itt megismétlem:
Isten éltessen monalisa!
itt megismétlem:
Isten éltessen monalisa!
Köszönöm, elsőre nem esett le...
Drága, az egyész világ Téged ünnepel ma :)
Ha végrehajtások alatt a lakás árvereztessék azt el, ők meg keressenek maguknak hajlékot.
"Most azon van, hogy sok-sok rágalmazási perrel begyűjtse ezt!"
"Rágalmazási pert" az indíthat alappal, akit rágalmaznak. Bassz ki vele, és ne rágalmazd, akkor nincs miért perelnie.
Egyébként az a te nagy szerencséd, hogy a fantazmagóriáddal szemben a volt ügyvéded nincs jelen ezen a Fórumon, mert kb. minden második beírásodért perelhetne, a legutóbbiért is, abban is van egy kis szalonrágalmazás és becsületsértés.
"Szeret számítógépezni, mindenféle trükköket alkalmazni." Ezt honnan tudod ilyen pontosan? Ezek olyan információk, amelyekről csak az tudhat aki közeli kapcsolatba került a kedvesü-vel.
IIenarthnak mindegy hogy mi csak a figyelem központjában legyen, szerepelhessen...
Én ebbe a topicba már csak röhögni járok. Az alábbi két mondat a beírásban egy bekezdésen belül található:
"Szerintem semmi szem.jogi sértés nincs az írásaimban."
"Sztem egy volt rendőr simán feltör egy fiókot,ellop levelet, blokkolja a kimenő-bejövő leveleket,e-mailokat stb. és amit mi még nem is sejtünk..."
Én meg még soha nem írtam le életemben egy csúnya szót sem, az meg bassza meg a jó k...anyját aki nem hiszi el...:)))
Van annak valami gyomorforgató mellékíze, amikor egy jogerősen elítélt bűnelkövető teszi szóvá másnak a "csúnya beszédét".
llenart!
Mire tanított Édesanyád?
Arra, hogy "nem követünk el bűncselekményt"!
Tudom ez ma a trendi, de szörnyű trend!
Tudod mit?
Ma már az a módi járja, hogy "nem rágalmazunk másokat"!
"Kaptam egy intézkedést, "oszt jónapot"!"
Gondolom dunsztod sincs, mi az a próbára bocsátás.
A bíróság a vétség, valamint a háromévi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett miatt a büntetés kiszabását próbaidőre elhalaszthatja, ha alaposan feltehető, hogy a büntetés célja intézkedés alkalmazásával is elérhető.
Így egyrészről a bíróság megállapította, hogy a bűncselekményt elkövetted, oszt jónapot.
Másrészről, ilyen esetben javasolt a bűncselekményt elkövetőnek, hogy húzza meg magát és kussoljon, mert ha kiderül, hogy a büntetés célja az intézkedés alkalmazásával mégsem érhető el, még a bíróság esetleg kiszabja azt a büntetést....
Mondjuk ha esetleg a volt ügyvéded eljuttatja az illetékeseknek, amit a próbára bocsátás óta csak itt összeírogattál, még ez is megtörténhet, úgyhogy a helyedben én egy kicsit takarékra csavarnám magam....
Én írtam a kedvesünek, mert már bosszant az idiótaságod és a feltűnési viszketegséged. Lehet valamelyik diákodnak is fogok.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
"Arra válaszoljatok, hogy miért rágalmazás, becsületsértés, jó hírnév megsértése, ha egy csalóról, gyilkosról, tolvajról stb. megírom egy újságban, hogy az illető gyilkos, vagy lop, vagy hamisít, és sorolhatnám."
Én úgy válaszolnám meg, hogy mikor nem rágalmazás vagy becsületsértés stb. Akkor nem ha ezt bíróság jogerős ítélete korábban már megállapította (gyikos, lop stb.). A szabad mószerolást, mocskolódást - bármekkora is rá az igény - a jogrendünk nem teszi lehetővé.
Rengetegszer megválaszoltátok ezt már neki, csak vissza kellene olvasnia...
Kedves llenarth!
Megnéznélek téged a kedvesü-vel együtt a Vásárcsarnoknál lévő dobogón, mint két "friss" bűnelkövetőt.
„Magam maradok István királynál”
Valószínűleg Lászlót akartál mondani. Rosszul járnál vele: azóta már nem lenne nyelved.
Nem mellesleg az ítélkezés - amit te mindenáron és nagyon öntelt módon saját magadnak vindikálsz - István és László idején is királyi (tehát állami) monopólium volt.
„Hallatlanul érdekel a börtön világa.”
Megkapod, addig úgy-sem nyugszol,...
Nem Groszfati hanem Groszfater, nem vagyok a barátod
és az ellenséged-sem.
Ahogy a jogot nem tiszteled úgy az embereket sem !
„Valaki védjen már meg!”
Téged magadtól kéne megvédeni, és arra tényleg nem vállalkozik semni.
(inkább meg sem ígérem, hogy megtanulok írni)
semni = senki
ß... nekem van
miért tanítják Magyarországon így, hogy sárfeszesz?
Egyes országokban van "börtönturizmos"., jó pénzért utazási iroda szervezi és akit érdekel a benti világ (...), többi hasonlóval pár napra rájuk csapódik a cellaajtó. (Arra fel kell készülni, hogy a legrosszabbat fogják tapasztalni és átélni, hogy aztán "oda" ne kívánkozzanak többé.)
Llenarth:
Monalisa, csatlakozom a legutolsó hozzászólásodhoz,
kb. ennyit érdemes Léni beírásaira most már reagálni...:)))
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |