Tiszteletem olvasóim!
A vatera behajtó cég felé intézte az ügyemet, amit ettől a ... Magyarország Kft.től melynek OTP számla száma átutalásra szólít fel sürgösen, különben minden ingó és ingatlan ami hozzám fűződik, őket illeti úgy, ha nem fizetem ki a tartozásom ami szerintük 4895Ft! Különben a vaterának 995Ftal tartozok, úgyhogy sztem élek a bejelentéssel, mert ez nem csak jogilag, de erkölcsileg is mélyen sért!
A boríték, amelyet feladtak a címemre, 1 reklámboríték lett. Különben kis híján kidobtam a szemétbe. Kifizettem őket, viszont, ha nem tetem volna meg, tényleg behajtották volna? Pl felkeresnek s ha látják nálam a telót, robogót, elszedik? tényleg?
Én nekem több Európai Úniós online eladó oldalon is vannak fent maradó várakozó kifizetéseim, de ilyen aljas követeléssel még 1 honlap sem állt elő, csak egy volt ilyen, az pedig a zeekrewards.
Történt 1szer 2012 júliusában, hogy idegenek beléptek az adataimmal, megváltoztatták a regisztrált lakcímem, nevemet vatera oldalon.
A tettesek újmagyarok, ún magyarosított bevándorlók, egy török magyar és egy rom. magyar kombó volt az elkövető. Tehát vissza került a felhasználói fiókom és akkor a vatera velem együtt lépett az ügyért.
Viszont most, április 16-n sehogy nem akartak velem kapcsoltba lépni, mintha direkt a behajtóhoz akartak volna terelni.
Érdemese boncolni a témát? Tényleg megjelenhet 2 szekrényember meg egy apró sofőr s akármimet elszedhetik? jogilag rendben van ez?
Közgazdászként elítélem őket és a történtek után mindent elkövetek, hogy jó benyomása ne legyen róluk amatőr eladóknak!