Az ügyvéd, a kaszinótojás és a NENY


ius latratus # 2012.07.14. 13:45

hunfrakk

Vihetné, de a DK-nak sem kell, én úgy veszem észre. Legutóbb a Bp.Pride -on tűnt fel, egy fagylaltot (vagy annak látszó ...-t nyaldosott), én azt látom, hogy kullancs módjára furakszik mindenhová.
Csakhogy egy öreg motoros meg éppen nem szívlelte a vérszívót...
:)

Egyjogász

hunfrakk után én is: goj???

hunfrakk # 2012.07.14. 13:36

goj????

Egyjogász # 2012.07.14. 12:16

Nem megy az sehová! Megalakítja a Demokratikus Goj Motoros Nagycsöcsű Ügyvédek Pártját, felveszi alelnöknek a VV Esztit és Ifjú Bárándyt, és a 2014-es választások előtt végigrodeózzák az egész magyar médiát.

Hogy egy baromság? Majd meglátjuk...:))))))

hunfrakk # 2012.07.14. 12:03

vihetné az egész dk-t

Kovács_Béla_Sándor # 2012.07.14. 06:02

88 előtt az volt a kérdés, kit hagy itthon? ;)

Kovács_Béla_Sándor # 2012.07.13. 18:46

Csak ígéri.

hunfrakk # 2012.07.13. 17:37

szerencsére peter daniel elhagyja Magyarországot...

Dr.Attika # 2012.07.13. 14:20

Nyilván az, hogy "Dániel Péter ügyvéd" ütősebb a bulvárban, mint az, hogy "Dániel Péter".
Ezt is használja ki egyébként ütődött kollégánk.

A kolléganő kapcsán Te mit lépnél? Nagyon igaza volt, hogy nem ment le abba a stílusba, mint ügyfele. Nyilván ezek után felmondja az ügyvédi megbízási szerződést, de ezt csak 15 napra teheti meg.

Eszter pedig megtalálta a boldogságot a VV kapcsán. Szerintem őt nem igazán foglalkoztatja, hogy a "médeja" szereplésével milyen erkölcsi kárt okozott az ügyvédeknek.
Ez a mostani férje se vette volna el enélkül.

Egyjogász # 2012.07.13. 13:38

Így van, el is felejtettem mérgeldőni, hogy a héten már megint kikkel volt tele a sajtó, mint "ÜGYVÉD"-del? Természetesen VV Esztivel (ill. a dekoltázsával :)), és természetesen a szakállas kaszinótojáskenő szoborrongáló gyurcsányistával.

Csak azt nem értem, hogy a szakállasról szóló heti híradásokban miért kellett megint elmondani vagy tízszer, hogy ügyvéd?

A heti affér megint a szakállas "politikai, közéleti munkásságának" a része volt (nem azért történt vele ami történt vagy nem történt, mert ügyvéd), akkor mi a nemi szervért mondja el a média minden róla szóló riportban párszor, hogy ügyvéd?
Ha hentessegéd lenne az ürge, azt is bemondanák minden alkalommal?

Jó, tudjuk, az ügyvédi kamarától nyugodtan lehet egy ügyvédnek csöcsöket mutogatni, meg közintézményekben kaszinótojást kenni, manapság simán belefér ez egy ügyvédnek, a lényeg, hogy fizesse a tagdíjat.

És akkor csodálkoznak, ha az ügyvédek, meg úgy általában a jogászok társadalmi tekintélye meredeken megy le a béka segge alá.

Tegnap pl. volt "szerencsém" saját fülemmel hallani, amikor az egyik bíróságon egy 25 körüli nyikhaj (hogy fogalmazzak finoman?) nemi szervet orálisan izgató büdös ribancnak titulálta a saját ügyvédjét. A csaj meg ahelyett, hogy jól pofánvágta volna, csak pislogott, mint a béka a kocsonyában, és úgy tett, mint aki nem hallotta...

Dr.Attika # 2012.07.13. 11:04

Persze, hogy nem mindegy. Építési vállalkozó férj anspiráns joggal számol azzal, hogy a felesége az ingatlanos vállalkozás kapcsán ügyvédként is segítse.
Ha csak a 1,5-2 %-os ügyvédi díjjal számolunk, már jó befektetés feleségül venni.
Mint láthattuk a sajtóban ,minden akadály elhárult, mert kolléganőnk elkelt egy 150 fős lagzi keretében.
Hamarosan "reaktiválni is fogja magát".
Látv ezt a jó partit, megértem Eszter kolleganőt.

Egyjogász # 2012.05.16. 18:28

Ha már szóba hoztad, ő volt a másik ügyvéd, akiről ma cikk jelent meg, belinkelem. Ilyenről sem hallottam még, hogy valaki attól teszi függővé az esküvője időpontját, hogy az ügyvédi kamara milyen határozatot hoz. (Ha elveszi egy milliomos vállalkozó, nem mindegy?)

http://velvet.hu/…gy_a_nyaron/

De ami az abszolút vicc, ha valaki rákeres a mai nap híreire "ügyvéd" témában kikről olvashat hosszas tudósításokat? Kaszinótojáskenő és szoborrongáló Ügyvéd Úrról, és VV Eszti Ügyvédnőről (egyik kollégám szerint a "Nagykanna Ügyvédnő")...

Vazze, ha idetévedne mondjuk az 1900-es évek elejéről egy Ügyvéd Úr, és ezt látná....

Kovács_Béla_Sándor # 2012.05.16. 15:04

VV Ügyvédnő fegyelmi eljárása még nem ért véget. (Mellesleg nem a segge volt az... Ha érted... Mellesleg... ;) )

Dr.Attika # 2012.05.16. 15:02

Én is olvatam a hírt. Abban még nem szerepelt, hogy Dr.Dániel Péter kollégánk, hanem csak az, hogy egy ügyvéd. Egyből arra gondoltam, hogy ő volt. A kollégánk szerintem elmeháborodott, valószínűleg ügyvédi tevékenységéből nem tud megélni és az vezérli cselekedeteit, hogy Ferkó majd ad neki annyi pénzt, hogy megéljen. Szerintem már adott is valamennyit. Ilyen "alulsepert" embernek eszébe sem jut, hogy egy hivatásrendet hoz negatív megítélés helyzetébe. A kamara azért nem lép, mert nem tuja ezeket a megnyilvánulásokat kezelni. Nem tudta Dr. Dadi Eszter seggét mutogató megnyilvánulását sem kezelni. Majd talán egy olyan Ügyvédi Kamara, amelyik főtevékenysége nem a tagdíj beszedésére , azért remegésre korlátozódik.

Egyjogász # 2012.05.16. 14:39

Tényleg nem értem, hogy mi az értelme műalkotások megrongálásának (legyen az Károlyi, Horthy, vagy Antall József, de úgy emlékszem Churchill szobrát is megrongálták), a politikai nézetek kifejezésének nincs jobb eszköze?.

Kíváncsi lennék, ha ügyvéd úr vadiúj házát kenné össze valaki (akár brahiból egy graffitis, vagy a nézetei ellen való tiltakozásul egy szélsőséges), azt is ilyen jó mókának tartaná-e.

De ami a legszomorúbb, hogy mindenütt hangsúlyozzák, hogy ÜGYVÉD, ez az ember miért nem inkább mérnök,orvos, vagy közgazdász lett?

ius latratus # 2012.05.16. 07:09

Hát megtette?
Tegnap (vagy azelőtt) olvastam, hogy gyűjti maga köré a szimpatizánsokat, hogy ő márpedig megmutatja...
Ha jól tudom, akkor még a rendőrségnek is jutott egy értesítő (írt nekik, hogy ő ott lesz!!!), az ember esze megáll!

