Kedves tanácsadó!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a mai nap folyamán egy fehérneműt cserlétem ki a tescoban amit előtte megvetem csak kicsi lett rám (természetesen fehérneműre próbáltam)tudom hogy nem cserélnek fehérneműt sehol sem higiéniai okokból...Visszavittem (a terméken rajt volt az ár) levettem a megfelelő méretűt és egy másik ruhadarab kíséretében bevonultam a próbafülkébe... a fehérneműt kicseréltem az árát letéptem és a zsebembe tettem miközben lehajoltam egy földön heverő válfáért.. nem tom hogy bevan-e kamerázva az öltöző ( szerintem nem lenne szabad)... majd visszatettem mind2 ruhadarabot és további vásárlásba kezdtem... a vállfát és a cetlit amit leszedtem a fehérneműről véletlen a kosaramban hagytam...majd a kézi kasszánál fizettem, de azok a kosárban maradtak majd elindultam kifelé...lehet hogy gyanús esetnek gondolnak mert nem vettem semmiféle ruhadarabot akkor...de mégis ott a bizonyíték a feltételezésre (a cetli+vállfa) a bizitőr kiszúrt, de lehet hogy csak halucináltam elindultam az ellenkező irányba majd sikeresen távoztam...kint mintha egy robogós biztonsági őr mászkált volna (Van ilyen?)...amikor elhajtottam onnan autóval!
Bemehetek-e ezekután úgy a tescoba, hogy nem gyanúsítanak vagy várhatom a további felkeresést a hatóságtól...???
Válaszát elöre is köszönöm!