Tisztelt Ügyvéd NŐ/ÚR!
Volt egy élettársam akivel 2006 elején költöztünk össze és 2008 júniusában született egy gyermekünk.
Ugyanez év novemberére annyira megromlott a viszonyunk,hogy szó szerint hazaszöktem.
Megegyeztünk, hogy mivel sok hitele van/volt így nem fog fizetni majd csak 2 hitel lejártával ami most júniusban vált esedékessé. Szeptemberig vártam, majd elmentem a bíróságra és megindítottam a gyermek elhelyezési és a gyerektartási pert.
Ma volt a tárgyalásunk. nagyon rosz élményben volt részem....volt élettársam kijelentette, hogy nem hajlandó fizetni Augusztustól (mert csak ettől kértem....a 6 hónapról is lemondtam) mivel a hitelek még nem jártak le....decemberig meghosszabodtak. És azzal támadott, hogy együtt vettük fel a hiteleket így ha nem állok el az augusztustól akkor beperel, hogy csak ő fizet. Viszont a hiteleken az én nevem csak tanuként szerepel!!
(ráadásul szinte minden hitelét a játékgépszenvedélyének és az alkoholnak köszönhet)
Tudom, azaz csak remélem, hogy így nem követelhet tőlem semmit....de szükségem lenne a megerősítésére, mivel a Bírónő is végig rám akarta beszélni, hogy mondjak le a gyerektartásról és kérjem csak 2010 januárjától.
Erre nem vagyok hajlandó..így is lemondtam 1 teljes évről...
Sajnálom, hogy hosszú lett a levelem....
Várom válaszát, Tisztelettel "makesz"