Nem hinném, hogy Kiss Bálint tehet mindenről. Akinek van cége sikkaszt, ez tény. Parasztvakítás volt szerintem, hogy Kiss Bálintra terelték az egész ügyet. Komplexebb ez annál.
Dr. Járai Gábor hozzászólása a riportban: "..azt gondolta, hogy azzal le van tudva az a felelősség amit a polgárjogi törvénykönyv telepít rá... De nincs!" És vigyorog közben! Van pofája nyilvánosság előtt kijelenteni vigyorogva, hogy én vállaltam el, hogy kibaszok több ezer polgártársammal!
Akkor remélem elütik őt úgy, hogy az derül ki a, hogy ő volt a hibás, majd kiderül, hogy maradandó szervkárosulást szenvedett ami miatt ki kell vezetni a belét a hasának az oldalfalán, és az is kiderül, hogy hiába fizette a TB-t egy számítógépes hiba miatt nem létezik az ő TB-je, szóval állhatja az egészet ő!
És akkor majd lesz egy riport, amire meghívnak engem is és azt fogja elkezdeni mondani, hogy "...de én azt hittem, hogy ha fizetem tisztességesen a TB-t akkor le van tudva..." és én itt vágok közbe majd, hogy "De nincs! Barom!"