Végrehajtó és hasonszőrű cimborái!
Miért most ilyen rettenetesen okosak, miért nem akkor ordibáltak , amikor a biztosító egyesületek megalakultak?
Most osztják az észt ? Szerintem spórolni kellene vele...
MÁV Biztosító
A biztosító egyesületek a XIX. század elején alakultak. Nem hiszem, hogy lenne még valaki közöttünk, aki akkor nem tiltakozott.
Kedves Dr..
Erre a hozzászólásodra szeretnék hivatkozni
"Itt is olyan alacsony díjért kötöttek biztosítást, hogy látni lehetet, hogy a kockázat közösség nem tud teljesíteni. Mielőtt lenyúlta a pénzt az egyesület elnöke, azelőtt sem vagy késve fizetett a MÁVÁBE."
Megalakulásukkor vállalták hogy milyen összeghatárig vállalják a kockázatot független attól hogy mennyi volt a biztosítási díj. Egyébként nem volt annyival olcsóbb mint a többi..pár ezer ft ról beszélünk.Sokan azért választották az olcsót,mert ez kötelező volt és az államfelügyelete mellett működött biztosító vállalt biztosítékot a károkozásainkért.A befizetett dijak negyedévente biztosan fedezték volna a károkozásokat, az hogy nem fizet az nem a biztosítottak sara vagy tévedek..ez a vezetőség döntése volt ,hogy késleltesse a kifizetéseket,mert lehet már akkor tudták,hogy mire készülnek...kimenteni a vagyonukat..
Lsuzy:
Tudsz egy linket küldeni az EU.parlament irányelvéröl amit nekünk is átkellett volna venni,de csak 2010 Jan 1től vezették be a kockázati alapot.Jól értem,hogy akkor Magyarország nem vezette be amit az EU előirt a biztosítások terén?Saját szabályait alkalmazta pedig az EU tagja? Mit szól ehez Brüsszel? Bíróságon lehet kérni,hogy az EU.P döntéshozataláig várjon a bíróság? Nem kellett volna a meghozott kártalanítási alapot visszamenőlegesen érvényesíteni a mávosokra?
Segíts ebben. Köszi
Dzole
Kitartást mindenkinek!
Nincs valakinek infója mikor van kis bálint tárgyalása, vagy merre bujkál esetleg? És a többi, akinek benne van a keze?
Kéne csinálni egy bűnös listát mint a terrorházban és közszemlére rakni azokat akik ellopják a pénzünket.
Nem igaz hogy hétezren nem esszük meg azt a pár trógert!!
http://hvg.hu/…bjat_mav_abe
itt azonosíthatjuk kis bálintot
Itt 2010. áprilisában azt állítja kis bálint /direkt írom így / ügyvédje hogy 1 Ft sem hiányzik a kasszából nemhogy 10milliárd!
http://premier.mtv.hu/…mozas_a.aspx
kist védő ügyvéd adatai :
Dr. Zamecsnik Péter §
Cím: 1066 Budapest Teréz krt. 48.
Iroda neve: Zamecsnik, Pósfai és Társai Ügyvédi Iroda
Tel: 302-4444
Fax: 302-4444
Mobil: (30) 942-05-06
Kapcsolatfelvétel: drmura@axelero.hu
Szakterületek: büntetőjog
polgári jog
Yeepinek
Erre utaltam én is néhány hozzászólással ezelőtt!
De akár ezt is ki lehetne írni: Mosó Masa Mosodája...
kiss bálint : Bp. XVI.k. Gárda utca, sajnos a házszám nincs meg
Ki ez a GUBA??? A magyar jogrendszer egyik akotojanak atorz reinkarnacioja ;)))))
ennyire raernek emberek, hogy ertelmes segito mondando nelkul ide irogatnak!
Apam nagyon irigylem!!!!
Viki, probaltam privi uzenetet kuldeni neked, de vlmiert nem ment!
Kerdesem:
ki hol tart a pereben?
Nekem 2008 aug-ban volt a balesetem! Kiderult, hogy a biztositasi broker a vadi uj kocsimra 2008. aprilisaban helytelenul kototte meg a mavos kotelezot, mert mar fel volt fuggesztve a biztosito!
Ez is rohej, de ki lepodik mar meg ilyenen ebben az orszagban?
Engem a karosult 2009 kozepen hivott fel, hogy nem fizetett neki a mav es perelni fog!
VAGY!!!!! fizessem ki a 400ezres karat!
Jah hogy egyedulallo anyuka vagyok, azt pont leszarja mindenki!
Most lett volna az elso targyalas, ahova nem tudtam elmenni!
A biro asszisztensenek mondtam, hogy csak gyerekkel tudok menni, sajnos nem tudom hova tenni a babat!
Ki mit tanacsol? Mi legyen a kovetkezo lepesem? Privatban irjatok, nem kell, hogy a sok rosszindulatu gonosz az otleteket lassa!!!!!
