Sziasztok!
Ki tudná valaki írni a felszámoló kft telefonszámát?
Én még nem kaptam tőlük levelet, és érdekelne miért.
Sziasztok!
Ki tudná valaki írni a felszámoló kft telefonszámát?
Én még nem kaptam tőlük levelet, és érdekelne miért.
„Érdekes, nem tartom korrektnek, de ez az én egyéni véleményem.”
Szia CsViki,
Bocs hogy belekotyogok, nyilván lesznek olyan undorító emberkék, akik megpróbálnak ebből a kaotikus állapotból is hasznot húzni, és olyan javításokat is busásan elszámoltatnak, amik valójában nem történtek meg... de nem szabad mindenhez úgy hozzáállni hogy kamu. Pl; nekem van egy ismerősöm, aknek van egy 1988-as évjáratú Fordja, ami a kor egyik legendás rally autója volt. Élete álma volt egy ilyen kocsi birtoklása. Magyarországon bár sok szakműhely foglalkozik a típus javításával, általánosan elmondható, hogy itthon nem értenek hozzá. Ezért, számos fődarabja angliában épült, szakszerűen restaurált, és tuningolt vitrinautó, amit legfejebb találkozók bemutatók alkalmával használ, beleölt pénzmennyiség lassan 8 szemjegyű! Magyar katalógus értéke, mégis alig éri el a másfél millió forintot, lévén 21 éves kocsiról van szó. Elképzelni is nehéz mi lenne ha egy idióta beleszállna, és rommá törné. Ilyen esetekben azt hiszem érthető, és méltányos elvárás, hogy szakszerűen szerelt külföldön gondozott járművet, ne a sarki kispista gányolja meg. Az én autóm bár közel sem ilyen értékes, mégis számos alkatrésze jött külföldről, speciális fényezés van rajta, én is zokon venném, ha kár esetén, csak a katalógus szerint fizetne a biztosító, és utángyártott avultatott kisipari alkatrészekkel pótolhatnám azokat a darabokat, amiből egész európában sem fut sok.
Egyébként félreértés ne essen, gyomorforgató az ami ebben az országban megy, és szurkolok nektek hogy sikerüljön megnyugtató megoldást találni. Undorító hogy két ártatlan félnek kell egymással harcolnia, a nevető harmadik meg kereket oldott. Olvasom hogy vannak itt 2006-os történetek is, ennek tükrében még undorítóbb a sztori... hogyan hagyhatták a mávot vígan működni 2008 ban, amikor már 2006 ban is fizetésképtelen volt ?
Segítséget kérek.Várom olyan ügyfél hozzászólását, aki hasonló cipőben jár.Károsult vagyok.Megkaptam a felszámolótól az értesitést, hogy az I/d-be vagyok sorolva.Ez azt jelenti, hogy az általuk elismert tőkét ki is fogják fizetni, vagy ez csak egy tájékoztatás. Nekem ez nem egyértelmű.Kérem, hogy valaki magyarázza el. Köszönöm !
Segítséget kérek.Várom olyan ügyfél hozzászólását, aki hasonló cipőben jár.Károsult vagyok.Megkaptam a felszámolótól az értesitést, hogy az I/d-be vagyok sorolva.Ez azt jelenti, hogy az általuk elismert tőkét ki is fogják fizetni, vagy ez csak egy tájékoztatás. Nekem ez nem egyértelmű.Kérem, hogy valaki magyarázza el. Köszönöm !
Üdv.Mindenkinek! Kedves CsViki!
Jelentkeznék a próba perre, ha még lehet!
mayeragi75@gmail.com
Köszi!
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. keresek olyan vállalkozást , aki ROVER márkával foglakozott, foglakozik a mai napig is. A márka ugyan megszűnt és nincs már hazai képviselete , de talán még akad aki javítgatja.
A LAND-ROVER nem igazán jó , nem ugyanaz a profil.
Ha van infó kérem PÜ-ben juttassátok el , köszönettel.
A levélben az lesz, hogy mennyit fizetnének, ha lenne pénzük. Mivel én már kifizettem helyettük /nagyon jól tudom mennyit/, így nem is érdekel a levelük.
Tisztelt Fórumozók!
