Hamis tanú - a "bizonyítékok királya"?


ZZ24 # 2019.10.29. 21:38

Köszönöm, a legjobb tudásunk szerint harcolni fogunk. A bizonyítási eljárásban tudjuk bizonyítani az igazunkat, a bíró is átlátja, hogy mi a helyzet, de azzal is tisztában vagyok, hogy a jog és az igazság csak ritkán ritkán alkot közös metszéspontot. Nem magunkat akarom védeni, és a hülyeségünk miatt mentegetőzni, de az alperesek rendkívül rosszhiszeműek, egy nagyon méltányos egyezségi ajánlatot utasítottak vissza. HA egy csepp igazság van, akkor az aljasságuk visszaszáll rájuk.

ZZ24 # 2019.10.29. 23:37

Egyébként azt érdemes tudni, hogy ha sok hülyeséget csinál az ember elkeseredettségében, akkor annak kijavítása nem feltétlenül a bíróság feladata.

Ezzel messzemenőkig egyetértek, de az ügyönkben nincs más út. Az alperesek kihasználták, hogy a visszavásárlási jog jogvesztő határideje vasárnapra esett és hétfőn nem fogadták el a pénzt, hiába küldtük vissza a visszavásárlási jogunkról szóló nyilatkozatot tértivevényesen. Akkor lettek volna hajlandóak felbontani a szerződést, ha az uzsorakamatos összeg dupláját kifizetjük nekik. Közben a családfő bejelentkezett szociális segélyre is az ingtalanba.