gezabl!
Nem jó helyen keresgéltél, a kioktatás tőled pedig teljesen abszurd.
gezabl!
Nem jó helyen keresgéltél, a kioktatás tőled pedig teljesen abszurd.
"... Az igazán nagy probléma ott kezdődik, hogy a hölgy nem akarja elvetetni a gyereket." Hát ennek okán "a" kioktatás.
Az általa javasolt "angyalcsínálás" egy kicsit beborított, na, és még mindig jobb ha csak én reagáltam rá, mintsem pl. The Big Cat írta volna az ezzel kapcsolatos dörgedelmeit - jogosan.
gezabl:
a fórumok nem igazán hiteles forrásai a jognak (még ez sem - bizony, bizony)
Mindazonáltal vagy elhiszed, vagy sem, a lemondás, úgy ahogy te érted, lehetetlen.
Magyarázat:
lemondani csak jogról lehet. Kötelességről nem. (Ejj, pedig milyen szívesen lemondanék a lakáshitelem törlesztéséről...:D)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Hál'steneztem...........jaja..csakhogy nem csak aTe és az anya szemszöge létezik, hanem a GYEREKÉ is!!!
És még 1x: hál'stennek nem oly könnyű hagyni őt nélkülözni......ha már egyszer vannak szülei........
Ha tetszik, ha nem...
Sziasztok!!
Ismét a segitségeteket kérem.Csütörtökön megyek a GYámhivatalba.
Lányomat most vasárnap nem hozták haza időre.
Este 6 kor van az átadás,ott vártam őket.
Vártam 20 percet talán dugoba kerültek,de nem jöttek.
Felhivtam az apát és kérdeztem Hol járnak,hol a 3 éves lányom.
Közölte Ferihegyi reptéri müsoron vannak.
Közöltem vele és mikor ohajtják hazahozni?
Válaszra azt kaptam nem tudják,majd hozzák.
Szóltam neki,miért nem lehetett volna felhivni,hogy bocsi de kicsit késünk,majd hivlak,mert ha ideszoltak volna nem szolok egy szot sem.
Erre elküldött az any..ba,és letette a telcsit.
Ujra hivom kb mikor hozzák a lányomat.
Megint azt a választ kaptam men tudják,majd megkapom,ocsárolt letette a telcsit.
Bementem a rendőrségre hogy nem hozzták vissza 6 órára a lányom.
Egyett nem értek,a rendőr nem tud mit csinálni!!!!Miért??
Nem az ő kötelességük a gyermekem visszahozatala???
Végül este 8 ra hozták vissza a lányom,és az apa nem is volt vele csak a n.mama és a n.bácsi.
Az apa skrizofén.
Az lenne a kérdésem,AKI TUD SEGITSEN!!
Mivel az apa nem is törödik a lánnyal,mindig csak a n.mama,kérhetem e a gyánhivatalt,és a biróságot,hogy az apai láthatás itt nálam kb 3 ora terjedelem legyen.
És nem viheti el 2 napra.
A nagymama ugyis kér nagyszülői láthatáait az hohy megy??
" hetente?Havonta??
Nagyon sok érvem van,hogy ne legyen az apjánál a lány,mivel ellenem nevelik.
Most vasárnap is közölte a n.mama ha 10 millió ft ba is kerül de megprobálja elvenni tőlem a lányt-A mama 70 éves!!
Szerintetek mit hogyan intézzek.Segitsetek.Van rá 1,5 hetem,mert most 2 hét mulva már nem engedem el a lányt.
Köszönöm.
A leírtakat panaszold el a gyámhatóságon, és ők intézik a többit. Ezúttal vélhetően figyelmeztetést kap az apa, következőre bírságot, rendszeres problémák esetén, felügyelet alatti láthatásra kötelezik.
Ha önkényesen nem adod oda láthatásra a gyermeket, akkor a hátrányos jogkövetkezmények téged fenyegetnek. (figyelmeztetés, bírság, végső esetben kiskorú elhelyezésének megváltoztatása)
_Wasp_
és felesleges megoldása
Waps.
irtam mailt neked.Köszönöm
bernadett
Megértem feldúltságodat, amiért fix/kötött időre nem vitte vissza a kislányt, valamint valóban szólhatott volna hogy késni fognak, de a gyermek "nem veszett el", tehát a rendőrségre szaladgálni felesleges volt... A kislány felnőtt felügyelete mellett programon volt - és bizonyára jól érezte magát -, vétek lett volna onnan idejekorán elcibálni. Egy kicsit próbálj lehiggadni...
Aztán még a következő: a vasárnap 6 órai időpontot eleve későbbre kellene tenni., itt a jó idő, hadd ne kelljen se a felnőttnek se a kislánynak "óramű pontosággal" működnie. Sőt, jön majd a kánikulai meleg, amikor kora délutánra gyermekműsort időzíteni nem is igen célszerű.
Ne az ellensegeskedés, hanem az egymás iránti kölcsönös rugalmasság.
Amúgy vélem az anyósodnak is csak van mobiltelefonja, tehát ha a fia nem akkor ő tudathatta volna hogy késni fognak majd.
Monalisa!!
Ez igy van,én eddig sosem szoltam,mindig engedékeny voltam.De nekik ez sem elég,mindig többet akarnak.
Vasárnapi párbeszédünkön kijelentette a mama,én fogom vinni a lányt pestre,és nem 2 napra,hanem 5 napra 2 hetente.
Bemegy a gyámhoz és elintézi.
Mond meg nekem,ha én most nem intézkedem milessz ebből??
Mert ők pénzel intéznek el mindent sajnos"HIVATALOS DOLGOKAT".
Apa kapja meg 2 hetente a gyereket,de nem foglalkozik vele.
Csak a n.mama,és ő is ellenem hangolja a kislányt.
Mindent megtesz hogy nála maradhassaon a lányom.
Ezért kérdeztem ,hogy a n.mamának milyen jogai vannak???
Biztosan van,de milyen időközönként??
Mert most ugy döntöttem az apai láthatás mivel beteg,nálam legyen,de csak az apa jöjjön,és foglalkozzon a lánnyal.
A n.mama meg 1 napra megkapja 1-2 havonta.
Én eddig nem fedtem fel a gyámnál-biróságon a fegyver gyujtogatás dolgait az apának.
De ha ők igy állnak a dolgokhoz nekem is lépnem kell,különben még ők járnak jol.
Szerinted nincs igazam???
Sajnos szép szoval ezt a dolgot elintézni már nem lehet.
És a környezetemben élők is látják,hogyan befolyásolják a kislányt,és milyen uton halad.
Én ezt nem szeretném.
Nekik szabad engem ocsárolni a kislány előtt??Mindennek elhordanak ha ott a lány.
Szerinted mit kellene csinálnom?????
„Mert most ugy döntöttem az apai láthatás mivel beteg,nálam legyen”
figyelj arra, hogy ez nem "döntés", hanem tény, szóval orvosi igazolás nem árt ha van (amennyiben vitától tartasz). Viszont az apa kérheti az elmaradt láthatás pótlását.
„Vasárnapi párbeszédünkön kijelentette a mama,én fogom vinni a lányt pestre,és nem 2 napra,hanem 5 napra 2 hetente. Bemegy a gyámhoz és elintézi. Mond meg nekem,ha én most nem intézkedem milessz ebből??”
Leginkább semmi sem fog ebből megvalósulni.
_Wasp_
és felesleges megoldása
Elnézést azért, hogy bepofátlankodom, de Bernadett beírásait olvasva szerettem volna vele irogatni egy kicsit. Max elküld a francba.
Egyetértek monalisával és nem kell mindig a rendőrségre rohanni. Egyébként a baj mindig akkor jön amikor nem számítassz rá.
Saját példám régről előző páromnak két gyereke volt.
Ment az ellene hangolás a volt férjénél, meg majd akkor viszem el amikor akarom...stb...
Eleinte aggódott (körömrágás, izzadás...) aztán megszokta, hogy ilyen pöccsel volt együt x évig.
Szombati napon azonban rendőrség telefonált, hogy a westendben megtámadták a gyereket és telefont kicsavarták a kezéből, egyébként semmi baja, mert elkapta a kis etnikumot (a gyerek 10 éves volt) és megvárta a rendőrt.
Naszóval csak annyit akartam írni, hogy tök jól álsz az ügyeddel, hiszen a kislányod 3 éves tehát a véleményét formálni lehet mondjuk egy nyalókával is, csak aztán irány a fogmosás.
