szép estét mindenkinek!
Megint itt vagyok........ha másért nem,hát legalább kibeszélem magamból a bajomat(most úgy érzem egyedül maradtam)
- köszönöm,még azt is,ha valaki csak elolvassa,azt még jobban ha válaszol is.
Tehát ha jól értem,akkor azért nem "sittelnek "le ,ha nem az én nevemre megy a letiltás utáni jövedelmem?
- és természetesen nem szeretném a fiamat,vagy a családját bajba keverni ezzel,ezért kérdezettem,hogy a lányom nevén ez működne -e?(13-éves)
- Valamit kell kezdenem ezzel a nyakamba szakadt csöddel,sajnos nincs,gazdag szülöi háterem,söt a szüleim meghaltak pár éve,nem vagyok gazdag,egy ápolói szakvizsgám van (ebben dolgoztam külföldön is)
Mindegy,gondolom már hallották ezt párszor,de most nem tudom mitévö legyek....végrehajtó+N.A.V.
Most minden napom azzal telik,hogy aggódom,mi van ha én dolgozom a lányom délutánonként pár órát egyedül van otthon,és ráverik az ajtót a navosok,vagy a végrehajtó....visznek minden..viszik a házam...na igy telnek most a napjaim+ azért helyt kell állnom a munkahelyemen is.nehéz,nagyon nehéz...
Most egy újabb kérdést tennék fel:-javasolták nekem,próbáljam eladni a házat,ez megoldható,persze ehez az exemmel is kell egyeztetni,de a szülein keresztül el tudom érni,ha rábólint akkor eladhatom úgy,hogy rajta van a bank és a végrehajtó bejegyzése a tulajdon lapon?
köszönöm,most ennyi...(az a baj,hogy ha tovább irok,tovább sirok...de hát mit tehetek.....köszönöm