tegnap volt llenarth nagy napja, azt hittem ma lelkesen élménybeszámolót tart itt
Jogi képviselő
Vagy lecsukták, vagy összejött a kedvesű-jével, és nincs ideje ránk...:)))))))))))))))
Lehet attól fél, hogy az egész fórum rajta fog röhögni.
Szerintem a tegnapi történések még nemigen tért magához.
Tegnap a büntis volt, engem a polgári érdekelne. Bár ha letöltendőt kapott, akkor szervezek egy 10 perces megemlékezést.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Ez tényleg felszívódott, kezdjük szervezni a megemlékezést?:)))))
engem tényleg érdekel, mi történt
Most ocsúdik. A móka köben arcára fagyott a mosoly.
ha már eddig követtem az eseményeket, érdekel a folytatás (útálom pl. ha a krimi végén szólal meg a telefon, és nem tudom, ki a gyilkos)
No, épp most szerveztél be magadnak egy újabb rágalmazási ügyet.
örülök, hogy jól érezted magad, én azért kihagynék az életemból egy ilyen ügyet
"mivel szereztem be újabb rágalmazási ügyet???"
Azzal amit leírtál.
„Lehet egy társasházban is halászgatni, hiszen vannak, akik nem fizetnek, elmaradásuk van.Tehát ha hiányzik a ház pénzéből, lehet mondani:sokan nem fizetnek közös költséget stb.Ebből is látszik, h. vaj van a fülük mögött, mindannyiuknak,”
llenarth, szerinted ez mi?
Úgy 2-3 évvel ezelőtt volt itt a fórumon egy Tamás123 nich néven irogató illető - gyermeláthatás, xy bírónő és ügyész rágalmazása stb. - problémáival, és bár többen is és többször is nyomatékkal felhívták a figyelmét h fejezze be mert baja származhat a dologból, de nem hallgatott a szóra - ő is "plakátolt" stb. Aztán egyszer csak elnémult, eltünt...
Gondolod, hogy főbelőtték? :D
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Leültethették...
Éveken keresztül elég keményen mondta a magáét xy bírónővel szemben, xy ügyésszel szemben, rendőrökkel- és a gyámhivatallal szemben, evégből volt is már neki egy felfüggesztettje, de valószínűleg nem okult...
Össze kellene hozni a Lénárttal, jól megértenék egymást...:))))))
"Kedvesü. már a rendőrségen is a lakótársait kihallgattatta a szórólapozás ügyben.Ennek nem tudom, mi az értelme, hiszen sosem tagadtam, hogy én dobtam be a szórólapokat."
Elárulom neked. A "kedvesü" a tanúkkal a rágalmazás nagy nyilvánosság előtti elkövetését akarja bizonyítani. Ez az ő indítványa.
Én viszont arra is kíváncsi volnék, hogy te mit produkáltál a bíróság előtt? Neked milyen bizonyítási indítványod volt (ha volt egyáltalán)? Biztos vagyok benne, hogy a valóság bizonyítására a bíróság felhívta a figyelmedet.
"változatlanul jól éreztem magam." Akkor tudasd már ezt a bírósággal is! Pl. így: Végtelen nagy örömöt és megtiszteltetést jelent számodra, hogy vádlottként állhatsz a Magyar Köztársaság bírósága előtt.
Változatlanul jól érzi magát... Abszurd nem érti: nagyot koppanhat az eljárás(ok) végére.
Mellébeszélsz! Pedig egyszerű kérdést tettem föl. Neked milyen bizonyítási indítványod volt?
"Ők is segítséget várnának, nem pedig huhogást!"
Az a baj, hogy neked nem lehet segíteni. Az elején még többen is próbáltunk, de vagy nem érted ami mondunk, vagy nem érdekel, vagy mind a kettő....
"Szerinted mit kellene tennem?Nem én pereltem be magam."
Végül is van egy egyszerű és jó megoldás: a jogaidat törvényes úton kell érvényesíteni és nem kell mást rágalmazni, a magánéletébe beavatkozni. (Még akkor sem, ha ügyvéd.)
A huhogásról meg annyit, hogy mutass már a topicban legalább egy hozzászólót, aki igazat adott neked, és azt írta, hogy "jól van, ezt így kell csinálni".
De igazad van, a továbbiakban nem fogok itt "huhogni", beszélgess magaddal, meg azzal, aki még nem unja ezt az évek óta tartó gittrágást.
Ezek szerint, egy hangyányi bizonyítékod sincs. Mondhatom "jó kilátásaid" vannak az ügyek (magánvád, viszonvád) kimenetelét illetően. Nem sodródni kell az eseményekkel hanem, a saját érdekedben, élni az eljárási jogaiddal. Ez most már kőkeményen a te bőrödre megy!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02