Kedves lolo4343!
Tegnap a hozzászólásomban kérdéssel fordultam Hozzád, megteszed, hogy válaszolsz rá? Egyre sürgősebben kéne lépnem valamit!
Előre is köszönöm!
Kedves lolo4343!
Tegnap a hozzászólásomban kérdéssel fordultam Hozzád, megteszed, hogy válaszolsz rá? Egyre sürgősebben kéne lépnem valamit!
Előre is köszönöm!
Kedves Tamás123,
ezzel a fajta viselkedéssel magadat lehetetleníted el...
Kacsa11
Tamás123
Olvastam az oldaladat és megrémültem,mert így nem lehet viselkedni. Elhiszem,hogy kiborultál és sok méltatlanság ért,de így mégsem szabadna. A bíró előtt ezt fogják lobogtatni az "ellenségeid",ezzel fognak bemutatni a bírónak. Hidd el nem fog tetszeni neki.
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Van-e valami előírás a bontópert vezető bíró számára, hogy mikor rendeljen el pszichológiai vizsgálatot?
A mi esetünkben harmadszori kérésemre került sor erre, két évvel azt követően, miután a feleségem és az élettársa önkényesen kisajátította a fiamat. Gondolom nem kell részleteznem egy olyan gyermek pszichológiai vizsgálati eredményét, akit 2 éve elzárnak tőlem és a legteljesebb mértékben ellenem hangoltak, elidegenítettek. Jó pszichológus ezt azonnal észrevette.
A weboldalamon így írok a pszichológiai vizsgálatról. Itt nem akarom megnevezni a nagy "lélekbúvárt":
"Kedves Dr. X Y igazságügyi klinikai szakpszichológus!
Az Ön által elkészített 4 db. pszichológiai szakvélemény és az azokban lévő következtetései mégcsak köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Azt a "X1"-et, akiről az oldalamon írok, akinek még a gyermekem általános iskolája, gyermekek közege sem volt szent és bemocskolta kiskorúak veszélyeztetése, garázdaság bűncselekményekkel, aki egy vér szerinti gyermekét elfelejtette megemlíteni alkalmasnak tartja a gyermeknevelésre. Ez volt az iskolaváltás elsődleges oka, utána szégyenlette az iskolához tolni a pofáját X1 és X2. A szülők előtt, a tanítók előtt, erre kivették a gyermeket a megszokott iskolai közegéből. El lehet képzelni, milyen kellemetlen érzés lehetett a fiamnak, hogy az a beszámíthatatlan vadállat, akivel él az anyja, bemocskolta az iskoláját. Engem, akit 26 hónapja elzárnak a gyermekemtől, egy éve mégcsak telefonos érintkezésem sem lehet a fiammal, a gyermekem befolyásolásával rágalmaz meg. Eddig még nem mondtam, ... település díszpolgára a többszörösen büntetett előéletű X1.
Dr. X Y! Ön a vizsgálat során feltett 5-6 kérdést, majd miközben a "vizsgált" személy válaszolt Ön 3-4 órán keresztül a klaviatúra billentyűit keresgélve, két ujjal gépelt. Önt jóindulattal sem tudnám lélekbúvárnak nevezni. Ez nem pszichológiai vizsgálat a XXI. században. Ön mindezért 320 eFt díjazásban részesült.
Egy pszichológus a vizsgálat során állandó kontaktusban van a vizsgált személlyel, figyeli a reakcióit, arckifejezését, szemét, mozdulatait, testének rezdüléseit. Egy pszichológus váratlan, fordulatokkal teli kérdéseket is tesz fel, amikre a vizsgált személyt nem taníthatták be előre. Egy pszichológus fel tudja mérni a vizsgált személy, a gyermek szavainak valóságtartalmát, befolyásolásának mértékét, a befolyásoló személyeket, azt hogy mekkora belső feszültséget teremt egy gyermekben az, hogy rákényszerített hazugságok, rágalmak sorozatával a saját édesapját "kell" támadnia az őt körülvevő közeg hatására. ("Egyszer volt olyan, hogy apukám fojtogatta az X1-et", stb. stb., stb.)
Javasolni tudnám Önnek az elkövetkezőkben, hogy alkalmazzon egy gépírónőt, aki vakon, 10 ujjal gépel vagy pedig vegyen egy magnetofont és ekkor talán a vizsgált személyre is képes lesz figyelni, nempedig a klaviatúra billentyűit keresgéli 3-4 órán kerszetül.
Természetesen az Ön "szakvélemyényeit" a Bíróság előtt elutasítom, fizesse ki a bíróság ezért a "munkáért" Önnek a 320 eFt-ot.
Ha Ön, mint a Bíróság által szakvélemény előterjesztésére megbízott személy megrágalmazhat engem annak a gyermekemnek a befolyásával, akit 26 hónapja elzárnak tőlem, semminemű kapcsolatot nem engedélyeznek vele, akkor én is leírhatom ezeket.
A weboldalamon megnevezem őket, ez a minimum egy ilyen "szakvéleményért", ő is mehet reklamálni, ahova akar.
......és köszönöm a jókívánságaidat!
Én azért maradok az alantabb írt kívánságoknál veled kapcsolatosan!
Kedves termeszhangya!
Én nem megbántani akartalak, hanem rádöbbenteni valamire, amire félig már Te is megadtad a választ.
Szembesültél végre azzal, hogy BETEG a gyerek, amit lehet kezelni, gyógyítani.
Hát kire számítson betegségében ha nem épp az édesanyjára???
Ha történetesen dagnatos lenne, és amiatt ágyban kellene feküdnie meg bent vele a kórházban, akkor is tönkrement volna a párkapcsolatod miatta??? Akkor is a mamához kerül???
Merthogy az elekra komplexus is egy betegség...
Szerencsés végre, hogy fény derült erre, és őszintén remélem, hogy a gyermekkel is rendeződik a kapcsolatotok és a pároddal is....
Kedves lolo4343, tisztelt ObudaFan!
Már feltettem egy bő hete ide a kérdésem. Kaptam is rá válaszokat, amiket ezúton köszönök ObudaFan-nak és lolo4343-nak.
Azóta voltam a gyerekekkel pszichológusnál, akinek abszolút pozítiv véleménye volt, szóban.... Merthogy a második vizsgálatot követően pár nap múlva közölte, hogy talán még sem kellett volna elvállalnia, mert nem biztos benne,hogy az egyik szülő kérelme elég a vizsgálathoz.... Az, hogy én kifezettem a díját (ami mondjuk nem volt magas szerintem) egy dolog, ami bosszant, hogy nincs a kezemben a szakvélemény! Tisztelt ObudaFan, lehetséges ez? Én találtam erre vonatkozóan semmit a neten, de még az pszichológusokra vonatkozó szabályok között sem. Kedves lolo4343, nálatok ez, hogy zajlott? Ha nálatok elég volt egy szülő, megadnád a pszichológusod elérhetőségét (e-mail címem: miklosp62@freemail.hu). Nem csak a berajzoltatástól félek, hanem az anyuka részéről történő beetetéstől is, az idő meg ebből a szempontból nagy úr.... Tisztában vagyok vele, hogy nem köteles elfogadni a bíróság a magán szakértői véleményt, de azt remélem ha a kirendelt szakértő a szöges ellentéttét írná le, akkor csak kilógna az a bizonyos lóláb, vagy nem? Nagyjából hányadik tárgyalás környékén várható a kirendelés? Nekünk még nincs kitűzve a 2. tárgyalás, az első szeptemberben volt.
Köszönöm!
kedves kalamayka, úgy látom épp hozzád hasonló vakok kezébe került az én gyerekem is, akik csak azt látják, amit akarnak, kívánok neked is egy egy olyan kapcsolatot amiben én éltem ellenségként tenintve a gyerekem szemében és aminek a következményeit éljük most a jelenlegi férjemmel, nem többet, csak ennyit.
ugyan engedtessék már meg, hogy véleményt nyilvánítsak!!! mégha szemetszúróra is sikerült dühömben) köszönöm
még én se vagyok rá kíváncsi, nagymamához kerül egy időre, aztán majd látjuk mi lesz vele.
voltam a jólétnél, beszétem egy kedves, megértő nővel, aki elszólta magát valahogy, hogy ha beteg a gyerek, azt kezelni kell (valaki először végre ezt is mondta) én rá kérdeztem, hogy miért van ilyen betegség??! hát persze hogy van, az elektra komplexus,mostmár megtaláltam a neten, minden egybevág a sok évi cécó...csak az a baj, hogy nem mondhatom nekik, hogy ti barmok, ha én rá tudok jönni mi baja agyereknek, akkor 10 nap alatt mi a lószart csináltatok a kivizsgálás ideje alatt?! A férjem 3 napja nem láttam, elege van az egészből hogy őt gyanúsítják és legfőképpen belőlem, a gyerekről ne is beszéljünk, hogy még én se vagyok rá kíváncsi, nagymamához kerül egy időre, aztán majd látjuk mi lesz vele.
