Tényleg nem értem hogy mire gondolsz Kbs. Nem akartam prófétaszerepet játszani, csak arra reagáltam, amit olvastam. Az, hogy benne van a saját tapasztalatom, teljesen természetes. A Te hozzászólásaidban is benne van. Azt a részét értem, hogy a két szülőnek békésen meg kellene egyeznie, ezt vallom én is. De ha nem megy.... Olyankor fordul valaki bírósághoz, gyámhivatalhoz stb.
És amit Rdani írt, abban ez volt. Nem biztattam arra, hogy hagyja a fenébe az exét és rohanjon a gyáhivatalhoz és ha kell, akkor üvöltsön is, hanem nézd csak mit írtam:
"Ha RDani valóban gyermekét szerető tisztességes apuka és békésen próbálta rendezni a dolgot a volt feleséggel, akkor legjobb, ha nem hagyja magát hülyének nézni és kiszolgáltatni nem oda való hivatalnokok kénye-kedvének. Merthogy ezt diktálja a gyerek érdeke. "
De Te csak arról beszéltél, hogy a kissember mennyire rossz tapasztalatokkal rendelkezik, meg mennyire bizalmatlan stb. De arról már nem, hogy akár jogi oldalról milyen kifogásod van azzal kapcsolatban, amit lentebb írtam. Pedig megkértelek rá. Tehát vagy indokold meg, vagy inkább a kérdezőére reagálj..