Kedvesek!
Talán már mással is megesett, talán másoknak is tanulságos....
A "Vital Risk Plus Kft" tevékenysége. (Érd, Angyalka u. 1/A)
Felhívták a feleségemet telefonon többször is, (csak hatvan éven felülieket kerestek!!!) ingyenes kardiológiai vizsgálatot ajánlva. Végül ráállt, miután közölték, hogy másról nincsen szó!
Én is elmentem. (2016. 12.07)
Először egy magát orvosnak nevező férfi, egy csillag alakú szerkezetet adott, hogy azt tegyük a szívünkre és egy csipesz szerű valamit az ujjbegyünkre. A készülékek láthatóan nem csatlakoztak sehova.
Ennyi.
Kérdésekre nem válaszolt a doktor, mondván, hogy majd mindent megtudunk.
Majd egy teremben (cca. nyolcan voltunk) ugyanez a férfi tartott egy előadásszerű valamit, egy rossz minőségű, angol nyelvű ábrát kivetítve, elmagyarázta a gép működését, ami a szívünk állapotát mérte fel.
A fekete-fehér! ábrán mutatta, hogy a piros, zöld, sárga mezők mit jelentenek.
Közben kétszer is bejött két fehér köpenyes férfi, mondván, hogy meddig tart még az "előadás" mert már mindjárt kész vannak, és a központ!!?? közlése szerint két illető tesztje rossz lett nagyon.
Kérdésekre nem válaszolt a doktor, mert majd mindent megtudunk.
Ezek után minket behívtak egy külön szobába és ott egy másik illető, egy - szintén rossz minőségű, fekete-fehér másolaton, elmagyarázta a kézzel!!?? kitöltött adatokat, és hogy mit jelentenek a piros, zöld, sárga színű rajzok, ábrák, jelek.
A feleségem szívstressz eredménye nagyon rossz, véroxigén szintje nagyon rossz, stb., stb., minden nagyon rossz.
Hát mindketten nagyon-nagyon megijedtünk, miután az illető azt mondta, hogy sajnos ez az szívinfarktus, trombózis, és vagy agyvérzés előszobája.
Na, de van megoldás, ha itt és most megvesszük az előtérben kiállított 500.000Ft-os lézer készüléket. és esetleg tud adni, csak nekünk 50.000Ft kedvezményt, sőt 60.000-et is, de csak akkor, ha ha ott rögtön megállapodunk.
Hogy könnyebb legyen a döntés, odaadja - a szintén az előtérben látható - és 900.000Ft értékű mágneses gyógymatracot, de csak ha akkor rögtön eldöntjük.
Aláírattak velünk egy sajtpapírt, hogy hol vettük, hogy vettük, stb. és se mi, se családunk, se rokonaink nem reklamálhatnak!!
Ezen a papíron nincs feltüntetve a cég neve, nincs rajta dátum, nincs rajta a vevő neve, nincsenek tanúk, stb., stb.
Ahol voltunk az egy teljesen orvosi rendelőre hasonlító helység, a dolgozók is fehér ill. világoskék rövid köpenyben voltak.
Az "előadóterem" mellett több kisebb szoba volt, az egyikben voltunk mi is egy kék köpenyessel...
Egyáltalán nem üzletkinézetű a hely.
Van recepció is, fehér köpenyes csinos és kedves lánnyal....
Nagyon meggyőző, rábeszélő stílusú, kedves férfi volt az illető, de nem orvos...Addig-addig győzködte és ijesztgette a feleségemet, különféle rajzokkal ábrázolva a vörösvértestek anomáliáit hogy sajnos annyira pánikba estünk, hogy belegyeztünk.
Egy számlát is kaptunk, amin "Csomag " 440.000" Ft szerepel.
Valamint egy - szintén nagyon rossz minőségű!! - hosszú újságcikk másolatot (440.000 Ft-ért!!!), a lágy lézerekről, és egy nagyon hosszú felsorolást, hogy mi mindenre jók ezek a készülékek.
Ebben a cikkben van egy minőségi bizonyítvány másolata is, de egy másik készülékről mint amit velünk megvetettek. Mellesleg jegyzem meg, hogy ez szinte olvashatatlanul kicsi, én csak otthon nagyítóval tudtam elolvasni...
Cca. két hét használat után elkezdett szegény feleségem rosszul látni.
Kiderült, hogy megnőtt a szemnyomása. (hosszú évek óta magasabb volt neki, de még a normális határon, de most átbillent a kóros tartományba....)
Orvosi utasításra azonnal abbahagyta az eszközök használatát, meg is javult a szeme, rögtön.
Nos, az eszközök lehetséges mellékhatásairól, különösen arról, hogy ha valakinek magasabb a szemnyomása ne használja, egyáltalán nem szabad ezeket használnia, egy szót sem szóltak!! A mellékelt "tájékoztatóban" sem!!
Ezek után, először telefonon szerettem volna a főnökkel beszélni, de nem volt elérhető. Nos, aztán két ajánlott, elsőbbségi, tértivevényes levélben, írásban közöltem ezeket a panaszokat, kérve az üzletvezetőt, hogy - mielőtt a szakhatóságokhoz fordulnék - egyeztessünk személyesen.
Miután semmilyen választ nem kaptam, a második levelemben már időpontot megadva kértem az üzletvezetőt, hogy találkozzunk és beszéljük meg, hogyan tovább.
Nem volt ott, persze..
Kértem a panaszkönyvet, amit nagy huza-vona, vita után nagy nehezen odaadtak.
Sem levélben, sem telefonon, azóta sem jelentkezett senki.
Szerintem a cég többszörösen megszegte a "Fogysztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról" szóló 2008.XLVII. számú törvény sok pontját!!!
Fentiekre hivatkozva szeretném a vételárat visszakapni!