Mit csinálhatok? beperelhetem őket, hogy nem vették észre mi a baj és alaptalanul gázoltak belénk becsületünket sértegették és gyanúsítottak? mit tegyek? a gyerek miatt mentünk szét az apjával és most a férjem is el akarja üldözni? nem fogom ezt hagyni.
Igen, idő közben eljutottunk odáig, hogy ma megyek a gyermek jóléthez... csak attól tartok nehogy megint olyan kis fiatalok kezébe kerüljön. Szerintem felületes vizsgálat történt, ami a kislánnyal foglalkozó fiatal szakemberek szakmai tapasztalatának hiányában (amiért természetesen Ők nem hibásak) meríthető ki.
Kiskora óta tapperolós, nem tudunk vele mit kezdeni, és most ők csak azt látják, hogy van egy új férjem, aki nemrég jött a családba és biztos Ő rontotta meg!!! Meg se hallják, hogy már az Ő érkezése előtt is voltak ilyenek. Az apját is, az óvónéniket, a tornatanárt és ott a nagylányokat, hugom fiúját... rólam nem is beszélve. Emiatt fog tönkremenni a házasságunk, a gyerekre ránézni nem tudom már úgy, mint azelőtt, a férjem haza se jött 3 napja.
Hová lyukad ki a világ, egy buta kisgyerek hülyesége miatt forognak életek kockán???
Ha tudtok valami használható ötletet adni, kérlek sergítsetek!
Pszichológus szakértő fogja meghallgatni a gyermeket, poligráfos vizsgálatra nem kerül sor.
üdv,
Az lenne a kérdésem, hogy magánszemélyként kisgyereken (6 éves) is lehetséges e a hazugságvizsgálat? Nagyon várom válaszukat, a gyerekem apja felbujtogatta a kislányom, hogy szexuálisan zaklassa a jelenlegi férjemet így akarva bosszút állni rajtam, és most a férjemet gyanúsítják e kimondani is szörnyű vádakkal amik már továbbítva lettek a gyámhatóságnak és a rendőrséghez. Mire számíthatunk? Hogyan zajlik egy ilyen ügy lebonyolítása? Férjem becsületébe gázoltak és a családunk megszégyenítéséről van szó.
A magánszakvéleményt a bíróság csak mint a fél megerősített álláspontját veheti figyelembe, a kirendelt szakértő véleménye a döntő.
Milka
Én is elvittem pszichológushoz a gyereket.
A magánszakvéleményt nem fogadták el, pedig a bíróságok által foglalkoztatott pszichológusról van szó.Ezt megelözően készült kirendelt szakvélemény is, ahol a gyerekkel BEREJZÓLTATTÁK a hiányzó családagot.
Köszönöm szépen ObudaFan!
Ebben az esetben a bíróság nyilván nem találta megalapozottnak a kérelmedet. A szakértő kijelölése vonatkozásában külön fellebbezésnek nincs helye, azt majd az ítélet elleni fellebbezésben lehet támadni.
Sziasztok!
Gyermekelhelyezési és bontóperben vagyok benne. A bíróság úgy fél éve pszichológus szakértőt rendelt ki. A vizsgált személyek, fiam, feleségem, én és a feleségem élettársa. Körülbelül egy hétig nem voltam magamnál, amikor kézhez vettem az elkészített "pszichológiai szakvéleményeket", azt mondtam, ilyen nem létezik. Miután "magamhoz tértem" beadtam a bírósághoz egy kérelmet, melyben a pszichológusi szakvélemények elutasítását kértem, továbbá másik szakértőt. Indoklásom alapja az volt, hogy a teoretikus szakértői vélemények hitelesen dokumentált, bizonyított tényeknek mondanak ellent.
Olvasom ObudaFan alábbi hozzászólását, nem használtam a kérelmemben a szíkértő "kizárási indítvány" kifejezést, helyette az elutasítását.
