modulus
„akkor minden szempontból csak igazam volt”
Miben is? Talán ebben?
„konkrétan senkinek semmi köze, hogy a másik mit akar építeni és mit akar csinálni vele.”
Hát ebben továbbra is rohadtul nincs igazad. Ugyanis ha nem az érvényes jogszabályoknak megfelelően építkezel, akkor elég egy jóakaró szomszéd és máris nyakadon a hatóság, mert bizony a szomszédnak is joga van bejelenteni bármit - sőt kötelessége is - ha szerinte szabálytalan az építés. Itt olvasgathatsz bőségesen hasonló sztorikat, hogy ki hogyan járt.
De javaslom, ha kész a „vásári hurkasütő sátor” szintű garázsod - bocsi, nekem továbbra sem számít kompetens és jó minőségű építőanyagnak a szendvicspanel, de ezt nézd el nekem :-) - akkor légy annyira korrekt és majd gyere ide vissza, meséld el nekünk, hogy miként működött a dolog a hatóságokkal, hogy sikerült-e végül szabályosan megépíteni a garázsodat. Sok sikert kívánok hozzá, de tényleg! És békejobb! Én nem akartam veled kötekedni, csak te már mindjárt az első nekem (is) adott válaszodban olyan szinten lenéző stílusú voltál, hogy kicseszte nálam a biztosítékot.