Hosszú távon viszont ha belegondolsz tök jó anyósod és apósod van. Ha úgy van ahogy mondod 1-2 év és kampec aztán már nem tök mindegy hogy ki akarta elvinni 5 napra?
Na és a tele vannak pénzzel, hát az a legszebb, hogy az ilyenek meg sűrűn járnak külföldre utazási irodákkal, az egyik még lehet hogy kinn hagyja őket.
Szóval a lányod első osztályos lesz és ezekre a szörnyűségekre csak akkor fog emlékezni ha te hagyod, vagyis ügyet csinálsz belőle.
90% esélyed van arra, hogy a volt férjed egy vagon pénzt örököl majd, mikor a lányod iskolába megy, és hát eltiltanád a papától? Ki fogja megvetetni a papával a méregdrága iskolatáskát és a hajcuccokat...stb...
Nevelés kérdése és a lányod annyi pénzt sajtol ki apuból, hogy örülhetsz ha rátukmálhatod majd évente egyszer, mert elege lesz belőle.
Mindenesetre félretéve a tréfát azért írtam és ezt kérlek tényleg fontold meg.
Annak a skizofrénnek nem is olyan sok 3 éve te még megszülted azt a gyönyörű kislányt. A kislányodnak nem csak anyukára, de apukára is szüksége van, bármilyen skizó a csávó. Ha igazán szereted a lányodat, akkor engedd el mindig apuhoz, az pedig hogy nagyival van és nem az apjával, az nem téged minősít, hanem őt. Kis szerencsével még később bánni is fogja.Aggódsz mert anyuka vagy, és szeretnél neki mindent megadni, de van egy csomó dolog hidd el amit csak a skizó oldaláról kaphat meg, és ha megszakadsz se tudod neki megadni.
Ha valaki veszi magának a fáradtságot (...) és visszaolvassa ezen topic 80-100 oldalát, talál benne szép számmal leírást miszerint a gyermeket nem mindig a megbeszélt időben viszik visszi - az a lényeg hogy ép-egészségben visszaadják. Közben meg hadd izguljon és/vagy bosszankodjon az ex egy picurkát.
Bernadett első ízben nem kapta vissza időben a kislányát, hát majd még szoknia kell...
Végül, de egyáltalán nem utolsósorban ezt nem csak neked írom, hanem mindenkinek aki hasonló témával ír ide a fórumba. Fogalmazzatok már egy kicsit másképp.
A GYEREK NEM GYUFÁSDOBOZ!!!
A gyerek nem tárgy még ha pici is, "odaadom ha hagyom", meg a "majd megkapja ha én úgy akarom".
Néha komolyan hányingerem van ezektől a fogalmazásoktól és nem hiszem hogy utólag végigolvasva te is másképp látod a helyzetet.
Belebonyolódtál egy zűrös és eléggé időigényes jogi ügybe, aminek a végkifejlete is képlékeny. Erre mit csinálsz?
Ahelyet hogy megoldanád a helyzetet, újabb ügyeket kreálsz és fórumozgatsz hogy mit és hova fogsz beadni holnap. 6 helyet 8-kor hozták vissza. két óra izgalom és biztos megőszültél ezalatt, de hidd el hogy ez volt a szándékuk. Ahelyet hogy lecseszted volna őket inkább faarccal mondtad volna 8-kor azt hogy még jó hogy nem hozták haza hamarabb, mert te is most értél haza az új randidról...stb...
Ne aggódj két hét múlva már időbe hoznák vissza.
Tisztelettel:Csecskedi Péter - Sárga Ember
Jól írtad Péter. És szerintem sem a beteg apával van itt a probléma, hanem hogy a két nő nemigen szíveli egymást... Ezen kellene változtani, és elsősorban a kislány - kisunoka érdekében.
Sziasztok!
Azért nem reagáltam, mert nem voltam itthon, dolgoztam. Szóval azt hiszem felesleges ide beírni bármit is mert nem hiszitek el. Hogy miért én intézek mindent? Talán azért mert a párom 3 műszakban dolgozik, és rettentően sokat tűlórázik, így Ő nem igazán tud intézkedni ebben.
Nem csalt meg senki senkit! Amikor megismertem a páromat ők már külön éltek, JA és a feleség adta be a válópert. A gyermek 1 éves volt, amikor szétmentek.
A munkáltatóhoz bementünk, hogy tisztázzuk a dolgokat, és Ők megmutatták, hogy a volt feleségnek az ügyvédje írta a levelet ami alapján többet vonnak, és ami alapján elmaradás van. Lekértük a fizetett gyermektartást is, nincs elmaradás, de a párom cége már annyira megelégelte a volt feleség fenyegetőzéseit, hogy azt mondta Ő kifizeti, menjünk bíróságra a volt feleséggel és tisztázzuk. Hiába nem teheti meg, ha nincs róla végzés meg ilyenek... MEGTESZI.
Hogy miért az anyát pereljük? Talán azért, hogy láthassa a párom a fiát! Talán azért, hogy egyszer majd levihesse a játszótérre.
A gyermektartást hogy miért akarjuk csökkenteni? Azért mert egyrészt jogtalanul kapta. Mondhattok bármit, de nem vagyunk a párommal rosszak, mint ahogy itt egy két forumozó burkoltan megfogalmazta. A páromnak a céges telefonját a cég lecserélte, azzal a feltétellel hogy a volt feleség nem tudhatja az új számát, mert a céget is hivogatja a volt feleség és a páromat is zaklatta.
A volt feleség kicsit belebolondult a válásba, amit Ő akart, és Ő küldte el otthonról a páromat, hogy költözzön haza. De ennek ellenére a gyermeket nem elvenni akarja tőle a párom, hanem látni akarja, és foglalkozni vele.
Tudjátok az a baj, hogy az anya lehet bármilyen, Ő anya, és Ő neki mindent szabad. Az apa is lehet bármilyen, de akkor is az anya dönt abban hogy beengedi e az apát hogy láthassa a fiát vagy nem.
Mivel segítséget igazán nem kaptam, csak gúnyokat, és rossz megjegyzéseket így igazán nem nézek vissza erre a fórumra.
Aki nem érti meg hogy 22 ezer Ft-ból egy ember nem tud megélni, és aki nem hiszi el, hogy 80 ezer Ft sok egy kisgyereknek, és aki nem éli át ezt az idegbetegséget, hogy egy ember rendesen dolgozik, sőt kifejezetten sokat, és a fizetésének több mint 50%-át csak úgy magyarázat nélkül elveszik, aki ezt nem érti annak nem segíthetek. És lehet hogy nem hiszitek el hogy így történt pedig tényleg igaz. Tudom hogy a munkáltató nem teheti meg. De arról senki nem beszél, mi van ha megteszi??? A bíróságon is csak annyit mondtak, hogy nemteheti meg. Ha megteszi, akkor az anyát kell beperelni jogtalan vagyonszerzés miatt vagy valami ilyesmit mondtak nekünk. Ezért az anyát pereljük.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Minden jót!
Ja és a gyermek 4 éves, és még mindig csak 8-12 között az anya lakásán láthatja a párom HA beengedi a volt feleség, általában nem engedi be és a rendőrség ebben nem segít, a gyámhivatal a leveleinkre nem válaszol.
Ezért a bíróság....
„b.....ot minek ir?”
timike, olvasd vissza az első hozzászólásodat, aztán kérdezd meg ugyanezt - magadtól..
deakbanak!
Ugyanannál a nagy cégnél dolgozom, ahol te és a párod. Ezért nagyjából ismerem a történetet. (Ha kétségeid lennének: első hozzászólásodkor kint volt még az e-mail címed, innen vagyok biztos benne 100%ra hogy te vagy az, és nem tévesztelek össze senkivel. A cég régi neve W-vel kezdődött. Gondolom ennyi elég.)
Korábban nem írtam, mert megértem a felháborodásodat, de kíváncsi voltam mit válaszolsz a többi fórumozó által feltett kérdésekre. Gondolom nem kell mondjam, hogy a válaszaid kicsit megleptek, melyek nem teljesen felelnek meg a valóságnak. Nem igazán számít, hogy mit írogat az ember egy ilyen fórumba, tehát nyugodtan ferdítheted a tényeket amerre akarod. Viszont ha segítséget vársz, akkor legalább az igazat írd! Mert így bárki bármit is tanácsol, az nem lesz helytálló a bíróságon!
Nem ledorongolni akarlak, csak azért írok hogy tudd, ezzel nem érsz semmit!
A pontos részleteket nem ismerem (ezért az anyagi dolgokhoz nem is tudok hozzáfűzni érdemben semmit), de ha azokban is annyi az igazság, mint az egyéb írásodban, akkor eléggé vesztésre álltok majd a perben!
Pár ferdítésed:
Nagyon fiatal vagy még, és ez a mostani helyzet a tanulópénz!
U.i:
Azért így névtelenül írok, mert itt láttam írásodat, és mert ha személyesen mondanám el a véleményem akkor valószínűleg örökre összevesznénk! Pedig a valósággal neked is szembe kell nézned!
Üdv Snoop
Ez nagyon ciki.
Egy jogos dolog azért van ezek szerint deakba hozzászólásában, még pedig hogy idegbeteg :)
Az biztos hogy a pasi jól megszivta ezzel a deakba-val, biztos hogy nagyon boldogok lesznek :) :) :)
Az a rettentő sok túlóra sem véletlen.
Ez elég égő deakba! Mond, hogy ez nem igaz, KÉRLEK! Mond, hogy nem erre használod ezt a jó fórumot!
Ennek mi értelme van? Nem hiszem el.... Gondolkodj már el, akkor talán Te vagy féltékeny, neked fáj, hogy a társad fizet a gyerekének, akit még a születése előtt elhagyott....? Hát megtalálta zsák a foltját. Minden ember megkapja méltó bűntetését, hát a párod már megkapta. Ne haragudj, de ha ez igaz akkor ennek MI ÉRTELME VAN ?
Szegény gyerek, őt sajnálom a legjobban, mert ez csak neki lesz rossz, Remélem annyi becsület van benned, hogy neki majd nem fogsz hazudozni.
Ne haragudj de ezt nem tudtam szónélkül hagyni, többnyire csendesen olvasom a fórumot.
Ja és ezt megmutatod a párodnak? Tudja hogy mit teszel a hátamögött?????????? Érdemes lenne....
Sziasztok!
Nem Deakba mellett állok,de tudom,hogy milyen idegfeszítő egy ilyen ügy. De azért ez a havi 80ezer Ft-os gytartás,elég fura.
Leonard: Te még biztos hogy nem beszéltél félre fórumozás közben???
Nekem is fáj és én is féltékeny vagyok hogy a párom fizet,de ki nem az???
Nekem például nagyon rosszul esik,amikor meg akarja nézni a gyerekét,de bele kell törődni.
Vicces: Te meg elég különös vagy,te átélted már ezt a helyzetet,milyen jogon mondod is te azt egy másik emberre,hogy idegbeteg??? Csak fele annyi problémád lenne mint nekem (vagy Deakba-nak),a gyerektartás üggyel.
deakba:
ha lenne gyermeked, tudhatnád, hogy nem két forint megy el a nevelésére.
Még meg sem születik, már venni kell neki kiságyat, ruhácskákat, pelenkát, babakocsit stb. Ha "occsó"-ért meg tudod venni, akkor is bőven kétszázezer felett van a számla... A hálapénzről már ne is beszéljünk.
Ha megszületik a gyermek, újra csak pelenka, ruha, sok zöldség és gyümölcs (lehetőleg friss), ha muszáj, akkor tápszer is. Ezek egyáltalán nem kis kiadások.
Ha az anyuka a terhesség alatt táppénzre kényszerül, az is igen érzékenyen érinti a kasszát. Szülés után jön a tgyás, gyed, egyik sem arról híres, hogy olyan sok lenne...
Csak számold ki a jövedelemkiesést, ami azért keletkezett, mert az anyuka gyereket vállalt. 3 év alatt akár 2-3 milliós "veszteség" is simán összejöhet - amit persze bőven ellensúlyoz a rengeteg élmény és szeretet, amit a gyermek ad, de abból nem lehet kenyeret venni.
És akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy az anyukának mennyi munkája és ideje megy rá a gyermek nevelésére, hogy ez mekkora figyelmet és energiát igényel - ez az, amit pénzben nem lehet mérni.
Szóval mielőtt elkezded sokallni a gyerektartást (amihez egyébként semmi közöd), talán érdemes lenne gondolkodni kicsit. És esetleg a téli sítúra helyett gy.tartást fizetni...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |