Szia Immaculata!
Köszi a választ, nos, azért "herdáljuk" (valóban annak tűnhet, de az van, hogy mivel mindehárman tanulunk, és van adósságunk is, belekényszerülünk ebbe). A rokonról annyit, hogy egy 3 szintes úszómedencés ház, két lakás, terepjáró, és három másik felsőközépkat. autó tulajdonosa nagy bankszámlákkal, neki nem kell a szőlő, neki az sem fontos ha nem lesz eladva, az anyagi helyzete elképesztő magyar viszonylatban - ez persze nem tartozik a dolog jogi részéhez, de képzelheted, mennyi fájdalmat okoz azzal nekünk, hogy folyton gúnyolódik rajtunk, hogy úgyis megtesz mindent, hogy mi ne kapjunk semmit. Megtehetné, hogy mellényzsebből kifizet minket, három tehetséges, ösztöndíjas egyetemista vagyunk, a tesóim és én, én orvosin tanulok, ők közgázon és informatikán...de ő csak gyűlölködik, és folyton az arcunkba mondja, hogy hiába vagyunk tehetségesek, nem visszük semmire, mert neki van pénze és nem fog adni, és majd ott fogunk a küszöbén állni de ő nem ad semmit, mert mindent megtesz, hogy rosszul jöjjünk ki.
Amúgy megfenyegetett bennünket, hogy ha odamegyünk a Balatonra a szőlőt kivágni, akkor a vadászpuskájával mindenkit le fog lőni!
Ezt azért írtam le, hogy tisztábban látható legyen, milyen emberről van szó.
Tehát akkor nem kell aláírnunk, ha nem akarjuk?
A másik dologról mi a véleményed?
Üdv
Szilvi