Másik tulajdonos nem lakik a tulajdoni lapon szereplő lakcímén. Levél visszajön ( nem kereste!!! ) , személyesen is ellenőriztem, nem is lakik ott.
Fele rész lesz az enyém.
Így néz ki az a pecsét:
http://keptarhely.eu/view.php?…
Egy felragasztott kis kör amin már nem látszik semmi.
Szóval ha nem tudnám hogy a hullák után ilyennel pecsételnek akkor nem tudnám hogy ez hatósági pecsét,
Volt kint rendőrség is, nekem mint kívülállónak honnan tudom meg hogy volt-e bűncselekmény vagy sem?
Bár gondolom egy kis faházas remete inkább megfagyott februárban minthogy megölték volna... de sose tudni.
Senkije nem volt, önkori fizette a temetést állítólag. Akkor igaz még nem szerepelek a tulajdoni lapon, de van árverési jegyzőkönyvem, Februárban volt a halál, májusban az árverés, most már a jegyzőkönyvet is megkaptam.
Ugye ha nem a társtulajdonos cuccai vannak bent tehát nem Ő volt birtokban akkor elvileg ő nem perelhet meg jelenthet fel, a halott nem lévő rokonai sem, tehát nem látnám akadályát azt akár feltöréses birtokbakerüléssel sem.
Sima árverésnél az árveréstől állom elvileg a terheket, és földárverésnél?
Vagy menjek be az Önkorihoz, lehet kapok kulcsot is? :-) xd
Ez lenne a legjobb és legolcsóbb sikeres árverésem, 700nm2 telek, fabódés hullával, de még ez sincs kifizetve. :-)