- A jogegyezségi határozatok hatására létrejött 2014.évi XXXVIII. törvény (DH1, kúria tv), a 2014.éviXL. törvény (DH2, elszámolási tv) és a 2014.éviLXXVII. törvény (DH3, forintosítás tv) .
A fentiek alkalmazását a Bíróságok kötelesek mellőzni,mivel azok a bankok-adósok terhére elkövetett
- csalás (Btk.373.§ ) :
- nép irtás (Btk.142 § ),
- tiltott szerencsejáték szervezése (Btk.360.§ ).
- uzsora-bűncselekményeit (Btk.381.§) törvényesíti.
- Gondolom az engem letorkoló jogászok(vagy más gondolkodásuak) vágják mi a Hitel,Kölcsön,Swap üzlet,Prtfóliós fogadás,közötti jogi értelmezés.( a kölcsön meghatározott összeg amit az bank az aós számára biztosít ) aminek a tőkéje csak csökenhet és nem növekedhet -de nem a fent emlitett törvényhelyek kimerítése által.-(tehát kaptam kölcsön 6.5 milliót,visszafizettem 5.4 milliót ,és érdekes modon még tartozok 16 millióval,(ennek ellenkezője nálam számszakilag levezetve amit a követeléskezelő rabló banda nem tudja ellenkezőjét bizonyítani- ÍGY tényleges tartozás 20.05.26 .-án 3.785.000 Ft)-(kölcsönszámítással)-MIVEL BÜNCSELEKMÉNYEN ALAPJA A VÉGREHAJTÁS így az nem hajtható végre - ja és ezért Orgazda az árverezési vevő,mert büncselekményből szerzett ingatlant vásáról meg.Sőt ő ezt tudja is.