Előre is elnézéseteket kérem a tájékozatlanságomért, de nincs idegzetem végigolvasni a 42 oldalon lévő összes hozzászólást, úgyhogy kérnék valakit, hogy foglalja nekem össze, hogy kitől kell levelet várnom a napokban? Én egyébként 2006. 05.10.-én okoztam kárt, lezajlott a per az Allianz-zal szemben, én voltam a II. rendű alperes. Íme az itélet: kötelezi a bíróság az alpereseket, hogy 15 napon fizessenek. Én csak akkor vagyok köteles fizetni, ha a Máv-tól nem tudják behajtani.
Ehhez képest a múlt héten jött levél az Allianz-tól, hogy én fizessek nekik X százezer forintot, mert végrehajtást indítanak!
Most nem tudom mit tegyek!! Segítsen valaki légyszi!!
Tisztelt Fórumozók!
Előre is elnézéseteket kérem a tájékozatlanságomért, de nincs idegzetem végigolvasni a 42 oldalon lévő összes hozzászólást, úgyhogy kérnék valakit, hogy foglalja nekem össze, hogy kitől kell levelet várnom a napokban? Én egyébként 2006. 05.10.-én okoztam kárt, lezajlott a per az Allianz-zal szemben, én voltam a II. rendű alperes. Íme az itélet: kötelezi a bíróság az alpereseket, hogy 15 napon fizessenek. Én csak akkor vagyok köteles fizetni, ha a Máv-tól nem tudják behajtani.
Ehhez képest a múlt héten jött levél az Allianz-tól, hogy én fizessek nekik X százezer forintot, mert végrehajtást indítanak!
Most nem tudom mit tegyek!! Segítsen valaki légyszi!!
Nem tök mindegy küldenek e levelet vagy sem. Ti számíttatok pénzre? Én nem hiszek a csodákban, ahogy ez a levél sem ér ide 15-ig úgy pénzt sem fogunk kapni soha a büdös életbe. Bárkivel bármiben mernék fogadni. Sorry, de én így látom.
Levél?Milyen levél?Ja! Amit nem küldtek még ki nekem se?Na!Azt még nem küldték ki nekem se.Amilyen balfék vagyok úgy kellesz rájuk telefonálnom,h hahó én is itt vagyok!!!
nyúúszíí!
Egyenlőre mi sem kaptunk, február 15-ig postázzák, tehát még a jövő héten várható. Ezt az okozó és a károsult is megkapja, legalább is ezt a tájékoztatást adták. Ha jövő hét közepéig nem kapok semmit, újra hívom őket.
Kedves Érintettek!
Mindenki kapott már levelet, mert én kezdek aggódni, hogy eddig nem kaptam semmit és lassan itt a febr.15.
Vagy félreértelmeztem és csak a károsult kap, a károkozó pedig nem? Ha tudtok valamit, légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm
terfo
Köszi, hogy elmondtad. Nekem azért ez így még mindig sántít. Úgy néz ki, mintha csak az az egy szem márkaszervíz lenne Bp.-en (vagy nem tudom hol), akivel a károsult nincs jó viszonyba...Könyörgöm, nincs más szervíz ahová elvihetné, csak külföldön lehet javíttatni???Érdekes, nem tartom korrektnek, de ez az én egyéni véleményem.
Köszönöm szépen terfo!
Felhívtam. Már legalább tudom, hogy nem lehet.
kösz
üdv
CS VIKI és akit még érdekelhet:
Megszületett az ítélet:A károkozótól alapjában nem várható el, hogy a külföldi javítás költségkülönbözetét viselje, ezért a szakértői vélemény magyar díjtételekkel kalkulált kárösszegéből kell kiindulni. Ugyanakkor az általános piaci viszonyok közepette tekintettel kell lenni a piaci szereplők irányában különböző módon megnyilvánuló bizalmi tényezőre is (csak szóban volt indoklás, nem biztos, hogy teljesen pontosan írtam, de talán a lényege ez). Ezért a szakértő által kalkulált hazai költség és a külföldi számla közötti különbözetet harmadolta a T.Bíróság, s ebből egy harmadot még nekünk kell viselnünk. (Így jött ki egy kicsit magasabb összeg, mint amit a biztosító elfogadott.)
