Tisztelt Szakértők!
Régebben írtam ide a fórumra és választ is kaptam, amit köszönök.Most is lenne egy kérdésem.
Válóperen túl vagyunk, 1/1 arányban vagyok tulajdonosa az ingatlannak az ex a 1/2 részére ingatlan nyilvántartáson kívüli tulajdonos. Egyezségünkben megállapodtunk, hogy az ingatlant (mivel megosztható) közösen használjuk. De ő a válóper után pár hónap múlva önként elköltözött.Bútorait, stb itt hagyta.Nem cseréltem zárat,bármikor vissza jöhet, részemről nincs akadálya.Ő mégis azzal fenyegetőzik, hogy többlethasználati díjat fog követelni, ha nem adom el a lakást.De azt is tudom, hogy ha értékesítem, akkor meg azért fog pereskedni, hogy ő még vissza akart ide térni, azért vannak még itt a holmijai és, hogy milyen jogon értékesítettem az ingatlant,ő ehhez nem járult hozzá.
Kérdésem:
Van joga többlethasználati díjat kérni, megítélik neki?
Én vagyok a nyilvántartás szerint a tulajdonos, eladhatom az ingatlant? Ő érvénytelenítheti a megkötött szerződést?
Milyen módon értékesíthetem, hogy később ebből ne legyen probléma? Ő külföldön tartózkodik csak emailbe tudok vele kommunikálni. Előre is köszönöm a választ