MÁV Biztosító

Gabexxxx # 2010.09.20. 09:16

Facebookon is csatlakoztam az IKE - Igazságosabb és Biztonságosabb Közlekedésért Országos Egyesület-hez.

A Tüntetés mint Nyilvános események menü-nél a +Hívj vendégeket-re kattintva hozzáadtam az összes ismerősöm és elküldtem nekik, hátha van köztük érintett és csatlakoznának. Szerintem sokan erről a fórumról se tudnak, hogy létezik. És ha vannak olyanok az ismerőseim közül akik érintettek az ügyben, és ők is tovább küldenék az ismerőseinek, és ti is akik a fórumon vannak... lehet hogy szép számmal lennénk az eseményen mint károkozók és mint károsultak egyaránt.

klimás56 # 2010.09.19. 16:46
Meglepődtem volna , ha másképp történik. Már 2 évvel ezelőtt is lesz--
  • ták az egész ügyet , miért pont most lenne fontos nekik? Jól el vannak a pénzből.....
Gabexxxx # 2010.09.17. 08:36

Most adtam le a jelentkezésem az IKE által szervezett október 15.-ei demonstrációra. Elég elkeserítő amennyien vagyunk eddig. :( Ha már egy ilyen eseményen se tudunk megfelelő létszámmal megjelenni, nem tudom mit várunk. Szerintem magától nem fog megoldódni a helyzetünk, otthon ülve várva, hogy majd csak lesz valami.... :(

Nevsehir # 2010.09.15. 08:57

Websas, ez már csak a megszokás. :) Esetleg a naivakat (amilyen én is voltam) meg lehet még vezetni vele.

websas # 2010.09.14. 07:26

Oké!

De akkor miért Igazságügyi miniszter / minisztérium ?

Nevsehir # 2010.09.14. 07:05

Szoszo9, egyetértek. Ennél csak az a bosszantóbb, hogy a bírók és egyes ügyvédek megpróbálják bebizonyítani, hogy ami az aktuális jognak megfelel, az igazságos is.

szoszo9 # 2010.09.13. 16:19

Magyarországon sajnos nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van.
Nagy különbség!!

porsi # 2010.09.13. 09:06

Guba
elakadt a lemez?
Forditva ulsz a moziban!
Vlki kivancsi itt rad?
Cuppanj mar at mas forumra es szorakoztass ott embereket!
Thx

porsi # 2010.09.13. 08:51

Nincstelen,
ne foglalkozz ezzel a primitiv bunko vegrehajtoval!
Annyira szanalmas, hogy meg csak fel sem idegesit! :)
tuti vlmi loser undorito ocsmany kinezettel, aki meg sajat magat is utalja!

Mas!!!!
Nekem 28an lesz a targyalasom! Barmi tanacs??? Segitseg, otlet???
Nagyon kivagyok, mar csak ez hianyzott az eletembol!
Gyeden 12 millio hitellel egyedulallo anya!

Mi a fenet csinaljak? Alkotmanybirosag foglalkozott vlmit az uggyel???
Gyomorgorcsom van mar most!
Mit mondjak/ csinaljak a targyalason????

Ne faradjon senki gusztustalan uzenettel!
Segito valaszra van szuksegem!

Nevsehir # 2010.09.13. 08:12

Sziasztok!

Nem csináltunk történelmet, elbuktuk a pert. Sebaj, majd a következőt (állam, PSZÁF ellen) megnyerjük. Ha azt sem, végképp törtlöm az igazságszolgáltatás szót a szótáramból, legalábbis Magyarország vonatkozásában.

Remélem, okt. 15-én jó sokan leszünk!!!

er5450 # 2010.09.07. 06:12

Sziasztok!
Tudna Valaki segíteni,aki már megegyezett a biztosítóval,hogy milyen formátumban és mit kell írni a ajánlatba,mennyit érdemes havi részletnek beajánlani/1.260.000.- kárösszeg esetén :-(((/,amit még elfogadnak?
sary@businesstel.hu
Köszönettel

Ikegyesület # 2010.09.02. 12:43

Kedves Fórumozók!

Egyesületünk, az Igazságosabb és Biztonságosabb Közlekedésért Országos Egyesület (IKE) 2010 elején alakult, és célja a gépjármű üzemeltetésre vonatkozó információk hatékony eljuttatása a közlekedés résztvevőihez, a gépjármű tulajdonosok érdekeinek védelme és képviselete, a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele.

Az IKE kiemelt figyelmet fordít a MÁV ÁBE fizetésképtelensége folytán bajba került személyek felkarolására.

A károsultak részére demonstrációt szervezünk 2010. október 15-ére péntek délutánra egy budapesti szabadtéri helyszínre. A tüntetésen petíciót íratunk alá az állam képviselőivel, így nagyon fontos, hogy minél többen jelenjünk meg.

Egyeztetettünk a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft-vel, a Máv vagyonelszámolójával.
Arról tájékoztattak, hogy esetlegesen ők is jelen lennének a demonstráción, és egy tájékoztatást adnának a megjelenteknek az elszámolás állásáról.
Az ike@ikegyesulet.hu e-mail címre és a 20/235–2575-ös telefonszámra kérjük, és várjuk a jelentkezéseket, tekintettel arra, hogy a helyszínt is a várható létszám alapján tudjuk lefixálni.

