Becsületsértés


kék laguna # 2007.05.14. 12:59

Elmesélek neked egy esetet ezzel kapcsolatban,úgy is jogifórum és idevágó a dolog.
Volt egyszer egy nő,aki egyedül nevelte két ördögfióka csemetéjét.Volt egy unatkozó öreglány szomszédasszonya akivel nemigazán kedvelték egymás,az unszimpátia kölcsönös volt.A szomszédasszony fontoskodó volt olyan mindenbe belepofázok típus.A nő elég sokat kajabált a csemetékkel,mint ahogy a szülők kb 99%-a időnként,mikor a gyerkőc nem fogad szót vagy nem hallja meg amit már 50-szer mondanak neki.Szóval a fontoskodó szomszédasszony bejelentést tett a gyámügyön ,hogy a nő hogy s miképp neveli a gyerekeket.A gyámügy kivonult de semmi rendkívülit nem találtak.A nő bepöccent az amúgy is unszimpi szomszédasszonyra és rágalmazásért feljelentette,teljesen jogosan.Pert nyert és a mindenbe belepofázós szomszédasszony fizethetett mint a pinty.Azt javaslom neked is hogy mielőtt feljelentést teszel,gyüjts jó sok és megdönthetetlen bizonyítékot, a "szar anyaságom " ellen,nehogy véletlen fordítva süljön el a saját fegyvered és szemen lődd magad.
Most pedig részemről off a veled való bájcsevi itt.

lewho # 2007.05.14. 12:59

khmmm (lehet megbánom, hogy beleszólok)

ne offoljátok légyszi szét a fórumot, menjetek inkább vmi flémre!
köszi

kék laguna # 2007.05.14. 12:53

Szerintem ne tedd magad nevetségesebbé,mint ami már most vagy.Mindenki számára nyilvánvaló,hogy egy fórumon a nickeket úgy hamisítják ahogy akarják,főleg a netmánián.

cérnafa # 2007.05.14. 12:47

Kék laguna! Ide nem fröcsögni kell járni hanem a jogi témákat megbeszélni. A levakarhatatlanságról és a csesztetésről nem írok regényeket, elég megnézni a www.netmania.hu fórumon az elmúlt egy évben produkált szövegeit az alábbi nickekkel:

Takcimanci
lariflari
Klárci
Pretty_woman

A gyámügynek csak a szövegeket kéne bemutatni, kapásból hivatalból megindítaná az eljárást.

cérnafa # 2007.05.14. 12:45

Kék laguna! Ide nem fröcsögni kell járni hanem a jogi témákat megbeszélni. A levakarhatatlanságról és a csesztetésről nem írok regényeket, elég megnézni a www.netmania.hu fórumon az elmúlt egy évben produkált szövegeit az alábbi nickekkel:

Takcimanci
lariflari
Klárci
Pretty_woman

A gyámügynek csak a szövegeket kéne bemutatni, kapásból hivatalból megindítaná az eljárást.

kék laguna # 2007.05.14. 12:17

És nemhiszem hogy egy sehonnani idegen pofa véleményére (mint te) bárki is adna,főleg a gyámügy.Ostoba egy alak vagy,remélem előbb utóbb valaki feljelent valamiért és rohangálhatsz a bíróságra majd és leperelik rólad a sz* gatyát is.

kék laguna # 2007.05.14. 12:15

A fórumon is ugyanazezért útálnak,mert burkoltan fenyegetsz mindenkit.Boncolgasd nyugodtan de erre csesztek már rá emberkék,amikor olyanba próbáltak beleavatkozni ,amihez semmi közük.Napi 2-3 óra internetezés pedig nemhinném hogy szenvedélybetegség kategória.A nótorikusságod másokkal szemben viszont már az.A levakarhatatlanságod is az.Az ostoba gyűlölködésed pedig már ne is részletezzük.Na tobzódjál tovább itt mint lamerka,az is fullra járatta magát errefelé.

cérnafa # 2007.05.14. 09:40

:)
Szerintem érdemes lenne nyitnom egy topikot itt, amiben azt boncolgatjuk hogy honnantól van az a határ amikor egy nőtől a gyámügy elveszi a gyereket az elhanyagolás miatt. Főleg amikor az anya egy szenvedélybetegség (internet) képtelen ellátni az anyai feladatait.

kék laguna # 2007.05.14. 06:32

Nem,te közel sem ezt írtad,de nem részlezetném a nyomdafestéket nem tűrő írásaidat.Sem a pasimhoz nincs közöd sem ahhoz hogy én mit csinálok a szabadidőmben,a gyrekem neveléséhez pedig végképp semmi közöd,a sajátoddal kéne foglalkoznod inkább.

cérnafa # 2007.05.13. 22:17

bootmaker: rólam beszél :)

kék laguna:szerintem haladéktalanul jelents fel azért mert meg mertem mondani a véleményem hogy a pasid nem vesz komolyan.

kék laguna napi 9-11 órát fórumozott folyamatosan úgy hogy a gyerekét egyedül neveli.
a gyerek folyamatosan lepasszolva. A véleményem akkor is vállalom, ő egy szar anya. Még ha ez neki nem is tetszik.

bootmaker # 2007.05.11. 11:43

Tiltsd le.
Álltalában az ilyeneken van olyan, hogy a felhasználó blokkolása vagy valami hasonló szöveg.

