Ha lesz egyáltalán tavasz. Valami normálisabb éghajlaton kéne élnem (pl.: Madeira): megőrülök a dögmeleg nyaraktól meg a frontos ősztől.
Sunshine after the rain.
Ha lesz egyáltalán tavasz. Valami normálisabb éghajlaton kéne élnem (pl.: Madeira): megőrülök a dögmeleg nyaraktól meg a frontos ősztől.
Sunshine after the rain.
Jaaa! Vagy úgy! Hát most még meggondolhatod, hol veszel lakást. Vegyél Madeirán. :DDD Egyébként ott milyenek az árak? Viszed a könyvtáradat, net van, dolgozni onnét is lehet. Ha megírtál egy újabb könyvet, hazaküldöd, hogy terjesszék itthon, és leugrasz fürdeni a tengerhez. Akár egy nyugágyban is írhatod...na ezért megfontolandó, nem? :D
Amennyi pénzem van, örülök, ha valamely pesti kerületben kapok lakást. Madeirához meg hozzáöregszem:-). De jó az ötleted:-). Szerintem ötletgyárosnak kéne menned, milliárdosok tanácsadójának:-D.
Sunshine after the rain.
Szerintem ne pesti kerületben vegyél, az drága. Sokkal olcsóbb valahol kijjebb. Pl. Velencén vagy Gárdonyban már házat lehet kapni annyiért, amennyiért itt lakást. Igaz, ezek kicsit messze vannak, kb. 45 perc vonattal, de Bp-n belül is eltart ennyi ideig a közlekedés, főleg dugóban. Egyébként közelebb is van olcsó, csak Bp-n belül drága (bár vannak olcsó kerületek).
De én a városban dolgozom, és mindig is itt éltem.
Sunshine after the rain.
Leg, olyan leszel, mint a königsbergi remete. :D
Imp: "Leg, olyan leszel, mint a königsbergi remete. :D"
1.Átmegyek az összes hídon.
2.Megoldom a problémát.
3.Ahoj:-), Kalinyingrád! (Rohangálok az Orosz Föderáció zászlajával körbe-körbe.)
4.Ritkán lépek ki a lakásból.
5.Külföldre soha, de azért még lehet pár kötet...
4.Örök béke.
5.Quant á...
6.I can't dance.
7.Ha lesz állat, csak kant tartok.
8.Kritik der reinen Vernunft...
Ez lövellt elő az agyamból:-D. Komolyan, Te inspirálod a hülyeségre az embert, öcsém:-DDD.
Sunshine after the rain.
Leg!
Tehát (írásod alapján: "Ez lövellt elő az agyamból") ott hordod az agyadat, ahol a nők által megfogalmazott piszkos, alantas, lealacsonyítóan naturista viccek állítják a férfiakról?
Nade, Márton!
Szégyelld össze magad nagyon gyorsan! :D
Leg,
szorult beléd némi kreativitás, ezt örömmel látom. A 7. pont a legjobb. :D
Kedves Marci!
Éppen hogy arra kívánok utalni, hogy a legtöbb ember agya, mint a száraz tapló. Abból kijönni/előszökkenni/kipattanni/kilövellni semmi nem fog (átv. ért.).
Kedves Imp!
A némi kreativitásról annyit, hogy végzős gimnazistaként 90 közül az én kreativitástesztem lett a legjobb, azóta persze romolhattam is:-D. A7. pont nagyon állat:-D.
Sunshine after the rain.
Leg, te mennyire tudsz németül?
Leg, 89' előtt, néha a kreativitás az iskolákban büntetendő cselekedet volt. Ki tud többet a Szovjetúnióról vetélkedőn többen jeleztük, hogy azért nem indulunk, mert eleve a CIA után, mi csak a másodikok lehetünk..
Márton úgy látom jól ismered Hofit (89-es szilveszteri kabaré :)
Mi ezt 84-ben mondtuk... kaptunk is akkor érte...
Kedves bajussz,
Miért? Szakmaiból max. köziges dolgokat...
Sunshine after the rain.
Leg,
lenne egy olyan kérdésem, hogy a "jogszabály-hatályosító" mit csinál, úgy konkrétan hogyan kell elképzelni ezt. Válaszodat előre is köszönöm. :D
nem szakmaiból, de csak kíváncsi voltam
Imp, ez olyan, mint a kaszaegyenesítő? Lehet, hogy ezek (jogszabály-hatályosítók) a Kluwernél, meg a Közlönykiadónál vannak?
bajussz, beszélni nem nagyon szoktam, szakmai szövegekkel (közig!) elboldogulok, adott esetben le is fordítom:-), ha muszáj.
Sunshine after the rain.
Leg, erre gondoltam:
"A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó jogszabály-hatályosító munkakörbe munkatársat keres."
Ez vajon mit csinál pontosan?
Felviszi a változást a jogtárba:-D.
Sunshine after the rain.
Ildikóka által belinkelt hirdetésben:
"Elvárt minimális végzettség: Főiskola"
Jogi diplomát melyik főiskolán lehet szerezni????
Ilyen apróságokon ne akadjunk már fenn. :D
Egyjogász szerintem ott a gazdasági sulira írhatták, hogy min. elvárás a főiskola, gondolom én, bár én sem lepődöm már meg ezeken a hirdetéseken...
Iwikó
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02