Tisztelt Szakértők!
Segitséget szeretnék kérni, mert mostmár teljesen tanácstalan vagyok.
2007.januárjában munkanélkülivé lettem, s álláskeresési támogatásban részesültem. Orvoshoz kerültem, ahhol közölték, hogy a gép jelzi, hogy nem vagyok biztositott.
Menjek a munkanélkülibe és rendezzem. Munkanélküli hiv.közölte, hogy biztositott vagyok, amig az álláskeresési jár. Közben a TB adategyeztetést kért, akkor irásban jeleztem, hogy álláskeresőn vagyok, visszaigazolt, hogy regisztráltak.Bejelentett munkahelyem lett 2X6 hónap, de a gép még mindig azt jelezte, hogy nem vagyok biztositott. Aztán AM kiskönyvvel dolgoztam, s dolgozom most is. Amikor le telt a munkanélkülim, szoltak a munkanélkülibe, hogy 45 napon belül jelentkezzek az APEH-nél. Jelentkeztem, kitöltöttem a nyomtatványt, hogy magam után fizetem a TB-t. Minden rendben elfogadtak, a csekkeket megkaptam, s azóta minden hónapban 4.5oo.-Ft-ot nyomatom már egy féléve. Orvoshoz kerültem, s a gép még mindig azt jelzi, hogy nem vagyok biztositott.Állandóan lobogtatom a csekkeket, hogy higgyék el, hogy fizetek. Mostmár nem tudom, hogy mit tegyek. Hova megy már 3 éve a pénzem ?