Kedves fórumozók, segítséget kérnék!
Budapesten folyó munkaügyi perem végső szakaszához gyakorlott, gyors észárású és jó kommunikációs képességgel rendelkező jogi képviselőt keresek sürgősen.
Köszönöm
Kedves fórumozók, segítséget kérnék!
Budapesten folyó munkaügyi perem végső szakaszához gyakorlott, gyors észárású és jó kommunikációs képességgel rendelkező jogi képviselőt keresek sürgősen.
Köszönöm
Kitartásod bámulatos llenarth.
Azért annyit megjegynék, ha jól emlékszem, Te eleve fenntartásokkal fogadtad a női bírót látatlanul, azért valld be, Te sem adtál neki sok esélyt, hogy bejöjjön Nálad :)
A bíró akkor szokott "berágni" amikor a felek a századik figyelmeztetés után is eltérnek a tárgytól és hablatyolnak mindenről ami éppen eszükbe jut. Valószínűleg ez történt llenarth-al is.
Minél hosszabbak az irományok, annál kevesebb az esély a végigolvasásra.
Igen, az ügyvéd legalább kizavarhatja az irodából az ügyfelet...
Hát igen. A bíróknak se könnyű...
Te járnál a legjobban, ha próbálnád befejezni ezt a kutyakomédiát, mégis csak egyre jobban belehajszolod magad. Mindenki világosan megmondta, hogy a bíróságot nem fogja érdekelni az a része ami annyira sérti az igazságérzetedet. Ügyvédre nincs pénzed, a perköltségre lesz?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Ha kell illetéket fizetni (én nem tudom, bevallom őszintén), akkor arról kapsz végzést.
Ez azért van, mert együttérzéssel egy jogi eljárásban nem megy az ügyfél semmire.
„ha ügyvéd lennék, csak olyan ügyet vállalnék, ahol tuti én nyerek,-mármint az ügyfél számára”
Ebből hamar kinő az ember, különben felkopik az álla. Jogi segítségre a tuti vesztesnek is van szüksége.
Kíváncsi vagyok, mi volt a meghallgatáson. Mikor is lesz a nagy nap?
„Nektek az a feladatotok, hogy mindenkinek válaszoljatok, ugye?”
Egyáltalán nem.
Kedves együttérző gesztust meg jogásztól nemigen fogsz kapni, az szereptévesztés lenne.
„a "bűncselekmény helye" a meghatározó?Na, de ilyen kis ügyben?”
Teljesen mindegy, hogy kis-, vagy nagyügy, a hatáskör az elkövetés helye szerinti bíróság.
Szerintem Ilenart az ítélet indokolásából tudja meg, hogy mi a pálya... Pénzbünti szagot érzek.
Kedves Ilenart! Kérlek, tedd közzé (természetesen anonomizáltan) az ítéletet teljes terjedelmében, indoklással!
Előre is köszönet!
Ilenart: nem.
Sherlock: ezt tőlem kérdezted? :)
Nem unod még?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Azt a bankot kérdezi meg (ha szükségesnek tartja egyáltalán), amelyiket te mondod. Ha azt akarod, hogy mindegyiket kérdezze meg, akkor sorold fel mindet név szerint.
Ha a második házasságában nős (és még nem vált el, pedig valaki mással él), akkor nincsenek a második házasságából válási papírjai...
Vannak ilyen emberek, igen.
A bíróság nem nyomozo és nem nyomoztat. Az eléje tárt bizonyítékok és a felek nyilatkozatai alapján megállapítja a tényállást és ítéletet hoz.
Azt jól tudod, hogy például bankszámlához te nem férsz hozzá, de ha indítványozod, akkor a bíróság igen, de ezt csak akkor fogja megtenni, ha elárulod, mit akarsz azzal bizonyítani és az adott bizonyítandó tény releváns a bíróság előtti ügyben.
Büntetőügyben ugyanez a helyzet: a bíróságon elvileg már nem derülhet ki semmi új, mert már minden (a bizonyítékok is) benne van a vádiratban, amit az ügyészség állít össze a nyomozás eredménye alapján.
llenarth!
Ne reménykedj! A bíróság nem fog "utánanézni" semminek. Főleg azért mert a bizonyítás benneteket terhel, másrészt a bíróságnak nincs nyomozati hatásköre.
Kedves Ilenarth,
ez az ügy nem arról szól, hogy mi történt AKKOR veled. Hanem hogy mi történt a szórólapozáskor.
ilenarth: akkor rosszul fogalmaztam, elnézést. Emlékszem az esetedre. Szóval tudjuk, hogy az ügyvéded hanyagul járt el az ügyedben, te pedig ezután hónapokkal (fél évvel? egy évvel?) "jogos önvédelemből" szórólapoztál (most ne minősítsük jogilag a pletykálkodást, ahogy te fogalmazol). Szóval: mit segített a te elvesztett ügyeden a mocskolódás? De ez igazából költői kérdés, nem az elévülés miatt kérdeztem.
jogos önvédelem? a sérelmed bekövetkezte után egy évvel? Hát mi előnyöd származott neked személyesen a szórólapozásból?
A másik: megmondtuk, hogy nem fogja az általad preferált bíró kapni az ügyet, az ügyelosztásban ilyen tényezők ne játszanak szerepet.
„Valahogy a férfiak "tisztafejűbbek" jobban átlátnak összefüggéseket”
Gyanítom, Te férfi vagy. Nos ez egy jogi fórum, itt nem kezdem el részletezni, a nők hogy látják férfitársaikat :) (minden imádatunk ellenére)
Továbbra is sok sikert!
egy nő. :)
Kedves Ilenarth!
Ne haragudj, de függetlenül attól, hogy értem a sérelmedet, én úgy érzem, túl lősz a célon.
Más magánéletéhez ilyen szinten nem hiszem, hogy közöd lenne, ezeknek a dolgoknak a firtatása szerintem rád sem vet jó fényt! Sőt.
Ha azt mondod, és bizonyítod, hogy ügyvédként más ügyfelével is így járt el, az más.
De hogy fizeti-e a hitelét, kivel él, válik, nem válik, szereti-e a gyerekeit, eszik-e húst, jár-e templomba, van-e kutyája-macskája...
Ezeket a bíróságon is emlegetni szándékozod?
a félregépelésekért, kimaradt betűkért bocsi, kell még egy kávé
„Az idézni szánt szöveget bemásolod, utána kijelölöd és itt az ablak alatt található "idézet" gombra rákattintasz.”
:)))
Köszi limma.
llenarth
Én nem vagyok jogász, és enm is szándékom.
Egy példa, mire godoltam:
Kedves tanítványom hosszabb Ausztriai utazásu előtt megkért, neki és a szüleinek adjak külön órát, hogyan kall vásárolni, vonatjegyet venni stb. Írtunk is össze különféle kifejezéseket, mondatokat, gyakoroltunk szituációkat.
Visszatérvén érdeklődtem, hasznos volt-e a többoldalas készített jegyzet: Ó persze, mindeki tökéletesen megértette, mit kérdezünk, csak mi nem értettük sokszor, mit válaszoltak.
Nos, és kb. így érezném magam ügyvéd nélkül a bíróságon, még ha igazam is van.
Kedves Wers!
Az idézni szánt szöveget bemásolod, utána kijelölöd és itt az ablak alatt található "idézet" gombra rákattintasz.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |