Kedves Fórumozók!
Belemélyedtem a keresésbe, de sajnos nem találtam még konkrét választ az alábbi helyzetre:
Feladtam a vaterán egy hirdetést, amely kb. 2 hónapon át futott, nem sikerült tranzakciót bonyolítanom, azóta se vásárolták meg, pedig kiemeltem, olcsóbban próbáltam adni, de sajnos nem volt igény nagyon a termékre(de nem ez a lényeg). Mivel kiemeltem a terméket, ezért plussz pénzt számítottak a szolgáltatásért, amelynek rendezését gondoltam majd kiegyenlítem, ha sikerült a terméket eladnom.
Sajnos nem így működik a rendszer, hiába nem adtam el a terméket 1600Ft-ot követelnek, amivel őszintén nem is foglalkoztam, de ma érkezett egy ilyen levelem:
„Nyilvántartásunk alapján sajnálattal állapítottuk meg, hogy Önnek 800 Forint
összegben lejárt tartozása van, amely esetben a fizetési késedelem meghaladta a 31 napot.
Fenti tartozásáról Önt korábban már 2 alkalommal értesítettük, amelyet követően befizetést
Öntől rendszerünk nem regisztrált.
Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy jelen értesítésünkkel egyidejűleg a késedelemben lévő
tartozást követelésbehajtó partnerünkhöz továbbítjuk.
A tartozás fennállása alatt az Ön felhasználói jogosultságai inaktívvá váltak, termékei pedig
lejárt státuszt kaptak.
Tartozását a követelés behajtó partner megkeresése nyomán az általa megjelölt bankszámlaszámra teljesítheti.
A tartozás rendezését követően az inaktivitást megszüntetjük, Ön újra teljes körűen használhatja
a Vatera piactér szolgáltatásait, valamint korábbi aukcióit újraindíthatja.
Budapest, 2008.09.26
Üdvözlettel:
A Vatera csapata
www.vatera.hu”
Most vegyem ezt komolyan vagy sem?