Nem,mindegyik dolog személyi kölcsön.
Köszönöm a választ,megnyugodtam kicsit.
Nem,mindegyik dolog személyi kölcsön.
Köszönöm a választ,megnyugodtam kicsit.
Ez esetben még van időd.
Hónapok ,évek is eltelhetnek.De csak akkor ha nem közjegyző elött köttetett a szerződés.
Az EOS nevű cégnél van,a másik pedig a Duna valami nevű cégnél,szóval egyik esetben sem tudok róla,hogy ügyvéd képben lenne.
Akkor megnyugodtam,mert az érdekes volna. Mindenképpen igyekszem megoldani,csak ezek a válaszok sokmindent befolyásolnak.
„olyasmi mondott a behajtócég ügyintézője hogy 100+ig,”
Hülyeség.
Max50%-ig.
„A másik kérdésem,hogy mennyi idő ennek az átfolyása, ill erről értesítik-e a munkáltatóm?”
Attól függ.
Behajtónál vagy a végrehajtónál van az ügyed?
Tiszteletem!
A kérdésem a következő lenne,amennyiben végrehajtás indul ellenem,akkor mekkora összeget emelhetnek le tőlem? Eddig van egy 33%os,de valami olyasmi mondott a behajtócég ügyintézője hogy 100+ig,ugye ez nem lehetséges? Mert akkor még nagyobb lenne a baj.
A másik kérdésem,hogy mennyi idő ennek az átfolyása, ill erről értesítik-e a munkáltatóm?
A héten csütörtökön kapok elvileg fizetést,remélem azt még letudom emelni,hogy legyen egy kis kapaszkodó.
Ill van valamilyen hivatalos dolog,hogy minden dolgot a családomra irassak át? Minden ingóságot!?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv! Lehet hogy rossz helyre küldtem a hozzászolást esetleg ha valaki mégis tudna valami tanácsot adni. Legalább a kapuig elment a végrehajtó és ugy ütőtt a hasára. A mi esetünkben még az irodábol sem lépett ki ugy értékelt. De azért benzinkőltséget egyebeket sikeresen felszámolt. persze csak mértékkel értékelt nehogy elérje a valós értéket. Nem is beszélve arról hogy a hiteltartozásunkat már nincs az a mérlegképes könyvelő aki ki tudná számolni az időközbeni befizetések sincsenek évek óta jóváirva. nem tudom hogy lehet rendezni A végrehajtó nem beszél egy adóssal ugy bánik velünk mint egy fertőző beteggel. Irásban is hiába kértük nem hajlandó kiadni azzal hogy ne érdekeljen az ősszeg hanem fizessünk. Kértem az illetékes biroságot hogy megtudjuk a tartozásunk teljes ősszegét az volt a válasz kérdezzem meg a végrehajtót. Ez egy őrdőgi kőr és nem lehet hova fordulni.
„A fizetési kötelezettségnek nem tettem eleget így a 360.000 ft-ot jogi úton jövedelemre, ingó-ingatlan vagyonra kiterjedő végrehajtási eljárás keretében érvényesíti. Az lenne a kérdésem ez pontosan mit takar?”
Ez az Otp faktoring levelében van ha nem fize.
Azaz fizetésimeghagyást kér majd végrehajtást ingó ingatlan és munkabérre.
Tisztelt fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni. Volt egy személyi kölcsönöm az OTP-nél, amit nem tudtam fizetni és átkerült az OTP faktoringhoz. Részletfizetési megállapodást kötöttem velük egy pár hónapig tudtam fizetni a részleteket.Majd táppénzre kényszerültem s 2 hónapos elmaradást halmoztam fel.A fizetési kötelezettségnek nem tettem eleget így a 360.000 ft-ot jogi úton jövedelemre, ingó-ingatlan vagyonra kiterjedő végrehajtási eljárás keretében érvényesíti. Az lenne a kérdésem ez pontosan mit takar?