Mert jah olyan primitiv vagyok en is egyesek szerint, aki IGEN azt szajkozza meg mindig, hogy minek fizetek allam altal KOTELEZOVE TETT BIZTOSITAST, ha a biztositobol azt barki ellophatja????
HALLO HOL VAGYUNK BALKAN??? Allitom Ukrajnaban nagyobb rendvan, mint itt!!!!
Varok minden tanacsot, otletet, segitseget!
Szep napot!!!!
Meg vlmi amit belso embertol tudtam meg!
A biztositobol elsikkasztottak x milliot es a felszamolo meg elsikkasztott tovabbi y milliot!
Eljaras van a 7. Keruleti rendorkapitanysagon a felszamolo ellen!
Vagyis a tolvajt csekkolja egy masik tolvaj es a penz meg van, csak off shore cegekben!
De azert mi fizessunk!!!!!
„Allitom Ukrajnaban nagyobb rendvan, mint itt!!!!
Varok minden tanacsot, otletet, segitseget!”
Akkor mi az akadálya hogy ott telepedjél le?
„Mert jah olyan primitiv vagyok en is egyesek szerint, aki IGEN azt szajkozza meg mindig, hogy minek fizetek allam altal KOTELEZOVE TETT BIZTOSITAST, ha a biztositobol azt barki ellophatja????”
Látom még mindig nem érted:biztosító egyesület .
„De azert mi fizessunk!!!!”
Miért szerinted nekünk kellene?Mi nem voltunk ilyen kapzsik hogy egy ezressel többet sajnáljunk a biztositóra.
Igen Tisztelt végrehajtó1!
Te sem értesz még sok-sok mindent, csak szajkózod a baromságaidat! Senki nem kérte, hogy te fizess, ha jól emlékszem. Nagyon szépen megkérlek, húzzál el másik fórumra idegesíteni az embereket. Van elég bajunk nélküled is...
Átnéztem a korábban hivatkozott uniós irányelveket. Szó nincs bennük a károkozó védelméről, ha a biztosítója nem fizet. Ezekben alapvetően károsulti jogvédelmi rendelkezések vannak.
Senki nem örül annak, hogy nagyon sokan több milliót kényszerülnek kifizetni azon tévedésük miatt, mert azt gondolták, hogy mindegy hol kötik meg a biztosítást mentesülnek az anyagi felelősség alól.
Azért ez jogi kérdésekkel foglalkozó fórum és ezért engedtessen meg a jogászoknak, hogy egyrészt a károkozó felelősségére és arra is felhívjuk a figyelmet, hogy perben mi lehet a nyerési lehetőség. Higgyék el kedves MÁVÁBE "biztosítottak", hogy a bírósági jogszerű ítéleteket hoznak ezekben az ügyekben.
Moralitás sem független a jogtól, de azt tudni kell, hogy ma Magyarországon nem az igazságosság, hanem a jogszerűség elve érvényesül.
Sokaknak (pl. Websas, Jeepy stb.)!
Félreértések elkerülése végett az Ex-Máv-Bizotsítós Kis(s?) Bálint se kutyám, se macskám, viszont mindazok, akik a "vérét követelik", nem árt, ha tudják, hogy a szerencsétlen a csődben tök ártatlan, nem ő "síbolt ki" a pénzt a biztosítóból, hanem magát a biztosítót "segítette" lényegében a "Nagy Pénzügyi Ellenőr" egy "Nagy Pénzügyi Ellenőr-közeli" nagybiztosító érdekében csődbe. Nem írok neveket, mert nem szeretnék velük pereskedni, de maradjunk abban, hogy igen komoly anyagi érdekük fűződött a dologhoz. A MÁV Biztosító nem volt sokkal rosszabb helyzetben tőkeileg stb. a legtöbb más biztosítónál, amikor levadászták őket, amúgy a felszámolás lefolytatásáról is lehetne mesélni (ott tényleg komoly pénzek mentek el). Utánuk nem sokkal ugyanilyen eljárás indult a Wabard ellen is, de ők okulva az esetből már jobban meg tudták védeni magukat. Csak azért szóltam, mert akik hagyják, hogy az orruknál fogva vezetve Kis Bálint ellen hecceljék őket, lényegében ennek a csöndes összeesküvésnek a malmára hajtják a vizet...
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Tisztelt Tanár Úr!
Háromszor átolvastam hozzászólását, de nem tudtam megállapítani sem azt, hogy a felvetéshez szól, sem azt, hogy előbbre vitelű a megoldást illetően.
Kedves Dr.Attika!
Tartozom egy vallomással: Nem azért írtam le, amit írtam, hogy "előbbre vigyem" az ügyet. :-) Egyszerűen reagáltam néhány téves kiindulási alap folytán indokolatlanul habzó szájú kicsit lentebbi hozzászólásra. Csak úgy egyszerűen az igazság kedvéért...
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Tudom, hogy mindenki 1000 irányba indul és levelezik mindenkivel, már majdnem csak a "Föntivel" nem. Nekem októberben lesz a tárgyalásom egy 2007.decemberi baleset miatt. Ja és két gyerekes egyedülálló anyukaként 1,5M + onnantól kamatai.
Lehet, hogy egy egészen butyuta gondolat.
Mindenre lehet népszavazást kérni X aláírás gyűjtés után. Erre nem lehetne? Szerintem van annyi érintett családostul ebben az országban, hogy meglennénk. Meg egy pár ember akinek ha mesélem azt hiszi viccelek, hogy ilyet meg lehet velünk csinálni.
Nem lehetne megszavaztatni, hogy az állam vállaljon már ugyan felelősséget a saját bakija miatt?
Bocs attól aki nevet rajta, de azt hiszem még soha nem voltam így elkeseredve és nem láttam még semmit sem ennyire reménytelennek.
Olyan ne válaszoljon aki csak azt dörgölné az orrom alá, hogy figyelni kellett volna, mert abból értelmetlen oda -vissza írogatás lenne.
te sotet vegrehajto!
Az ilyen primitiv bunkok miatt utaljak a magyarokat mint te!
Ne irogass mar nekem!!!!
Allitom vlmi full idiota kisebbsegi komplexusokkal kuszkodo luzer vagy!
Summer kosziiii! Egyetertek!
Az ilyen ember akkora vesztes, hogy mar sajat magat utalja! ;))))
Kedves Végrehajtó.
Már a választott nickneved is ellenérzéssel tölt el, de azt magyarázd már el, mi jó abban, hogy komoly gondokkal kűzdő emberekbe, még rúgsz egyet? Ahelyett hogy kussolnál, és összetennéd a kezed, hogy te most kimaradtál a szórásból. Nem azért mert okos vagy, hanem mert szerencséd volt.
Tisztelt Tanár Úr!
Kérdéseim:
Ha K Bálint olyan tiszta mint írja akkor miért volt előzetesben, és miért kellett 50 m.ft, óvadék a háziőrizethez?
Miért nem volt a kötvényen "ez a biztosítás nem biztosítás kérdezze meg ügyvédjét,jogászát"?
Miért fogadták el műszaki vizsgán illetve rendőri ellenőrzés során az autót biztosítottnak? (ha ez most ennyire nyivánvaló, hogy nem volt az).
Miért lehetett csak évfordulónál váltani"biztosítót" egyesületből akkor lépek ki amikor akarok.
A KÖBE-t miért nem szüntetik meg időben, mert lehet, hogy ő a következő.
Az hogy valami olcsó nem kell, hogy rossz legyen a discontokban sem büdös a hús,savanyú a tej,és 4 napos a kenyér, hanem az üzemi kltségeken megtakarított pénz egy részét átengedik a vevőnek.
websas (nem vagyok érintett)
Kb. minden jogi személy felett gyakorolja valaki a törvényességi felügyeletet. Ezért, ha felszámolnak egy gazdasági társaságot, akkor hoppon maradt hitelezők nyugodtan pereljék be a cégbíróságot, keressék meg, mikor és miben mulasztott és állami pénzből kérjenek kártalanítást.
Mindenki, aki vagyon elleni bűncselekmény sértettje, teljesen méltánytalan módon került ebbe a helyzetbe. Tehát, ha meg is bünteti a bíróság az elkövetőt, de nem térül meg a bcsel okozott kár, akkor állami pénzből kártalanítsuk ezeket az embereket. Mindenkit, mert ez ugyan nem jogos, de méltányos.
Csak előtte szerezzük meg hozzá mindazoknak a hozzájárulását, akik nem gondolják azt, hogy az állam egy biztosító.
Kedves Websas!
Azért tudok sokszor csak többhetente feljönni a Fórumra, mert rohadt sokat (napi 10-12 órát) dolgozom. Úgyhogy nézze el nekem, hogy nem mennék bele egy hosszas (és valószínűleg elég parttalan) jogi vitába az összes kérdéseivel kapcsolatban. Maradjunk annyiban, hogy az, hogy valaki előzetesben van, pontosan úgy nem bizonyítéka a bűnösségének, mint az óvadék ellenében történtő szabadlábra helyezése. Amennyiben Ön nem jogász, akkor kérem higyyel ezt el nekem, amennyiben viszont az, akkor szeretném hinni, hogy mindezt nélkülem is tudja. Üdv:
higyyel=higgye
Kedves Tanár Úr, Végrehajtó,dr.Attika,Guba
Akkor mi a megoldás Önök szerint?Mit tehetnek az alperesként bevont károsultak? Úgy gondolom ,hogy minden tisztességes embernek jogosan háborog az igazságérzete a fejlemények-ítéletek miatt.Önök ha hasonló helyzetben lennének mint az alperesek.Mit tennének?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02