Úgy fél éve kértem ezt, a mai napig még csak választ sem kaptam erre a kérelemre a bíróságtól. Mit tudok tenni? Nagyon fontos lenne számomra és a fiam számára, hogy egy új szakértőt rendeljenek ki.
(nem akartam használni a korrompálás szót, de meg kell említenem, annyira triviális)
Elvinni elviheted.
A leendő kirendelt szakértővel szemben pedig tehetsz kizárási indítványt, ha az elfogultsága bizonyítható.
Kedves ObudaFan!
Köszönöm válaszodat, de úgy érzem - bár lehet, hogy én nem fogalmaztam elég egzaktul - hogy félreértetted a soraimat. A nagyobbik gyermekem (fiú, 7 éves) velem él. A kisebbik (lány, 3 éves lesz nemsokára) az anyjával. Nincs elhelyezés, az ideiglenes intézkedés iránti kérelmünket elutasította a bíróság (én azt kértem, hogy a fiút végleg helyezze el nálam, a feleségem mindkét gyermeket kérte) és egyelőre csak a láthatást szabályozta - eszerint én hetente 1x láthatom a kislányt, a feleségem kéthetente 1x velük tölthet egy hétvégét - , de még csak a békéltető volt megtartva.
Így azzal, hogy mikor viszem el nincs probléma, csak az a kérdés, hogy kell-e mindkét szülő beleegyezése vagy elég az én kérelmem? Ezen kérdésben tudnál segíteni nekem? VAn erre nézve jogszabály (én hiába kutattam nem találok ilyet, még az etikai szabályzatukban sem).
A kirendelt szakértőtől azért félek, mert a feleségemnek van jó pár pszichológus rokona (pl. az apja, a bátyja, és oldalágon továbbiak) a családba és így is épp elég rémsztorit olvasok a neten, hogy jó kapcsolatokkal és a megfelelő borítékkal hova érhet el a kezed.... Arról nem beszélve, hogy mi van - nem szeretnék senkit megbántani - ha nem "jó" szakember az a kit majd épp kirendelnek?
Üdv és köszönöm: Mikla
HA jól értem, nem veled él a gyermek jelenleg. Így viszont nem igazán értem, technikailag hogy akarod megoldani. MErt arra köteleztetni az anyát, hogy vigye el a kirendelt szakértő vizsgálatára, nem lehet. Hacsaknem mintaszerűen már most működik a kapcsolattartás, és az egyik kapcsolattartási időpontot áldozod fel arra, hogy egy hétvégén is dolgozni hajlandó szakértőhöz elvidd. Egyébként egy jó pzsichológus szakértő látja, hogy a másik szülő ellen hangolásról van szó, vagy sem.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: válófélben vagyok a feleségemtől, egyelőre még nincs döntés a gyermekelhelyezés kérdésében, szeretnék egy pszichológiai szakvéleményt a nagyobbik gyermekemről (Ő velem él per pillanat), de nem tudom, hogy szükséges-e mindkét szülő beleegyezése, vagy elég az én kérelmem?
Tisztában vagyok vele, hogy ezt a szakvéleményt nagy valószínűséggel nem fogadja el a bíróság, de ezzel talán ki tudnám védeni az anyja általi befolyásolás később jelentkező hatásait. Arra gondolok, hogy mire hivatalból kirendel egy szakértőt a bíróság addigra talán már jelentkezni fog az ellenem hangolás hatása és a kirendelt szakértő csak a gyermek akkori állapotát fogja látni....
Üdv.: Mikla
Baranya és Győr-Moson-Sopron, de ha a főváros az sem baj, vagy a kettő megye közt valhol :) Nem kis távolság.
esőcsepp
Meg kellene adnod a lakhelyedet, de legalább is megyét, mert ha valaki segíteni akar és tegyük fel ajánl egy gyermekpszichológust, de ti pl. az ország egyik szögletében laktok a szakértő meg mondjuk a másikban, akkor a dolog nemigen fog összejönni.
Kedves Mindenki!
Most zajlik a gyermekelhelyezés megváltoztatása. A per elején vagyunk. Pszichológus szakértőt kellene megneveznünk, de a felkínált listáról senkit sem ismerünk, és ismerőseink sem ismerik ezeket az embereket, vagy nagyon rosszakat mondanak róluk. (http://szakertok.irm.gov.hu) Olyas valaki kellene, aki megbízható, becsületes és nem elfogult. Kit ajánlanátok?
Köszönöm!
esőcsepp
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |