Kedves fórumozók!
Szeretnék véleményt kérni az alábbi ügyben!
4 éve elváltam, nem mondhatni, hogy csöndesen, a volt férjem egy agresszív ember. Õ már akkor is kamionsofőr volt, én úgy gondoltam nem akarom kifosztani, nem kell nekem az ő fizetésének 40%-a két gyerekünk után. Méltánytalanul sok lett volna, na meg meg is fenyegetett takarosan. Megegyeztünk 25-25 Ezer forintba gyerekenként. Élettársam szintén két gyerek után fizeti fizetése 40%-át, ami jelenleg több mint az általam kapott 50000 ft. Itthon majdnem annyi marad a fizetéséből mint amennyit levonnak tőlle. Nos én valahogy ugy érzem hogy 4-500 000 Ft-os havi fizetésből akár többet is lehetne kérni, nem? Igazságtalannak tartom,hogy ugyanannyit fizessen mint egy átlagfizetésből. Nem kellene annyi mindenre nemet mondanom a gyerekeknek, ha jobban segítené őket. Vagy az tul sok? Egyébként hivatalosan dolgozik, be van jelentve , Olaszországi munkahelye van. Tévedés ne essék, tudom,hogy törvényesen több járna, de ki szeret egy agresszív, verekedős emberrel ujjat húzni??? Csak véleményt szeretnék kérni, aztán meglátjuk...... Egyébként a gyerekeim 15 és 9 évesek, a középiskolába való mindennapos bejárás, a plussz órák,...... Szóval ugy érzem elkelne a segítsége.