Lyonne!
Köszönöm a gyors választ. Ezt találtam most:
211/2007. (VIII. 7.) Korm. rendelet
a közalkalmazottakról szóló 1992. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról a közoktatási intézményekben tárgyú 138/1992. (X. 8.) Korm. rendelet módosításáról
„[A Kjt. 66. §-ának (2) és (4) bekezdéséhez]”
(2) Az R. 14/A. §-a a következő új (1) bekezdéssel egészül ki, egyidejűleg az (1)-(2) bekezdés számozása (2)-(3) bekezdésre változik:
„(1) A pedagógus-munkakörben foglalkoztatott közalkalmazottat a Kjt. 66. §-ának (2) bekezdése alapján az illetménynövekedés akkor illeti meg, ha a besorolása alapjául szolgáló iskolai végzettsége és szakképzettsége mellett - a kinevezésében feltüntetett - további szakképzettségét a kötelező óra legalább tíz százalékban hasznosítja. Ha a számítás során az egészszámhoz kapcsolódó töredék szám a két tizedet nem haladja meg, lefelé, egyéb esetben - kéthavi tanítási időkeretre vetítve - a kerekítés általános szabályai szerint kell a tíz százalékot megállapítani.”
Amit kiemeltem, az a számomra azt jelentheti, hogy az illetményemet meg kellett volna emelni (mint ahogy 2000 óta kaptam is)? Lehet, hogy én nem értelmezem jól a rendeletet? Üdvözlettel Veci
Üdvözlettel Veci