Kérjük, hogy aki tud – legyen akár károsult, akár károkozó, vagy előbbiek családtagtagja, ismertőse, attól függetlenül, hogy már egyezséget kötött, vagy még csak egy felszólító levelet kapott- próbáljon eljönni!

Köszönjük!:)

Nevsehir # 2010.09.01. 12:14

Sziasztok!

10-én lesz a következő tárgyalásom, beszámolok majd a történtekről!

Elég gáz hozzászólások vannak itt... Aki jogban járatos, és tényleg segíteni akar, ne azt szajkózza, hogy mi alapján lehet elbukni a pert, mert ezt már mindenki tudja. Ráadásul néhol az okfejtés is eléggé sántít. Keressetek inkább olyan jogszabályt, esetleg EU direktívát, ami alapján meg lehetne nyerni a pert!

Aki meg kárörvendeni jár ide, annak ez legyen a legnagyobb öröme.

nincstelen # 2010.09.01. 10:20

Rosszul emlékszel :)
2 éve ígértek 2-3 hónapot.
1 éve: ,, Már csak egy hónap....
idén februárban: júliust ígértek.
Gondolom most meg jövő év elejét!
Hogy ebben az országban mindent be lehet ígérni....

Gabexxxx # 2010.08.31. 20:34

Holnap jelentkezek is, remélem minél többen leszünk! Felszámolókat hívta valaki mostanában, mert nyár végére igértek fejleményt ha jól emlékszem...

Ikegyesület # 2010.08.31. 07:04

Kedves Fórumozók!

Egyesületünk, az Igazságosabb és Biztonságosabb Közlekedésért Országos Egyesület (IKE) 2010 elején alakult, és célja a gépjármű üzemeltetésre vonatkozó információk hatékony eljuttatása a közlekedés résztvevőihez, a gépjármű tulajdonosok érdekeinek védelme és képviselete, a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele.

Az IKE kiemelt figyelmet fordít a MÁV ÁBE fizetésképtelensége folytán bajba került személyek felkarolására.

A károsultak részére demonstrációt szervezünk 2010. október 15-ére péntek délutánra egy budapesti szabadtéri helyszínre. A tüntetésen petíciót íratunk alá az állam képviselőivel, így nagyon fontos, hogy minél többen jelenjünk meg.

Az ike@ikegyesulet.hu e-mail címre és a 20/235-2575-ös telefonszámra kérjük, és várjuk a jelentkezéseket, tekintettel arra, hogy a helyszínt is a várható létszám alapján tudjuk lefixálni.

Kérjük, hogy aki tud - legyen akár károsult, akár károkozó, vagy előbbiek családtagtagja, ismertőse, attól függetlenül, hogy már egyezséget kötött, vagy még csak egy felszólító levelet kapott- próbáljon eljönni!

Köszönjük!:)

klimás56 # 2010.08.28. 08:57

Jól gondolod!

bbcsi # 2010.08.23. 08:32

Ismét lenne egy kérdésem. Ha a felperes beleegyezett a részletfizetésbe módosításokkal ,de a részlefizetés megítéléséről határozat és jogerő még nem érkezett akkor még nem kell elkezdenem a részletfizetést. Jól gondolom?

végrehajtó1 # 2010.08.23. 05:48

Valahogy életben kell tartani ezt a topicot:)

Royal # 2010.08.22. 22:52

Téma részemről lezárva

Dejó. Akkor mostmár ugye nem kell a lelkesítő kommentjeidet olvasni?

végrehajtó1 # 2010.08.21. 17:38

nincstelen

Üdvözlet a fedélzeten:)
Hidd el ennek is örülök.Szép példa.Kár hogy kevés van belőle.

nincstelen # 2010.08.21. 17:07

végrehajtó1!

Én nem vagyok szarban, mert több mint fél éve kifizettem.

végrehajtó1 # 2010.08.16. 12:40

nincstelen

csak az a baj, hogy nem én leszek az, mert peren kívül megegyeztem, de így már bánom is

Látod még most sem használod a brilliáns eszedet.Nem kell betartanod az egyezséget és meg fogod ismerni a jogszerű a törvény betüjét maximálisan betartó végrehajtást...:)

Téma részemről lezárva

végrehajtó1 # 2010.08.16. 12:36

nincstelen

Köszönöm jó kivánságaidat.De örömmel tölt el hogy akár hogy csűröd csavarod a kapzsiságod, butaságod miatt azért mégis csak te vagy a szarban .Nem én.:)

bbcsi # 2010.08.16. 11:17

Tisztelt Fórumozók,

Segítségre lenne szükségem. 1. fokú eljárásban részletfizetést kértem. A felperes kérelmem módosításokkal jóváhagyta ezt elküldte nekem illetve a bíróságnak. Viszont határozatot még nem kaptam bíróságtól,de a felperes által adott 1. fizetési határidő 2010.08.30.

Kérdésem az lenne,hogy megvárhatom amíg a bírósági ítélet jogerős lesz,hogy csak akkor kezdjem el a kifizetést?

Illetve a kamatszámítás kezdő időpontja miatt szeretnék fellebbezést benyújtani. Lehet úgy fellebbeznem,hogy a csak a kamatokat vitatom? Ha igen akkor ennek ellenére szeretném kifizetni mihamarabb a tőkét és a költségeket ,hogy a tőke ne kamatozzon tovább ,erre Önök szerint van lehetőségem? Attól félek,hogy amit kifizetek tőkére , függetlenül attól,hogy a kamatokat vitatom a felperes kamatnak fogja beszámítani.