Egy egyéni vállalkozónál dolgozom minimálbére bejelentve s fizetésemet (ami 60.000Ft) készpénzben kapom. Egy családi háznak a fele a tulajdonom amin lakáshitel van, amit rendszeresen fizetünk.Próbáltam hitelt felvenni hogy egy összegben kifizessem a tartozást de amint megtudták mennyi a jövedelmem, minden bank elutasított. Ez után mi lesz a követeléskezelő lépése, mire kell számítanom?
a fővárosi bíróság feloldotta a számláimat, mert a magánfél a munkaügyi bíróság jogerős végzésétől számítva több mint egy év eltelte óta sem kért ellenem végrehajtást, most meg megfellebbezte a fővárosí bíróság végzését, mely így a másodfokra került, amely jelenleg is tart.
kérdem: jogszerű e a fellebbezés a magánfél részéről?
meddig tart a másodfok?
mi várható?
milyen bírói döntések születtek ilyen esetekben:
milyen formátumban fellebbezet a magánfél?
kedvezőtlen másodfokú végzés eredményében mit tudok csinálni?
várom válaszotokat sos,
üdv: tajbor
A F?városi Bíróság megszüntette a számláim zárolását, mert a magánfél a munkaügyi bíróság ítéletének joger?re emelkedése után több mint
Azt mondta hogy megvették a tartozást és hogy innentől neki tartozik a volt férjem de ő már nem lakik itt de még nem változtatta meg a lakcímét. A hitel felvételének időpontjában még házasok voltunk de utána nem sokkal már kimondták a válást. Nem voltam sem kezes sem adóstárs. Nem is tudtam a hitelről, játékgép szenvedélye volt, van. Mit tegyek mit javasoltok? Köszönöm.
Faktor cég semmit nem vesz vh alá.Beijesztgetés csak.
Mikor váltak el? Külön élnek?együtt vették fel a hitelt?
Tisztelt Fórumozók, Szakértők.
Telefonon tájékoztatott a Duna..ház Faktor cég , hogy a volt férjem tartozása miatt , ha nem fizeti ki a kb 850ezer Ftot akkor végrehajtás alá veszik a lakásomban szereplő tárgyakat. Mit tudok tenni? Előre tájékoztatnak ,hogy mikor jönnek ki? Ha kiküldik a közjegyzői fizetésmeghagyást akkor annak mondjon ellent hogy időt nyerjen? Kb mennyi időt lehet nyerni a tárgyalásig? Ha nem emelkedik jogerőre a fizetési meghagyás ellentmondás miatt akkor addig nem is végrehajtható? Köszönöm előre is a segítséget!
Nem fedezetelvonás lesz az, hanem zártörés. A végrehajtó hivatalból is tehetne feljelentést, de megteheti bárki más is.
Valószinü hogy az de ezt csak bíróság mondhatja ki.
T.Végrehajtó1.!
Köszönöm a választ.Az alább felsorolt adósi cselekmény az nem valósítja meg a szándékos fedezet elvonást?
Köszönettel.
Gotan
Az ön kormányzatnak kell érvényt szereznie a saját határozatának.
Lehet még kérni a vh-t hogy tegyen javaslatot a bíróság felé a vh birság tárgyában.Bár ezzel nem leszel előrébb.
Jan.12-én voltak kérdéseim.Tudna valaki válaszolni,vagy nem jó helyre írtam?
Köszönöm
Jan.12-én voltak kérdéseim.Tudna valaki válaszolni,vagy nem jó helyre írtam?
Köszönöm
Az autó végrehajtása mindig ugyan úgy zajlik mint máskor.Végrehajtó foglalja le.Később árverezi ha nem fizettek.
Vevőt szerezhettek reá.
Üdvözlök mindenkit!
Lenne itt egy elég bonyolult szituáció de megpróbálom, röviden tömören felvázolni és a segítségeteket kérni.
Az a helyzet, h szüleim elváltak mivel édesapám elég komoly anyagi vonzattal rendelkező problémát tömkelegét zúdította ránk. Tehát adott egy autó (amin hitel van) ami még (sajnos) édesapám nevén van és behajtás fenyegeti, tehát a az átíratást/eladást a Rendőrség lekorlátozta. De mi erről nem tudván mi a hitelező banktól kértünk egy szerződésmódosítást,hogy apám helyett édesanyám legyen az adós, hogy át tudjuk íratni de ez így már sajnos nem igazán lehetséges. Ugyan a házassági vagyonmegosztásról szóló nyilatkozatban az is szerepel, h az autó édesanyám tulajdonát képezi, de ez nem hiszem h elég. Összefoglalva: Az autó apám nevén van, de az adósság már édesanyámén.
Az lenne a kérdésem, hogy egy autó lefoglalásának mi a menete? Kijönnek és elviszik vagy esetleg fel lehet-e ajánlani a lefoglalóknak, hogy mi megvásároljuk tőlük amennyiért amúgy is eladnák? És egyáltalán ilyenkor ki foglalja le?
Röviden ennyi lett volna. Nagyon várom a válaszotokat, ugyanis tanácstalan vok.
Előre is köszönöm!
Jó napot.Szeretnék kérdezni.Ha a végrehajtó nem ad felvilágosítást arról , kérvényt nyujthatok be arról ,hogy gyesen vagyok és nem szeretném hogy vonják a kezességem miatt a sógorom adósságát.Akkor mi a teendő.?Feljelenthetem hogy négy éven át nem adott felvilágosítást ,hogy ilyen is létezik?
Köszünüm.
Kicsit összetett problémámhoz kérnék jogi segítséget.A gyermekem édesapja tartozik gyerektartással.Végrehajtás alatt van az ügy.A végrehajtó 2010.februárjában lefoglalta az adós tulajdonában levő gk-t.Felszólították,hogy adja le a lakóhelyén illetékes önkormányzatnak az autó okmányait,rendszámát.Ő ezt a mai napig(lassan 1 éve)nem tette meg.Kapott bírságot is az önkormányzattól,de ez sem érdekli.Volt kint 2 esetben a rendőrség is a lakásán,de persze nem volt ott sem ő sem a kocsi.Időközben elköltözött onnan.Volt kitűzve már 3 árverés,de ott sem jelent meg.A kérdésem az,hogy én tehetek-e valamit,hogy haladjon a végrehajtás.Engem is érdekelt volna a kocsi,mint vevő,de időközben ki tudja milyen állapotba került a gépkocsi és ezen időszak alatt a műszakija is lejárt.A becsértéken lehet-e változtatni,változtatás kérni,mivel senki nem látta még az autót(végrehajtó még 1x sem).A végrehajtó mondta,hogy átírhatjuk a nevemre,de azt sem tudjuk hol az autó ás milyen állapotban van,ezért egyelőre nem kértem ezt a lehetőséget.
Köszönöm előre is válaszokat.
Üdv! Legalább a kapuig elment a végrehajtó és ugy ütőtt a hasára. A mi esetünkben még az irodábol sem lépett ki ugy értékelt. De azért benzinkőltséget egyebeket sikeresen felszámolt. persze csak mértékkel értékelt nehogy elérje a valós értéket. Nem is beszélve arról hogy a hiteltartozásunkat már nincs az a mérlegképes könyvelő aki ki tudná számolni az időközbeni befizetések sincsenek évek óta jóváirva. nem tudom hogy lehet rendezni A végrehajtó nem beszél egy adóssal ugy bánik velünk mint egy fertőző beteggel. Irásban is hiába kértük nem hajlandó kiadni azzal hogy ne érdekeljen az ősszeg hanem fizessünk. Kértem az illetékes biroságot hogy megtudjuk a tartozásunk teljes ősszegét az volt a válasz kérdezzem meg a végrehajtót. Ez egy őrdőgi kőr és nem lehet hova fordulni.
hát az biztos hogy elmegyek a biroságra mert ez hallatlan!!most mikor minden pénz számit még eladni sem tudom a kocsimat hogy vegyek egy olcsobbat mert az ki van tiltva.fizessem be a nem is én álltalam elkövetett dologért a birságot....utána fogadjak ügyvédet majdnem annyiért mint a birság...a per meg elhuzodik sokáig...de jo nekem...
kedves végrehajtó
elváltam a férjemtől akinek a bíróság neki ítélte az én nevemen szereplő telefon tartozását. De ő nem fizeti és engem fognak perbe. Mivel végzéses papírom van arról hogy ő neki itélték a fizetését ezt a végrehajtó elfogadja? Vagy tőlem fogják ezek ellenére is vonni én meg pereljem őt?? Már így is a fele fizetését kapom gyerektartásba nem fogom tudni behajtani tőle.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |