kbs
Ne kanyarodjunk el a témától. Az 1 perces felkészülési idő rendben van-e?
Hángörien idiócc
Meg az Ltp 2 nap alatt történő megszüntetése.
„Az 1 perces felkészülési idő rendben van-e?”
Teljesen megszokott, hogy egy jogszabály a kihirdetésével azonnal hatályba lépjen.
Be.
Már rég.
Minden IS.
kbs
Ez a kijelentésed egyenértékű azzal, hogy ha addig, amíg alszol, hajnali 2:17-kor kihirdetnek egy jogszabályt, hogy ezentúl minden Bélának azonnali hatállyal lilára kell legyen festve a háza sárga pöttyökkel, különben az Antarktiszra deportálják, akkor téged 2:18-kor felverhetnek és egy fekete autóval elvihetnek oda.
Elvitt bárkit a fekete autó? Sőt: bírságoltak bárkit?
És még te beszélsz idióccról.
Ja, hogy lehet hülyeségeket előírni, aztán bízzunk benne, hogy vagy érvényesítik, vagy nem. Éppen milyen lábbal keltek. Ez gyenge volt. Pláne jogi cáfolatként.
Teljesen igaza van kbs-nek.
Én azt mondom, ha nem látsz rendőrt, ne tarts be semmilyen kresz szabályt se. Sőt a törvényeket se. Elég ha figyelsz, hogy amikor megorgyilkolsz valakit, akkor ne lássanak meg.
Palkovics et. szépet gurított.
16 éve az volt a baj, hogy nincs sapka a fejükön, most az, hogy van:
https://telex.hu/…-omsz-idokep
16 éve is az volt a baj, hogy egy baromi nagyot hibáztak, és most is az a baj.
Akkor az hogy lehet, hogy akkor Gyurcsány és Soros volt a hibás, most meg az OMSZ?
Nem értem én ezt a világot Erzsi.
Amúgy : hibáztak?
Jól emlékszem, hogy te pókerezel?
Akkor feltételezhetem, hogy neked a pufival ellentétben van valami homályos fogalmad a valószínűségszámításról, százalékokról, azok beválásáról vagy éppen nem beválásáról, a bekövetkező esemény összefüggésének a várható eredménnyel...?
Nem az a tolvaj aki lop,
Hanem az akit elcsípnek.
OFF
Nem nagyon értem, doktor, hogy van ez; de ha politika kerül szóba, rögtön olyan színvonaltalan leszel, hogy én szégyellem magam miattad.
ON
Nem, nem én.
A közállapotok.
Bár igazad van, Palkó közéjük is lövethetett volna. Örüljenek a felmentésnek.
Ezentúl akkor minden héten menesztik sorba az elnököket ugye? Hiszen átlagosan hetente lesz olyan, hogy esőt mondanak BP-re és mégsem lesz. Továbbá az elnöknek mennyi köze van hozzá mind szakmailag, mind a belső hierarchiában, hogy az ügyeletes meteós éppen mit ad ki? Gondolom a portás nem akarta bevallani, hogy ő a hibás, így aztán őt nem lehetett internálni Szibériába.
És még csak kár sem keletkezett gyakorlatilag, mert szombaton úgyis elpuffogtatják azt a sok sz.rt (az aznapra vezényelt meteósnak már most görcsöl a gyomra). Gondolom valamelyik idegbeteg NER főmufti baromi ideges lett, hogy a rohadék sorosbérencliberálbolsevik meteós félre vezette Kovács Z-t és ezzel megtorpedózta a Zemberek szórakozását.
Ebből egyébként botrány lesz. Nagyon helyesen.
Dehogy. Lófasz se lesz.
Megint sikerült egy nagyot gurítania a sok überhülyének. Tegnap este 10 körül sikerült feltenni az árstoppos rendeletet a tojásról, meg a krumpliról, érvényes 0:01 perctől, ahogy kell.
kbs szerint ez (2 óra) nyilván elegendő felkészülési idő - különösen az éjszaka közepén -, de a gyakorlat szerint nem lett az. Mi a rosebbnek volt megint ilyen sürgős? Ez nem egy sima alkotmánymódosítás, amire elég 1 nap is, ezzel egy csomó meló is van. Egyáltalán pl a tyúkoknak szólt valaki?
efi99
Már gyorsan jelezték, hogy hétfőig nem büntetnek! :D
Addig leforditják magyarról "tyúkra" !
Háborús vészhelyzet van, na. Tavaly október óta...
Milyen büntetéseket osztanak ki azoknak, aki még mindig megyét használnak vármegye helyett, holott már nagyon régóta tudni lehetett, hogy január 1-től hatályos?
deresre húzzák
pellengérre állítják
kerékbe törik vagy
lefejezik......:-)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02