Üdv: terfo
CS VIKI és akit még érdekelhet:
Megszületett az ítélet:A károkozótól alapjában nem várható el, hogy a külföldi javítás költségkülönbözetét viselje, ezért a szakértői vélemény magyar díjtételekkel kalkulált kárösszegéből kell kiindulni. Ugyanakkor az általános piaci viszonyok közepette tekintettel kell lenni a piaci szereplők irányában különböző módon megnyilvánuló bizalmi tényezőre is (csak szóban volt indoklás, nem biztos, hogy teljesen pontosan írtam, de talán a lényege ez). Ezért a szakértő által kalkulált hazai költség és a külföldi számla közötti különbözetet harmadolta a T.Bíróság, s ebből egy harmadot még nekünk kell viselnünk. (Így jött ki egy kicsit magasabb összeg, mint amit a biztosító elfogadott.)
zgyuri!
Nekünk sikerült - bár több mint egy éve - a "Vagyonelszámolási eljárás alatt álló MÁV ÁBE"-től. Tel: 06 1 4224466 - itt próbáld meg.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni MÁV os kártörténeti igazolást.
Még 2008.06.30. án szünt meg Díjnemfizetésel náluk a szerződésem, most kötöttem rá új biztosítást de visszadobják kártörténeti nélkül. Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm
Érdekesebbnél érdekesebb dolgok történnek ebben az országban.
Tudjátok az a furi,h a helyet,h jogi útvesztőkbe terelnék a dolgot senki nem akar vmi egyszerűbb megoldást.Ez a sok per munka a bíróságnak,ügyvédeknek,ügyészeknek stb és abból meg pénz van.
Most már legalább kiderült,h kb 7 ezren vagyunk bár én még a mai napig várom a levelem.Majd megírom mi lesz benne.
Úgy se ússzuk meg sztrájk nélkül.
ED
CS VIKI
Nem casco-s dolog volt, a MÁV ÁBE által megbízott Autoconsulting végezte a kárszemlét, és az ő emberükhöz juttatott el egy osztrák szervizes ajánlatot a károsult. Az autoconsultingos állítólag a biztosítóval egyeztette (akkor még működtek) s kézzel ráírta, hogy rendben. Indoka annyi volt a károsultnak, hogy a magyar szakszervizzel, ahol a kocsit is vásárolta, valamin összevitatkoztak, s jobban megbízik az osztrák szervízben. Mi is a kárenyhítési kötelezettséggel érveltünk. Két óra múlva már többet tudok, mert most lesz 11.00-kor a végzés kihirdetése.
Tati54! Azért ez a pofátlanság! Legalább ismernék el, hogy egy pont olyan tróger céggel voltak kapcsolatban amilyenek ők saját maguk. Amúgy te adásvételit írtál az A-speedel? Különben ez rohadt jó vállalkozás. Ingyen autókat venni, aztán eladni! Főleg törötteket, aztán lopatni hozzá másikat, hogy meglegyen csinálva. Gyanítom, hogy nem voltak veszteségesek. De én akkor is a rendőrségre mennék. + nagyon nem vagyok a híve /sőt elítélem az ilyen embereket/, de én bejelentést tennék az Apeh-nél. Rájuk fér szerintem egy ellenőrzés! De a legjobb, ha szólsz egy könyvelő ismerősödnek és ő lépi meg! Én kicsinálnám úgy ezt a céget, ahogy minket a MÁV biztosító.
nincstelen igen elolvastam. igy utolag én csináltam hülyeséget. odaadtam a rocsot az A -speednek aki az adásvételi szerződésben az átvételt ismerte el. fizetőneként a MÁV ÁBE lett megnevezve.. a felszámolo most azt mondja nekik semmi közük hozzá ők nem irtak alá semmit. és én sajnos nem tudom az ellenkezőjét bizonyitani.
Tati54? Elolvastad amit írtam? Vagy hülyeség az eszmefuttatásom?
CS VIKI
Az autóm kárkori értékét 2.084.000ft-ban igazolta vissza a MÁV ÁBE.Ebből 700.000ft-ra értékelte az autóm roncsát.Az általa kiajánlott A-Speeddel kötöttem adásvételi szerződést.Ebben a szerződésben az áll,hogy a MÁV ÁBE fizet,15napra.Azt hittem, hogy mivel kapcsolatban állnak egymással,gyorsabb lesz a kifizetés.Továbbra is keresem az A-Speed Kft.-t.SEGÍTSETEK!!!A legújabb hírrel kapcsolatban nem egyértelmű,hogy a károkozó vagy a károsult kap értesítést a követelés besorolásáról.
Üdv. Tati

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02