pótolható egyszer.
Vendégként szerintem bárki elmehet, legfeljebb nem játszhat.
Imma drágám, innen odaszaladni? Kérdezted, válaszolam, alpesi hegyi levegő. De tényleg sajnálom, hogy ki kell hagynom :DDD
Béla kedves, lélekben veled leszek. Ha sokat nyersz, majd lesütizzük. De a csoki is jó lesz. :)) Ha vesztesz, majd én viszem a csokit.
Most válaszoltam, mert csak most volt időm. Így pihenésképpen, a délelőttöm nagyon fárasztó volt.
Hát ha Béla veszít, az kb. azt jelenti, hogy második lesz. :D
Túlbecsülsz.
Amúgy is ki lehet esni az első leosztásban is két ásszal osztott királyok ellen, ha a flopon ott a harmadik király.
„De a húzóba, főleg a flöshhúzóba bele tudnak szerelmesedni. ””
Én pedig tényleg ezt az arcodat is szeretném egyszer látni. Na de nem ez áll a lista élén. :DDDD
Na a flopon most én voltam a király :D 627. lettem 10.000-ből a ma délutáni elementary ligán, lassan, de biztosan lépkedek előre a listán...
Ez volt eddig a legtöbb pontot érő versenyed. De azért a 2000. hely még elég messze van. :)
A májust az elején kezd!
Azt tervezem, hogy következő hónap elején beteszek valamennyit, és van egy olyan első befizetői bónusz, amit használva lehet kapni egy jegyet egy versenyre, ahol már nem emlékszem hány közé kell kerülni ahhoz (majd megnézem :) ), hogy a Masters-ben játszhassak 3 hónapig. Ezt megkísérlem, emellett persze tolom tovább az elementary-n, mert kicsi az esély a Masters-re egyből bejutni.
Ha rászánsz hat dollárt, akkor egy hónapra gyakorlatilag bevásárolhatod magad a Masterba. (Mit gondolsz, én hogy kerültem be? :D ) 21-étől mennek a satelitek, azokon annyira kevesen neveznek, hogy általában minden induló bejut.
Hm, na erről nem hallottam, nem hangzik rosszul :) Köszi! Majd otthon rákeresek a kliensben a versenyre, eddig nem láttam.
Köszi! Szerintem én is erről beszéltem, ugyanebben a cikkben írják (az alján) a Masters-be válogatós versenyt, amivel 3 hónapig lehet játszani rajta.
Nade lényeg a lényeg. Itt az ideje befizetni... :(
Az egy külön satelit, csak első befizetőknek.
Oké, de hát én első befizető lennék. Terembe még az életben nem fizettem be.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02