Tisztelt Grád András!
Viszont szerintem már elég sok károsult van. Pl.: akiknek nem volt casco-ja és nem tudta megcsináltatni a kocsiját csak saját zsebből, és valószínű van sok olyan is aki már fizetett az Allianz-nak vagy a Generalinak közülünk. Ha ők perbe szálnak a többiek, aki még nem fizettek ki maradnak, mert ők nem károsultak és nekik akkor is fizetniük kell, ha a többiek esetleg megnyerik a pert?
Szerintem a médiára is szükség van és nyomást kell gyakorolni a nagy biztosítókra, mivel ezt ők is le tudják állítani, és az ügyvédi irodájukat is bombázni kell. Negatív reklámnak senki nem örül. Ők is le tudják ezt állítani. 6,8 milliárdot ki tudtak fizetni, de 400 milliótól nem tudnak megválni. A 6,8 milliárt nagy rész nem jó helyre ment, de a 400 millióval sok ezer ember és család életét tennék könnyebbé és hatalmas pozitív reklámra tennének szert.
Heti Hetes, Napló, Tények, Boros és Bocskor, Balázs és Vadon Jani, stb. stb.. Valaki csak felfigyel ránk és részletezi a történetet.
Sok becslést olvastam már, hogy hányan vannak károsultak, vagy az egyik oldalon, vagy a másikon. Kb. 400e ügyfele volt a MÁV ÁBE-nek, ha abból a 10% volt balesetben részes akkor 40e emberről beszélünk, ami nem irreális.
Nem tudom elfogadni, hogy az egyetlen mód ennek a megoldására az az, hogy először mi fizessünk. Forintra vagyok kiszámolva, nem megy, meg kell előzni ezt!