:) :) :)
10, max 15 percnyi vizsga, elsöként hívtak be
Eddig el se tudtam képzelni, hogy ez micsoda érzés, és csak irigykedtem,és irigykedtem mindenkire, aki elöttem már levizsgázott ebböl. Csuda egy jó dolog ez :)
LÜ, 2 aranyos hölgy, és egy úr.
Írásbelim kifejezetten megdicsérték, hogy nehéz kérdés volt, és több szó nem esett a kormányisztviselökröl.
Munkajog: munkaviszony, más jogviszony elhatárolás, fiatal munkavállaló, öregségi nyugdíj. Mivel látta a hölgy, hogy megy a dolog, egyikbe sem ment bele nagyon.
Alkotmány: gyülekezési jog, 2006-os eseményekkel, szintén ment, úgyhogy nem mélyedtünk bele, önkormányzatok társulása (vizsga elött ha mondják, nem örülök a kérdésnek), ezzel is elégedett volt.
Közig: na ez nehezebben ment,ügyfél fogalma, a hatósági közvetítöt feszegette, hogy mit csinál, kinek miért, picit meginogtam az addigi gyors szárnyalás után, de vmi csak lett belöle
EU: Lisszaboni sz. intézményi újításai, vám, inkább jogesetet várt, egyet említsek meg
A lényeg, amit már sokan leírtak, de amíg nem vizsgázol, nem lehet megérteni. Csak a lényeget kérdezik, ha megy, továbbmennek, azonnal kiszürik, ha jól megy az anyag.
A végén a vizsgáztató úr említette, hogy ne izguljak annyira, mert akkor leblokkolok, és ez lesz belöle : 5, 5, 4, 5.
Hajrá Pöszke, hajrá mindenki!!