"Kíváncsi vagyok, azok, akik Károlyi szobrának hasonló megrongálása ellen tiltakoztak, azok most is fognak?"

Költői kérdés volt, ugye? Én aztán magasról teszek Károlyira (Horthy meg jó volt bábnak, de hagyjuk), de hát itt az ára a festékes kommandóknak. Imádtam, mikor Károlyi leöntött szobra mellett az agyhalott jobbikos "Nem, nem, soha!" - feliratos pólóban pózolt. Szegény birka...
(Ugye, kevesen tudják, hogy említett jelmondat -mely azért kétségtelen, hogy egy korszak jelmondata, ha úgy tetszik: felfogása volt- éppen Károlyitól származik.)
Annyi, hogy ha nagyon korhű akart volna lenni ez a Törpapa fejű ügyvéd, akkor barna festékkel önti le a szobrot, a fasiszta veszély okán. (Bár már ott tartanánk, -s ezt szigorúan véve komolyan mondom)

Kovács_Béla_Sándor # 2012.05.16. 05:57

De igen. Nem, sőt.

Egyjogász # 2012.05.16. 05:32

A kaszinótojáskenő ügyvéd újabb akciója: most vörös festékkel öntötte le Horthy pár napja felavatott szobrát.

Ez véletlenül nem szándékos rongálás? És ügyvéd úrnak a rongálásai mikor fogják már elérni az ügyvédi kamara ingerküszöbét? Vagy netán ők is úgy gondolják, hogy ügyvéd úr ezen akciói dicsőséget hoznak az ügyvédi karra?

Kíváncsi vagyok, azok, akik Károlyi szobrának hasonló megrongálása ellen tiltakoztak, azok most is fognak?

Berényi Miki # 2012.02.02. 16:32

Na lássuk, ki hány sms-t küldött vasárnap? :)

kfgabri # 2012.02.02. 16:24

nem, nekem van. úgy értettem, hogy hallgatlak benneteket és még csak nem is álszenteskedek egy sort, ki hallott már ilyet :-)

Egyjogász # 2012.02.02. 16:05

Már gyereke is van? Ez tényleg új! Férje/állandó partnere viszont úgy tudom, nincs (már ha hinni lehet a bulvármédiákoknak):)

guba" # 2012.02.02. 15:33

Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2011.11.03. 22:12

Mind a kettőre tartom.

www.kbs-ugyved.hu

guba # e-mail 2011.11.03. 20:56

Kis tétben mernék fogadni, hogy egyikük sem fog kizárásra kerülni.

Lassan megnevezem a tétet. :)

kfgabri # 2012.02.02. 14:53

Kötelességtudatból most lehímsovinisztázlak benneteket, hogy mentsem a 33éves anyuka becsületét :-)
Komolyra fordítva, tényleg nem nyúlt le ügyfelet, tényleg nem szélhámoskodott, szimplán szerepelt egy valóságshow-ban.
Azonban úgy lehet a nagy dolgokat elsöpörni, ha a kicsiket kibelezzük.

Sherlock # 2012.02.02. 14:12

Azért azt ismerd be, hogy nem tetszene ennyire, ha jogtanácsos lenne :D

Egyjogász # 2012.02.02. 14:05

Miért, van ennél lényegesebb szakmai témakör, mint egy ügyvédnő feneke??:))
Egyébként szerintem a kamara hülye lenne, ha kirúgnák, jelenleg Magyarország egyik (minden szempontból) legismertebb ügyvédje.
Pl. tudja valaki, hogy a Dr....ügyvédnőnek (nevet inkább mégsem írok)milyen a segge, meg a melle?
Eszterét meg mindenki láthatta.
És tényleg nem az ügyfelei pénzét nyúlta le, vagy nem egy többmilliárdos szerződést baxott el, hanem csak játszott egy kicsit.

kfgabri # 2012.02.02. 13:58

egyéb szakmai témakörök...