B

kék laguna # 2007.05.11. 11:01

Engem egy férfi priviben fenyget és gyaláz nap mint nap levakarhatatlanul.Mit tehetek ellene?Hasonszőr mint lamerka,bosszúszomjas és rosszindulatú.

ju.adam # 2007.04.25. 19:55

a számítógép nem is érdekel már... az idegesít, hogy még két hónapig görcsben lesz a gyomrom, hogy most vajon rámverik-e ezt a balhét. Ha én lettem volna, akkor egy hónap alatt simán rám lehet bizonyítani.. Azért én vagyok a gyanúsított, mert két gépről küldték (állítólag a képeket) - az egyik a munkahelyi, a másik az otthoni. Az otthoni gépen a szakértői vizsgálat nem találst SEMMIT, a munkahelyin sem találtak semmi értékelhetőt. Innentől már eleve nem lehetnék én a gyanúsított, az ügy nehéz bizonyítását már az is mutatja, hogy 10 hónap alatt nem tudtak annyi bizonyttékot összegyűjteni, hogy vádat emeljenek ellenem. Valakire rá akarják verni. Én külföldre készülök, ha egy ilyen ügy miatt priuszom lesz, a terveimet el is felejthetem...

kék laguna # 2007.04.25. 19:31

adam mostmár tarts ki és csináld végig.a saját becsületed és egészséged többet ér a számítógépnél.

kék laguna # 2007.04.25. 19:30

Traven ne mond ezt.Mindig ezzel jönnek az ügyvédek és mindenki hogy "piti " ügy,fölösleges az erőfeszítés stb .De ha valakit sérelem ér és nem kap jogorvoslatot ,és rámegy az egészsége is akár,már is nem olyan piti az ügy.Másrészt mindenkinek a saját kis ügye a legnagyobb.Ez lehet hogy látszatra és számunkra nem nagy horderejű ügy,de akkor is élni kell a jogainkal,ha már adottak,különben örök tüske marad bennünk.

ju.adam # 2007.04.25. 11:01

újabb levelet kaptam az ügyészségtől, ismét meghosszabbították a nyomozást, új tanúk kihallgatásával akarják folytatni a dolgot, és az alapján kiegészíteni a szakértői bizbaszt..

most épp június közepéig tart majd a nyomozás, magyarul a gépem már több mint egy éve náluk lesz, már 3ad annyit sem ér, én meg még mindig görcsölhetek, hogy most mi a francot találnak majd ki... ha most sem találnek elég bizonyítékot, hogy vádat emeljenek, akkor vajon ejtik az ügyet, vagy meddig folytathatják ezt?

T r a v e n # 2007.04.23. 08:18

Kedves Martonjt!

Véleményem szerint annak bizonyítása, hogy az általad feltételezet személy írta a becsületsértő levelet igen nehéz.
Teljesen felesleges erőfeszítés az egész, csak az emlékezetedben raktározod el egy másik rosszindulatú személy gazságát.
Felesleges...

ju.adam # 2007.04.23. 07:15

már több mint egy éve húzódik az ügyem..az ügyészség ugye visszadobta a rendőrségnek további nyomozati cselekményre... felhívtam ma a rendőrséget, adták az illetékest, aki azt mondta,hogy ő szeretné lezárni egy hónapon belül, de lehet hogy ebből kettő lesz.. ugyan mit lehet még ezen nyomozni?

martonjt # 2007.04.17. 13:44

Tisztelt Fórum!
Névtelen levelet kaptam, amit nagy valószínűséggel tudom kiírt. A családunk becsülét sértették meg.

Ha bíróságra viszem az ügyet és kiderül, hogy tényleg az a szeméyl írta a levelet, akire gondoltam, milyen büntetés róható ki rá?

Válaszukat előre is köszönöm.

ju.adam # 2007.04.10. 14:05

hát én is valami ilyesmire számítok. Remélem nem a megcrackelt változatot nyomatják majd, hogy még azt is rám verjék :D

Blowfish # 2007.04.10. 13:39

Nyugi Adam, a pingvinek még megvárják, amíg kijön az új Duke Nukem, végigtolják a gépeden párszor, aztán már vissza is kapod :D


Confidentality
Integrity
Availability

ju.adam # 2007.04.09. 15:13

mire számíthatok ez esetben? meddig húzzák még az ügyet? mint kiderült, az otthoni számítógépünkön semmit sem találtak. Tehát az összekötő kapocs - ami miatt én vagyok a gyanúsított - szerintem megszűnt.. azokon a gépeken már nem találhatnak semmit amit eddig nem találtak meg. A csókát ugyanúgy nem ismerem, stb. mit tud még ilyenkor nyomozni a rendőrség?

Kovács_Béla_Sándor # 2007.04.09. 11:25

Nem. Azt jelenti, hogy ügyészség úgy ítélte meg, hogy a nyomozás nem derítette fel teljeskörűen a tényállást.
Az ügyészségnek - a közhiedelemmel ellentétben - nem csak arra kell törekednie, hogy a vádat minél szilárdabban megalapozza, hanem arra, hogy az eset minden lényeges körülményét, tehát a mentő és enyhítő körülményeket is felderítse.

ju.adam # 2007.03.30. 18:54

kaptam az ügyészségtől egy papírt, hogy visszaküldték a rendőrségnek további nyomozati mittudoménmire...

ez most azt jelenti, hogy amit eddig összegyűjtöttek, az még ahhoz is kevés, hogy pert indítsanak?

ju.adam # 2007.01.08. 17:36

január 27én lezárul a nyomozás...hívtam a rendőrt, azt mondta, akkor vissza is adják a gépeket... az ügyészségnek meg leadják a nyomozati anyagot, ők eldöntik hogy csinálnak-e belőle ügyet vagy nem... igazából azt nem értem,hogy ha úgy gondolják (ha még egyáltalán úgy gondolják), hogy én voltam a tettes, akkor miért adják vissza a gépeket? hiszen azok a bűnjelek vagy mik,nem?