Jogi képviselő

wers # 2012.05.25. 10:00

Meglehet az egyetem teletömte fejeteket a ma divatos túlzott liberális szemlélettel

1. Én főiskolát végeztem, bár abból kettőt.
  2. Amennyiben a politikai gazdaságtan ma divatos és túlzottan liberális, igazad van.
wers # 2012.05.25. 10:27

Hát igen... Például rám azt mondani, hogy "túlzottan liberális", kb. annyira vehető komolyan, mint, hogy "kövér disznó".

Ne izgasd magad, mondtak itt már mást is rólad... még jó, hogy van humorérzéked :)

Kovács_Béla_Sándor # 2012.05.25. 10:31

No, nem is a disznót kifogásolnám (az vélemény), hanem a kövéret (mert az tényállítás). :)

wers # 2012.05.25. 10:38

nekem ez tetszett rólad a legjobban:

Az ügyvédurad köv.képpen vagy egy önelégült pelyhestökű ifjútitán, aki még azt hiszi, hogy tőle potyog a spanyolviasz, és/vagy tényleg egy menthetetlenül totálisan érzéketlen az érzelmekre és az alapvető illemszabályokra. Egyszerűen nincs erre vevőkészüléke ezért képtelen fölfogni a jeleket.

véső (törölt felhasználó) # 2012.05.26. 14:49

llenarth

légy egy kicsit figyelmesebb...
nem a Te ügyedről van szó úton útfélen
az idézett szövegrész KBS jellemzése egyenes.ági-tól
származik...

Sherlock # 2012.05.26. 15:42

Már százszor leírtuk, ez sem tántorít el a rögeszméidtől.

Egyjogász # 2012.05.26. 16:08

Én egyet tudok tanácsolni (és ezt tanácsolnám a barátomnak is, úgyhogy nem poénkodok), kattanj le végre egyszer és mindenkorra a volt ügyvédedről, és foglalkozz valami értelmes dologgal, mert előbb-utóbb az ügyvéd megunja, hogy nyomozol a magánügyei után meg beavatkozol a magánszférájába és nagyon megszívat.

Mi a fenét érdekel téged ennyire (de kérdezhetném úgy is, hogy mi közöd hozzá), hogy az ügyvéded vett-e fel hiteleket és ha igen, azt visszafizeti-e. elvált-e, kinél lakik jelenleg.

Te adtál neki kölcsön, vagy te vagy az egyik volt felesége? Mert ha nem, akkor tényleg nem értem ezt a nagy érdeklődést az ügyvéded magánélete iránt.

véső (törölt felhasználó) # 2012.05.26. 16:38

llenarth

Kérem szépen.Miért nem arra válaszoltok, amit kérdezek?

Arra IS válaszolnak, csak-neked feleslege mondani
bármit-is nem tudsz szabadulni a rögeszméidtől...

Sherlock # 2012.05.26. 18:09

Neked sanszosabb dutyiba jutni, mint a kedvesügyvédednek.

monalisa1 # 2012.05.27. 08:31

Hát hogy a bíróságot egy idő után nemigen fogja érdekelni a te több évre visszamenőleges sirámod, az biztos. (Gondolj csak arra mennyi "kigyót-békád" hall nap mint nap a bíró., tele a hócípője az ilyesmivel de nagyon.)

A majdani itélettel vélhetően nem neked szolgáltat "igazságot" hanem jogot a sértett felperesnek, ergo fizetheted majd a bizonyára tetemes itélt kártalanítást, valamint a perköltséget.

Szóval megmondták már neked itt a fórumon előzőekben hogy állj le, lám nem tanulsz, és késő is már...

Príváti: miben hagyott téged még "cserben" az ügyvéd?!

monaluis
laikus házzászóló

pazs # 2012.05.27. 09:18

monalisa1: olvasd végig az elmúlt két évet, tanulságos lesz... egyébként volt valami ingatlanügye, aminek intézésével megbízta az ügyvédet, aki nem látta el a feladatát, meg lekésett egy fellebbezést, ráadásul erről sem értesítette az ügyfelét, szóval elbaltázta az ügyet, Ilenarth azóta keresi az igazát. Azt mondtuk neki, hogy ha az ügyvédnek nincs vagyona/jövedelme, akkor nincs sok reménye a kártérítésre, de ez nem a magyar jogrendszer hibája.

Kovács_Béla_Sándor # 2012.05.28. 07:55

Most szólsz?!

Kovács_Béla_Sándor # 2012.05.28. 13:17

Milyen polgári per? (Mert hogy főszabályként nem hogy az alperes lakóhelyén is meg lehet indítani a pert, hanem csak ott lehet.)

ius latratus # 2012.05.28. 18:40

Nem kell utaznod.

Más: megnézném a blogod. Adsz linket?

lajcsó # 2012.05.29. 04:51

Az ügyvédről szóló blog eltüntetése egyszerűbb és olcsóbb megoldás lenne. Neked - a nehéz felfogáson kívül - az a legnagyobb (lelki) problémád, hogy képtelen vagy megemészteni azt, hogy minden igyekezeted, erőlködésed ellenére, nem tudsz fogást találni az ellenfeleden.

ius latratus # 2012.05.29. 07:46

Igaz, eddig ezt nem is figyeltem.
Tessék, ott van.

lajcsó # 2012.05.29. 07:51

"Ti meg nem tudtok mindenre válaszolni, amit kérdezek". Tudod, nem is akarunk. Abban, hogy más magánéletében turkálj, vájkálódj, mi nem leszünk számodra partnerek.

wers # 2012.05.29. 07:58

néha olyan barátságosak vagytok, máskor meg "cikiző szívatók"!
Ne legyél már ilyen érzékeny. Egyébként senkinek sincsenek egyforma napjai, percei.

lajcsó # 2012.05.29. 08:13

Llenarth!

Ha nem csal a szimatom akkor az ügyvéded Péter utónevű, és a te e-mail címed [-moderálva-].

ius latratus # 2012.05.29. 08:41

"Ha nem csal a szimatom akkor az ügyvéded Péter utónevű,"...

Ha meg a vezetékneve Dániel, akkor itt és most kérek bocsánatot LIenarth-tól, sőt: segítek neki!!!

:))

lajcsó # 2012.05.29. 08:46

Nem Dániel a vezetékneve. [-moderálva-]

wers # 2012.05.29. 09:10

llenarth, te mindenbe, amit csinálsz, ekkora energiát fektetsz be?

ius latratus # 2012.05.29. 09:24

Jó, hát a dánielezést csak poénnak szántam, de nem mindenkinek esett le.
Átfutottam.
Remek.

wershez csatlakozva én is azt mondom, hogy ennyi energiával (bár azért nem estem hanyatt a színvonaltól), egyszerűbben is kezelhette volna a dolgot, ám átesett a paci másik oldalára, s nincs is aki legalább a nyeregbe visszasegítené. Sőt, a paci most még meg is fogja taposni...

Egyjogász # 2012.05.29. 09:26

"Ha meg a vezetékneve Dániel, akkor itt és most kérek bocsánatot LIenarth-tól, sőt: segítek neki!!!"

Egy ismerősömnek van ügye a Nagy Kaszinótojáskenő Szoborbekenővel, már előre fosik, ha olyat talál mondani a tárgyaláson, ami nem tetszik ügyvéd úrnak, akkor rögtön le lesz antiszemitázva?:))

ius latratus # 2012.05.29. 09:55

Egyjogász

Hajjaj, de le bizony!
Vagy legalábbis nyakon lesz öntve a Dulux-Nagyvilág színei termékcsoport piros színű festékével.
Ha meg adott bíróság közelében van egy szobor, akkor az is.