Tisztelt szakértő!
Lenne egy olyan kérdésem hogy 2006ban-felvettem 650ezer ft összegű
személyi kölcsönt.Fiatal voltam nem fizettem és végrehajtóhoz került a dolog.2007-2008 körül kaptam egy pár felszólítást de mivel nem tudtam fizetni nem foglalkoztam vele.Telt múlt az idő időközben megnősültem gyerekem is lett.Házat vettem felújításhoz megint kölcsön kellett...2012 kaptam egy levelet hogy végrehajtás alatt van 2millió 200 ezer forint ami kiderült hogy a 650ezer forint ugrott fel ennyire ennyi idő alatt.De nem tudom mi történt 2007-2012 között hogy nem kaptam semmit erről hogy hol tart a felvett kölcsön összeg mert állítólag aki 2007 körül intézte ezt elhunyt.Nem tudom hogy valami infonak nem kellett volna eljutnom hozzám hogy mint állok nem történt mulasztás?Azt se tudom jogos e az a 2millio forint követelés?Egy másik kérdés tőlem nem vonnak le a fizetésemből semmit mert vállaltam a részlet fizetést csak az igazat megvallva 120ezres fizetésemböl nem birja régi hitelt a mostani szem.kölcsönt +rezsi nem lehet fordulni valahova hogy vonják össze egy tartozássá és ha havi 50-60ezret kéne fizetnem akkor nagyon jó lenne vagy szüneteltetni valamelyiket mert hitelre kell fizetnem összesen 83 ezer forintot és a 120zernk nem hinném hogy 50%-a