Tisztelt Úr/Hölgy!
Érdeklődni szeretnék azoktól a személyektől akik Ügyvédek vagy hasonló körben dolgoznak,mint pl.: rendőr,Bíró,Ügyész stb..!!
Tavaly elött kaptam egy Szabálysértést,azaz Pénzbüntetést!(2011-ben)!
Sajnos a Pénzbüntetésnek egy részét birtam kifizetni és sajnos elzárásra került sor! Nah most 2012.Március 24-én jöttem ki!
Most voltam bent a Borsodi Rfk-án! Mondtam szeretnék Biztonsági Őr lenni mivel,szeretnék elkezdeni egy Képzést! Azt mondta 2013.Ápr.12.-én Pénteken a Rendőrtiszt, hogy mivel csak szabálysértésem volt akkor is Tiszta lappal indulhatok! Viszont akkor most a Feddhetetlenségem is tiszta lenne? Sokat változott a Törvény de egy igen magas rangú rendőr tiszt mondta ezt nekem, hogy nincs smemi köze hozzá mivel nemvoltam a Társadalomra azaz az emberekre veszéllyel mert nem olyant követtem el! Ha meg elévülési idő van akkor mennyit kellene arra várnom, hogy feddhetetlenséget kapjak? De ezt már többször hallottam hogy nem kerül bele mert nem követtem el olyat!És hogy Tiszta Erkölcsim van az biztos!
Nos a Kérdésem akkor egyszerűbben:
- Kaphatok Feddhetetlenséget így is a Biztonsági Őr Képzésen?
- Vagy ha nem kapok olyat akkor is elkezdhetem a Képzést?
- És ha nem kaphatok mennyi az Elévülési ideje ennek hogy Biztonsági Őr lehessek?
Előre is Köszönöm a segítségüket fontos ás sűrgős lenne nagyon a válasz rá!
Tisztelettel: Tamás