Nem sértődök. És Te mit tettél a családod ellen, hogy ilyen messze elköltöztek??? No látod, én a gyerekeimre is gondoltam, meg a láthatásra amikor itt vásároltam másik házat, helyben,mégis én vagyok a gonosz. Nem kerültem ki annak az embernek a látóköréből, aki veszélyt jelentett folyamatosan a családomra nézve. Megérdemelte? Tényleg sajnállak, hogy ilyen sokat kell utaznod. Tudod Te hogy hány rendes, becsületes emberrel csesznek ki, meg lehetetlenítik el anyagilag, meg fosztják ki, meg egyszerűen eltiltják, dugdossák előlle a gyerekeket? Pedig sokan semmit nem tesznek érte, hogy így viselkedjenek velük szemben. Biztosan Te sem tettél. Hát ezek az emberek rám húzták az exük köntösét, és én ezt nem érdemeltem meg. Erre írtam, hogy nézzék már át újra az egészet!
Gyerektartás mértéke
És igazad van, át kellene érezni a másik problémáját jobban. Verekedtél már? Tudnál idősebb néniket megverni? Vagy esetleg az exed párját? Megfenyegetted a gyerekeid előtt az anyjukat, hogy nehogy több gyerektartást kelljen fizetned?? Szerinted a gyerekek ilyenkor nem alkotnak maguktól egyfajta véleményt??? Nem hiszem, hogy tudnék abban segíteni, hogy normális viselkedésként símítsam el ezeket a dolgokat bennük. Attól, hogy én nem beszélek rólla, hidd el, sokszor jobban meglátják a dolgokat mint kellene. Szerinted mi lenne a gyerekednek a meglátása ha Te odamennél és kiabálnál vagy megvernéd azt az embert, aki mindennap melléjük ül le tanulni, aki neveli őket.... Tudod mi a furcsa. Azt találom érdekesnek, hogy olyan emberek fordultak ellenem, akik szerintem soha nem tennének ilyeneket. Akik a gyerekeik elé akár piros szőnyeget terítenének, nemhogy veszélybe sodornák azokat. Annyi mindent olvastam itt pár nap alatt: sok apa odaadna mindenét csakhogy láthassa a gyerekeit.... Önszántukból fizetnek akár jóval több gyerektartást mint kellene, járják a gyámhivatalt-bíróságot a problémáik miatt.Mégis eltiltják őket a gyerekeketől, elköltöznek jó messzire tőllük, fizetnek mint az úrikutya, kiforgatják őket akár az otthonukból is, perelik lépten-nyomon. Hát ezek az emberek fordultak ellenem, és vetítették rám a saját problémájukat, ahelyett, hogy meghallgattak volna.
Penzeri ha valakinek nem egyezik a véleménye Veled, vagy kritikával illet, az még nem azt jelenti hogy ellened fordult volna...
Ha jól láttam Óbuda fan sem , meg mellesleg én sem hiszem hogy ezt tettem volna.
Jól nézne ki ez a világ, ha "aki nem barátom az az ellenségem" szemlélet lenne.
Én már megtanultam: jobb olykor egy őszinte ellenség mint egy hazug barát, ha már itt tartunk.
De ha úgy érzed, hogy megbántottalak volna valamiben, akkor elnézést kérek...
obsitos: több olyan ügyem van, ahol az apuka ellen több bűntetőeljárás is folyamatban van. Az egyik apukát négy bűntetőeljárásba huzta már be az anya. Ebből kettő testi sértés, egy pedofilia vádja, egy tartás elmulasztás. Valahány esetben a pasi kettesben marad a nővel, a nő lila foltokat produkál, és feljelenti a pasit, hogy nekilökte a butornak. A pasi jóhiszemüen kézbe adta a tartásdijat, persze a nő most tagadja. Pedofil meg azért lett, mert a gyerekét a kéthetente két órás gyermekjóléti szolgálatnál zajló kapcsolattartás alatt az ölébe merte ültetni és simogatta. Az arcát. De a nő persze a biróságon csak azt mondta, hogy simogatta.
Egy másik apát átvert az anyuka azzal, hogy elengedi vele a gyereket nyaralni (két éve akadályozza a kapcsolattartást, és épp megbirságolta volna a gyámhivatal). A pasi elvitte nyaralni, a nő feljelentette családi állás megváltoztatásáért, egyébiránt meg tartás elmulasztásáért (végrehajtási eljárást nem is inditott, mert nem a pénz a cél, hanem az, hogy a pasit valamilyen büntetőügyben végre elmarasztalják, és hivatkozhasson arra, hogy az apa bünöző, ezért félti tőle a gyereket.
Láthattad mostanában a született feleségben is a trükköt. A nő nekimegy a butornak és olyan, mintha megverték volna. Bármikor produkálok neked lila foltokat. Vagy a másik trükk - nem tudom melyik müsorban volt, a nő kórházban feküdt törött lábbal, meglátogatta valaki aki el akarta vinni a kórházból, de a nő ezt nem akarta. A pasit magához huzta, nekiállt kiabálni, hogy meg akarja erőszakolni. Amikor egy nő el akarja zárni a gyerekét a vér szerinti apától olyan hihetetlenül találékony lesz, amit a pasi el sem tudott képzelni soha.
Erről ennyit.
Egyébiránt még az is lehet, hogy durva ez a férfi. De ezt a férfit a nő választotta a gyermekei apjának. Talán nem kellett volna tőle gyereket szülni, de ha már megtette, akkor ez a durva férfi is a gyerekei apja, aki viszont a gyerekeit soha nem bántotta. Nyilvánvalóan szereti őket, különben feléjük sem nézne.
penzeri: a gyerekeidet azt hiszem nem az apától kell megóvni, sokkal inkább a tulzott kisajátitási vágyaidtól, a tulféltő neveléstől. Sokkal kevésbé káros rájuk, ha a "brutális", de őket soha nem bántó apjukkal találkoznak, mintha nem találkoznak.
Penzeri: hány szentestét, hány születésnapot, névnapot töltöttek a gyerekek az apjuknál? Ha azt irtad volna, hogy akkor viszi az apa amikor akarja őket, akkor visszavonnék mindent. Az apa kamionos. Nyilván nem tudja sürün vinni, de ha tudja, én biztosan odaadnám neki, ha már gyereket szültem tőle. A gyerekeim apja.
És ne érts félre. Nem bántani akarlak, nem elitélni. Azt szeretném, ha látnád, hogy a gyermekeidnek szükségük van az apjukra, inkább egy brutálisra, mint egy semilyenre. Egy másik topicba betettem Ransburg Jenő versét:
Mágia
Emlékszem rá, egyszer megvert apu,
mert rossz voltam. Sarokba állított.
Sírtam, s gyűlöltem őt nagyon,
mert közben ásított.
A könnyeimmel köröket rajzoltam fel a falra,
s titkos jelt a körökre,
ne verjen meg többé soha,
és tűnjön el örökre!
Most nincs velünk. Elment
nagyon sok napja már,
s az oviban utálom azt, akit
este az apja vár.
Anyu azt mondja, itthagyott,
de eljön majd, ha véget ér a per.
Csak én tudom, miattam nem jöhet,
hisz én tüntettem el!
Ezen gondolkozz el. Nekem mindegy milyenek lesznek a gyerekeid, az sem számit, ha szenvednek, hiszen én valószinüleg soha nem fogok velük találkozni. Neked remélem nem mindegy.
Egyébként épp kissembert is meggyanusitotta az exe, hogy bántalmazta. Tehát jónak mondod.
„Attól, hogy én nem beszélek rólla, hidd el, sokszor jobban meglátják a dolgokat mint kellene.” Ez látod igaz. Bizz ebben. Ha Te nem teszel semmit a kapcsolatuk ellen, ők maguk is el tudják majd felnőttként dönteni, hogy melyikőtök milyen ember. De ha teszel, lehet, hogy pont akkor fordulnak ellened, amikor legkevésbé számitasz rá. Láttam már nem egy ilyen példát. Egyébként olvasd vissza az első beirásodat. Az elég egyértelmű volt. Én arra reagáltam, és amit az óta irtál, az valahogy semmit sem változtatott már a korábbi véleményemen. Az én véleményem alakitása pedig nem az én dolgom. Bár valószinü, hogy nem számit a véleményem, jobban számit azé, akié közelebb áll az elvárásaidhoz.
Remélem a gyermekeid véleménye viszont számit. A kérdésekre pedig nem válaszoltál. Mindig ilyen volt az apa? Akkor miért szültél tőle gyerekeket? Vagy veled lett ilyen? Miért?
Ha pedig már vannak gyerekeid tőle, miért nem tudod elfogadni, hogy ilyen férfit választottál a gyerekeid apjának, tehát ezzel kell megtanulnod együtt élni. A gyerekeidet nem bántja. Lehet, hogy vannak ügyei, de Te választottad őt, mert megfelelt. Sőt olyannyira megfelelt, hogy gyereket (nem is egyet) szültél tőle. Nem tudod ezt semmivé tenni. A gyerekeid apja.
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Ehhez szeretném megjegyezni, hogy a folymatos áskálódások, és a gyerekekkel vló kapcsolatom akadályozásával azt érte el az EX-em, hogy meggyűlőltem.
Õt, akiért az életem adtam volna.
Õt, akit mindennél jobban szerettem és kényeztettem.
Õt, akit leendő gyermekeim anyjaként mutattam be egy hét ismeretség után a barátaimnak.
Ha csak meglátom, felforr a vérem amiatt amit a gyerekekkel tesz! Szégyellem magam amiért itt tartunk, mert ugye két emberen áll a vásár...???
Provokál szinte minden alkalommal; eljátsza, hogy fél mert bántani fogom. Ezt persze el is hiszik, hogy szegény anyuka...
Feljelentett már többszöt is a rendőrségen, 27.-én is bíróságra megyek...
Több, mint fél tucat bejelentést tett ellenem a Gyámhivatalnál, amit elutasítottak!
Mi kell még????
Igy van, én választottam,ugyanakkor én választottam azt a megoldást is, hogy elváljak tőlle. Megvolt rá az okom. Az általa elszenvedett sérüléseket, baleseteket, sérelmeket pedig nem hiszem hogy bárki is magának csinálta volna illuminált pillanatában. Én ezt az egész sztorit nem tudom itt ennyi kis ablakba leírni, ha azt írnám, hogy nem én tettem tönkre az életét vajon elhinnéd? Szerintem ezek után nem. Legyen annyi elég, hogy mindig máshol élt, de soha nem otthon, sok sofőr így tesz. Persze nekem is vannak/voltak hibáim, még mielőtt nekemszegeznéd. De ezt a fajta életmódot nem mindenki bírja. Ja! Hogy miért szültem neki gyerekeket? Jó kérdés, sokszor feltetted. Nem tudom, de az életem két legjobb döntése volt, hogy semmit nem tettem az ellen hogy megszülessenek. Ezt soha nem fogom megbánni, bármilyen is legyen a helyzetem. Anya vagyok. Nem lehet senkit felelőssé tenni azért, hogy megszült olyan gyerekeket, akiknek az apjáról, talán tudta, hogy nem fogja vele az életét leélni.
Kedves Zoltán György. Egy vigasz talán: nem jó mondás az, hogy két emberen áll a vásár. Sajnos nem mindig azt kapod vissza a mit naivan ugy gondolod megérdemelsz. Vannak emberek, akik ezt kifejezetten élvezik.
Bocsánat kimaradt! Szentestét nem, de a születésnapjukat az idén, a névnapjukatis mindkettő, sőt!!!! Az ő névnapját is, és még ajándékot is vittek!!!!! NE VÁDOLJ MEGINT ENGEM! Hidd el, nem jogos.
A gyerekeit pedig nem bánjá-ról!!!! Nagyon sokszor jön hozzám a gyerek, hiszen egész héten oda van sulizni, hogy hétvégén szeretne a barátnőivel lenni (15 éves), de nem meri megmondani az apjának. Párszor megpróbálta , hogy nincs kedve menni és mindig "ordítozott" a telefonba, úgy, hogy én is hallottam. "Neki ez jár!!!!" Nagyon-nagyon nehéz ilyenkor nem elvenni a kezéből és földhözcsapni, de nem szólok bele......... Bőgésig fajul a dolog, sokszor kikészítette már. Tudod, várok, hátha észreveszi. Hát ennyit az eltiltásról. Én nem mondhatom meg a gyerek helyett, hogy neki már nem az a vágya hogy hétvégente az apukája kötelezettségének eleget tegyen. Aztán meg engem szid, hogy nem ragaszkodik a gyerek. Hát........ Mondtam , próbálja meg megértetni magát, hogy mit akar, de nem meri. Azt mondja megy inkább csakhogy ne veszekedjen vele, meg aztán velem sem. Hát ez tényleg veszett jó kapcsolat.
Ott meg aztán természetesen egész hétvégén begubózik meg duzzog. És jön a következő:ellene nevelem a gyereket! Ha félórákat veszekszik vele, csakhogy érvényesítse a "jogait" bármi áron, közbe meg bőg, hisztizik a kamasz, nem lenne-e érdemes elgondolkodni rajta, hogy maga ellen fordítja???? Mégegy, nekem már úgyis mindegy minden, ezért hadd jöjjön csak ki, aminek jönnie kell. Soha nem volt ez a marhanagygyerekszeretet mindaddig, amíg el nem váltunk. Sokszor hetek után ha hazajött,és mondtam, hogy fél óra múlva jön a gyerek is a suliból, várja meg, soha nem ért rá. Ment a haverjaival, meg mindíg "dolga" volt. Nagyon sok kamionos valamilyen szinten össze tudja egyeztetni a munkáját a családdal. Nos, neki nem sikerült, még a szülinapi ebédjét is más nő főzte meg, miközben mi otthon vártuk a tortával........ vártuk, vártuk........ Mindig nekemszegezed miér??????????????? Sok-sok-sok-sok-sokminden, amit itt nem lehet így leírni. JA!!!! Mielőtt megint ott tartanánk!!!!! Én is gyarló vagyok, ezt nem bírtam cérnával, meg nekem is van / volt millió hibám. Ugy látszik mostmár mindig mellérakom, különben ez lesz a következő válaszod kezdete.
Penzeri a 15 éves lányod kamasz és nagyon is érthető hogy a barátnőivel akar lenni. Itt viszont szólj bele és te beszéld meg apával ezt a dolgot.Amikor egy gyerek a szülejével nem mer őszinte lenni akkor baj van és neked a másik szülejének kell segítened. Nyogodt hangon javasold például apának hogy majd nyáron vigye el nyaralni valamelyik barátnőt is és a gyerek nem azért nem akar menni mert nem szereti, hanem mert fáradt és vasárnap más programot akar.
Azt kellene megértened hogy bármilyen egy férfi akár agresziv természetü akár nem neki óriási csapás a válásnál hogy elveszik tőle a gyereket.Ettől lesznek ellenséges érzelmei mégha egyébként egy birka.Egy férfinak nem sok lehetősége van vagy befelé rágja magát vagy pedig üt-vág és ordibál. Ha a gyerekei az ővéi is lehetnének mindjárt jobban értené a kamaszt.
Meglepő fordulat!!!! A végén beköltözök ebbe a fórumba, hirtelen kezdenek megérteni...... Igen, minden csak kibontakozás kérdése, ugy látszik muszály valahogyan megértetnem magam. Jó ötlet!! A baj csak azzal van, hogy aki nem tud beszélni azzal nem lehet beszélni. Én meg nem akarok ordítozva kommunikálni. A gyereket meg nem kényszeríteném én magam sem arra, hogy ha kell, még a barátnőjét is elviselem, de akkor is velem legyen.. Értem én, azt akartad mondani, hogy hogyan kerülhetne közelebb hozzá....... Nem hiszem hogy így. Talán inkább, nem az önző saját érdekeit nézni, hanem kicsit engedni neki is.............. Nagyon nehéz megérteni, hogy nem mindíg minden ugy van ahogy ő akarja????? És magértem hogy óriási csapás ha elveszik a gyerekeit, de Te meg azt értsd meg, hogy addig szinte nem is foglalkozott velük!!!! Ugy érzem az egész csak azértismegmutatom alapokon áll.
Én is csak azt mondom mint Derill, hogy nekem mindeggy mi van a te gyerekeiddel.De férfiszempontból nézve hidd el hogy próbálj előbb barátságosan adni például azt hogy legyen hivatalos papírja apának a nyaralási jogról ezt biztosan könnyű elintézni. És úgy kérd hogy fizessen több gyermektartást és beszélj vele hogy mire van szükség miért kell több pénz.Lehet ő is fenyeget téged de nyilván te is őt. Ezt abból veszem amiket leirtál. Abban az emberben biztosan van jó is csak már elfelejtetted.
Mi a csudával fenyegetném én vajon??? Hivatalos papír??? Hiszen most is nyaraltak együtt. Mi kell még?? Hogy ez le legyen írva. Értem én, próbáljak meg valamit biztosítani, hogy ne érezzen ellenszenvet, ellenségeskedést. De nem tudom hányszor írjam még le, hogy soha nem tiltottam a gyerekeket, nyaralni is együtt mentek. Téli szünetbe is voltak pár napot. Pedig nincs rólla papír. Nem az a lényeg. Minél többet engedek, annál többet akar. Minden karácsonykor már az első nap ott vannak, mert nem akarnak szenteste elmenni, velünk akarnak lenni. ÕK! Vagy az nem számít hogy ők mit akarnak???? Nos, ha szenteste nem, akkor már az első napon ottvannak. Az idén kb. 20percig azon veszekedett, hogy a karácsony mindkét napját töltsék nálla a gyerekek, persze megint bőgés,hiszti, mert itthon tele volt a ház rokonokkal, vendégekkel, és csak egy napot akartak ott lenni. Nem tudom, hogy, de a végén megnyerte a meccset a lányom, belenyugodott az első napba. Mindíg fokozza, többet és többet akar és akár erőszakkal is. Addig meg rájuk sem nézett. Most sem dúl a rettenetesenszeretem ugy látom, csakhogy neki legyen igaza. Milyen kapcsolat ez???
Egyre inkább ugy érzem, így akar rajtam bosszút állni, amiért elváltam tőlle. MAJDÉNMEGMUTATOMHOGYUGYISÚGYLESZ! Csak nem veszi figyelembe hogy erre nem jó eszköz a gyerek! A legrosszabb.
Ha ujra leirom tőled idézve hogy mivel fenyegeted akkor megharagszol.Olvasd el lentebb.Szerintem ha normális papirok készülnének az sokat javitana a helyzeten.A gyerekek is megnyugodnának ha rendben le vannak irva a dolgok.Például meg lehet egyezni hogy egyik karácsony itt a másik meg ott.Hidd el egy férfi megnyugszik attól ha a jogai le vannak irva. Hogy korábban hogyan szerette vagy nem szerette a családját abba nem mennék bele.Szerintem akkor is szerette a gyerekeit és nem tőlük menekült otthonról.Próbáld megérteni őt is még ha rossz életet is éltetek eggyütt.Érezze hogy meg van becsülve mint apa.Mert látod igyekszik.Ha adsz többre mész.És a problémákat ne a gyerekek oldják meg hanem te és az apa.
Lehet hogy bántja hogy elváltál tőle.Ezért mondom,hogy adj neki jogot papiron hogy megnyugodjon.Más ötletem nincs.Talán még annyi hogy gondold végig mi a jó benne mert biztos van.
Soha nem fenyegettem meg azzal, hogy megvonatom a láthatást, ezt itt szerettem volna megbeszélni. Egyébként sem hiszem hogy bárki díjjazná bárhol az ő viselkedését, de a véleményemet ily módon soha nem mondottam el neki, csak itt nektek. Tehát = Õ azért nem lehet velem durva, mert ezzel én megfenyegethettem. Ha olyan nagyon leírva akarja, akkor felőllem!!! De!!! Õ meg vegy e a gyerekek érdekeit figyelembe, és ne erőszakoskodjon. Csakhogy tudod mi a gond?? Hogy ezeket semmilyen hivatal nem fogja leírni. Pedig én meg ettől lennék sokkal nyugodtabb. Vagy ez senkit nem érdekel??? Az apukának jár??? És hogy milyen áron érvényesíti??? Hogy nem győzöm itt elrendezgetni a csapkodós kamasz kölkömet, hogy nézze más szemmel.... stb. Neki is jó, ha kicsi változatosság, meg próbálja meg magát jól érezni.... Basszus!!!!!!! És megint jövök ezzel: ez nektek a tiltás??????
Próba szerencse. Derillt kell megkérdezni hogy mit ir le a hivatal vagy mit nem.Ugy tudom mindent jóváhagynak ami a gyerekek érdekeit nem sérti.Ki kell találni hogy legyen.Ha olyan egyzséget csináltok amiben az apának is vannak fix jogai amiket most veszekedésekkel tud elérni (akárkivel veszekedik a nagylánnyal vagy veled) akkor nem lesz min veszekedni.A csapkodós kamasz kölködnek is megnyugvása lenne.Mindjárt 16 éves és hidd el hogy a kamaszság után másképp látja a dolgot és megy apjához magától.A kicsileánynak is jó ha tudja mikor mi hogy lesz.Ha rend lesz és békében össze tudnak szokni az apjával akkor ő nagykorára nem lesz csapkodós.A mindigcirkusz nem jó senkinek.
Jó éjszakát! Most sokkal jobb mint tegnap.
penzeri: csak Te váltál el tőle, a gyerekek nem. Ketten tettétek tönkre egymás életét, de mindig a nőn mulik az, hogy egy kapcsolat hogyan alakul. A nők megtanultak évszázadok alatt bánni a férfiakkal, tudják őket manipulálni és képesek azt is elérni, hogy egy pasi pillanatok alatt kezes bárány, vagy pillanatok alatt vadállat legyen. Nem teszlek hibássá azért, mert szültél, és azért sem, mert anya vagy. De fogadd el, hogy ő meg apa, és egy apának is vannak érzései.
Azzal pedig, hogy szültél, elfogadtad őt egy életre, akkor is, ha később elváltál tőle. Nem tudod az életedből kiiktatni, mert van tőle gyereked.
Segits a lányodnak. Mondd el neki, hogy az apa ilyen amilyen, de ő az apja. Vannak rossz tulajdonságai is, de van néhány jó. Ne hidd, nem bosszu. A pasik ilyenek. Vannak érzelmeik, de titkolják. A pasiknál az érzelemnyilvánitás évszázadokon keresztül tilos volt. Nehéz száz év alatt az ellenkezőjét megtanulni. Bosszuból pedig senki nem fog kéthetente két napot szenvedni a duzzogó gyerekével. Ezt csak szeretetből lehet megtenni. Gondold el milyen az ő helyzete. Azt látja, hogy odamegy a gyereke, és haragszik rá, holott ő semmit nem tett. Nyilvánvaló, hogy arra gondol, hogy Te nevelted ellene a lányát.
Beszéld meg vele, ha a lányodnak programja van. Hivd fel kedvesen, és mondd el neki, hogy ez a helyzet, de helyette bármikor elviheti - előtte-utána - kéred, hogy eggyezzen bele. Ha azt mondja nem, mondd meg neki, nem gond, megmondod a lányodnak, hogy most nem tud elmenni, majd legközelebb. De fenntartod, hogy bármikor elviheti. Hivd meg esetleg ebédre, vagy vacsorára. Beszélgess vele. Hidd el, minél többet beszélgettek, annál jobb lesz a kapcsolatotok, és ez a gyerekeknek csak jobb lesz. Meséld el, hogy a gyermekeknek milyen gondjaik vannak. Próbáljatok barátok lenni. Jobb később, mint soha.
A gyerekeid ugyis felnőttek lassan. Szabadon fognak mozogni, nem tudod őket korlátozni, befolyásolni. Had lássanak világot. Had menjenek ki Romániába a nagyszülőkhöz. Õk megtehetik, hogy ingyen tanulnak nyelvet és megtanulnak idegen közegben érvényesülni.
Figyeld meg, hogy az apjuk hogyan fog minderre reagálni. Kétlem, hogy agressziven. Bár lehet, hogy nem fogja érteni, és eleinte keresi, hogy mi ebben a trükk, mi a hátsó szándék. De később megnyugszik, ha látja, hogy nincs. És ez neked is és a gyerekeknek is jobb lesz.
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Igen.A férfiak nem tudnak annyit beszélni főleg az érzéseikről nem.Jó tudni azért a nőknek hogy egy férfinak milyen érzés elolvasni egy birósági végzést a váláskor.Ott olvasni hogy ekkor meg ekkor láthatod a gyerekedet akiért tegnap még rohantál az ovodába és fociztál az összes kishverokkal.Akkor esik le a tantusz hogy mi történt veled.És akkor amikor próbálod továbbra is a jóviszonyt fenntartani amikor a volt nejedet a hátad közepére sem kívánod, mégis próbálkozol hogy a gyerekedet megfürdethesd úgy ahogy azelőtt.És nem.Anya beint neked.Mert megteheti és meg is teszi nem nézve a gyereket és nem nézve a te idegeidet.A hangodat nem emeled föl persze mert korábban se volt szokásod.Becsukódik előtted az ajtó és hallodd a fiad kiabál hogy apu! apu! És bevágod magad a kocsiba és dühödben csapkodod a volánt és azt veszed észre hogy nem látsz.Mert sírsz pedig férfi vagy.
Kedves Obsitos!! Azt szeretném kérdezni, hogy el lehet-e téged érni másik címen a fórumon kívül????? Valamit nagyon szeretnék kérdezni. Köszönöm.
Damned: mikloskovacs@mailbox.hu
Damned: ?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02