Az a bajom, hogy ez az esemény nem történt meg. Utólag lett készítve.Halkan mondom "hamis".
Hogy miért készülhetett? Mert az eredeti pertárgy érték megbukott, ami az asszony (alperes) keresetében szerepelt.
Van nyilvántartásuk van nincs?
Jogi képviselő
Van. De ügyvédi titok a tartalma.
Hárman mondtuk már egyébként, hogy rossz helyen keresgélsz.
„Vagy arról, hogy 2013-ban 2009-re redatálva készítettek egy szerződést, hogy szívassák a kérdezőt.”
Szerintem nincs olyan kispályás ügyvéd, aki ezt aprópénzért megcsinálja. A lajcsó által említett írásba foglalással meg semmi gond nincs; ha hazudik is a volt asszony, akkor sem tudja az ügyvéden leverni.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Tudomásul vettem.
Széllel szemben....
(Még senki sem látta, pláne senki nem csinálja, de azért van egy legenda, miszerint egyes elvetemült ügyvédek az amúgy folyamatos számozású nyilvántartásban itt-ott véletlenül lyukakat hagynak, amelyet aztán a hiba észlelésekor - vagy ellenőrzés előtt - utólag töltenek fel.)
( :D )
Drága llenarth, szerintem Cini nem díjazná, ha elérnéd a bíróságon, hogy letöltendőre változtassák a büntijét - mily szép páros lennétek, egyik zongorázik, másik énekel, ez olyan romantikus
Egyébiránt én anno nem értettem vele egyet, hogy felfüggesztettet kapott. Hiszen az előző bünti sem érte el a célját, továbbra is kicsalt egy csomó pénzt, kicsit élveznie kellene még a zártkörű klubb vendégszeretetét.
"Bedrogoztam, és ezért írtam."
Nem mondtál újat. Ezt már korábban is sejtettük.
Már korábban is kérdeztem mit szedsz? Csak, hogy tudjam,mihez nyúljak, ha lépést akarnék tartani veled :)
Ha a büntetőügyben hozott ítélet jogerősen rendelkezik erről, annak alapján végrehajtást kezdeményez, és a végrehajtó letiltja.
Persze akkor már nem 5000 Ft lesz, hanem növekedik a végrehajtás költségeivel.
Ilyen összegre ezt ugyan nem nagyon szokták kezdeményezni, de amennyire a volt ügyvéded utálhat téged, nem tartom kizártnak.
"a befejezett büntetőügyemmel kapcsolatban valami 5ezer forintról van szó.(Eljárási illeték, vagy fellebbezési?Nem tudom)" Hát akkor ki a fene tudja? Te voltál ott a tárgyaláson! Előtted van az ítélet abban benne van, hogy milyen jogcímen kell fizetned. Amennyiben a fizetési kötelezettséget bírósági ítélet alapozza meg, akkor már nem kell külön pert indítani, hanem kérni kell az ítélet végrehajtását (végrehajtónál). Ebben az esetben az 5 000 Ft-os tartozásod a végrehajtói költségek miatt a többszörösére nőhet. Tehát ha nem fizetsz önként akkor akár 5-ször 5 000 Ft is lehet a számla végösszege, (vagy még több).
„Persze akkor már nem 5000 Ft lesz, hanem növekedik a végrehajtás költségeivel”
hát ettől lesz még izgibb .)) juhéj
5K az illeték. A végrehajtó simán elkér 15K készkiadást, 5K munkadíjat már a végrehajtást kérőtől. Erre jön még rá a kamara költségátalánya, a jutalék, a végrehajtás kérő ügyvédjének a munkadíja.
"Én bizony megvárom, hogy kedvesü. végrehajtatja az 5ezer forintot!" Nem is vártunk tőled mást.
Szerintem tőle az az adekvát reakció, hogy ha 5 ezret kéne fizetnie, akkor megvárja amíg majd 20-at kell a költségek miatt.
Eddig még nem volt olyan elmarasztaló ítélete, ami ténylegesen "fájt" volna neki, jót szórakozott a büntető ítéletén is,mintha legalábbis nem őt marasztalták volna el.
Kérdés, ha majd perkálni kell, netán a végrehajtó letiltatja a fizetését, azt is annyira viccesnek fogja-e találni.
Úgy tűnik, llenarth drága hobbit választott magának, de ha ez szórakoztatja, lelke rajta, végülis egészségesebb mint a dohányzás, egy normál dohányos, 1 doboz/nap, évi közel 400.000 Ft-ot füstöl el az olcsóbb kategóriákból.
Abból a polgári perből azért 400 ezernél több kártérítést is ki lehet hozni, persze attól függ, az ügyvéd mennyire veszi komolyan az ügyet, mert ha nem jelenik meg a tárgyaláson és lénárt egyedül lesz ott, szerintem még a bíró hasába is lukat beszél....:)
"Nem gondolja a felszínes szemlélő,-én sem hittem volna,-hogy egy snájdig csalóval van dolgom!"
Nem valóban nem gondolja. Csak előbb utóbb (ő is) rájön, hogy kettőtök közül te vagy az igazi szélhámos.
llenarth, meg van, ha bedutyiznak kérd magad a Rezesova mellé, meg kellene vígasztalni szegényt
Ez volna a legnagyobb büntetés Rezesova számára..
Rezesová menekülne tőle...
:) Hilton kisasszony asszem két napig sem bírta, mert az elkényeztetett agya bekattant, pedig exra kialakított cellát kapot, börtönhöz képest luxuslakosztályt
A két csajszi esete, körülményei, ég és föld különbség.
nem arra gondoltam, hogy miért kerültek börtönbe, hanem arra, hogy mindettő kőgazdagsághoz szokott, és azt hiszik, pénzért mindent meg lehet venni
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02