Becsületsértés


kék laguna # 2007.04.25. 19:30

Traven ne mond ezt.Mindig ezzel jönnek az ügyvédek és mindenki hogy "piti " ügy,fölösleges az erőfeszítés stb .De ha valakit sérelem ér és nem kap jogorvoslatot ,és rámegy az egészsége is akár,már is nem olyan piti az ügy.Másrészt mindenkinek a saját kis ügye a legnagyobb.Ez lehet hogy látszatra és számunkra nem nagy horderejű ügy,de akkor is élni kell a jogainkal,ha már adottak,különben örök tüske marad bennünk.

kék laguna # 2007.04.25. 19:31

adam mostmár tarts ki és csináld végig.a saját becsületed és egészséged többet ér a számítógépnél.

ju.adam # 2007.04.25. 19:55

a számítógép nem is érdekel már... az idegesít, hogy még két hónapig görcsben lesz a gyomrom, hogy most vajon rámverik-e ezt a balhét. Ha én lettem volna, akkor egy hónap alatt simán rám lehet bizonyítani.. Azért én vagyok a gyanúsított, mert két gépről küldték (állítólag a képeket) - az egyik a munkahelyi, a másik az otthoni. Az otthoni gépen a szakértői vizsgálat nem találst SEMMIT, a munkahelyin sem találtak semmi értékelhetőt. Innentől már eleve nem lehetnék én a gyanúsított, az ügy nehéz bizonyítását már az is mutatja, hogy 10 hónap alatt nem tudtak annyi bizonyttékot összegyűjteni, hogy vádat emeljenek ellenem. Valakire rá akarják verni. Én külföldre készülök, ha egy ilyen ügy miatt priuszom lesz, a terveimet el is felejthetem...

kék laguna # 2007.05.11. 11:01

Engem egy férfi priviben fenyget és gyaláz nap mint nap levakarhatatlanul.Mit tehetek ellene?Hasonszőr mint lamerka,bosszúszomjas és rosszindulatú.

bootmaker # 2007.05.11. 11:43

Tiltsd le.
Álltalában az ilyeneken van olyan, hogy a felhasználó blokkolása vagy valami hasonló szöveg.

B

cérnafa # 2007.05.13. 22:17

bootmaker: rólam beszél :)

kék laguna:szerintem haladéktalanul jelents fel azért mert meg mertem mondani a véleményem hogy a pasid nem vesz komolyan.

kék laguna napi 9-11 órát fórumozott folyamatosan úgy hogy a gyerekét egyedül neveli.
a gyerek folyamatosan lepasszolva. A véleményem akkor is vállalom, ő egy szar anya. Még ha ez neki nem is tetszik.

kék laguna # 2007.05.14. 06:32

Nem,te közel sem ezt írtad,de nem részlezetném a nyomdafestéket nem tűrő írásaidat.Sem a pasimhoz nincs közöd sem ahhoz hogy én mit csinálok a szabadidőmben,a gyrekem neveléséhez pedig végképp semmi közöd,a sajátoddal kéne foglalkoznod inkább.

cérnafa # 2007.05.14. 09:40

:)
Szerintem érdemes lenne nyitnom egy topikot itt, amiben azt boncolgatjuk hogy honnantól van az a határ amikor egy nőtől a gyámügy elveszi a gyereket az elhanyagolás miatt. Főleg amikor az anya egy szenvedélybetegség (internet) képtelen ellátni az anyai feladatait.

kék laguna # 2007.05.14. 12:15

A fórumon is ugyanazezért útálnak,mert burkoltan fenyegetsz mindenkit.Boncolgasd nyugodtan de erre csesztek már rá emberkék,amikor olyanba próbáltak beleavatkozni ,amihez semmi közük.Napi 2-3 óra internetezés pedig nemhinném hogy szenvedélybetegség kategória.A nótorikusságod másokkal szemben viszont már az.A levakarhatatlanságod is az.Az ostoba gyűlölködésed pedig már ne is részletezzük.Na tobzódjál tovább itt mint lamerka,az is fullra járatta magát errefelé.

kék laguna # 2007.05.14. 12:17

És nemhiszem hogy egy sehonnani idegen pofa véleményére (mint te) bárki is adna,főleg a gyámügy.Ostoba egy alak vagy,remélem előbb utóbb valaki feljelent valamiért és rohangálhatsz a bíróságra majd és leperelik rólad a sz* gatyát is.

cérnafa # 2007.05.14. 12:45

Kék laguna! Ide nem fröcsögni kell járni hanem a jogi témákat megbeszélni. A levakarhatatlanságról és a csesztetésről nem írok regényeket, elég megnézni a www.netmania.hu fórumon az elmúlt egy évben produkált szövegeit az alábbi nickekkel:

Takcimanci
lariflari
Klárci
Pretty_woman

A gyámügynek csak a szövegeket kéne bemutatni, kapásból hivatalból megindítaná az eljárást.

cérnafa # 2007.05.14. 12:47

Kék laguna! Ide nem fröcsögni kell járni hanem a jogi témákat megbeszélni. A levakarhatatlanságról és a csesztetésről nem írok regényeket, elég megnézni a www.netmania.hu fórumon az elmúlt egy évben produkált szövegeit az alábbi nickekkel:

Takcimanci
lariflari
Klárci
Pretty_woman

A gyámügynek csak a szövegeket kéne bemutatni, kapásból hivatalból megindítaná az eljárást.

kék laguna # 2007.05.14. 12:53

Szerintem ne tedd magad nevetségesebbé,mint ami már most vagy.Mindenki számára nyilvánvaló,hogy egy fórumon a nickeket úgy hamisítják ahogy akarják,főleg a netmánián.

lewho # 2007.05.14. 12:59

khmmm (lehet megbánom, hogy beleszólok)

ne offoljátok légyszi szét a fórumot, menjetek inkább vmi flémre!
köszi

kék laguna # 2007.05.14. 12:59

Elmesélek neked egy esetet ezzel kapcsolatban,úgy is jogifórum és idevágó a dolog.
Volt egyszer egy nő,aki egyedül nevelte két ördögfióka csemetéjét.Volt egy unatkozó öreglány szomszédasszonya akivel nemigazán kedvelték egymás,az unszimpátia kölcsönös volt.A szomszédasszony fontoskodó volt olyan mindenbe belepofázok típus.A nő elég sokat kajabált a csemetékkel,mint ahogy a szülők kb 99%-a időnként,mikor a gyerkőc nem fogad szót vagy nem hallja meg amit már 50-szer mondanak neki.Szóval a fontoskodó szomszédasszony bejelentést tett a gyámügyön ,hogy a nő hogy s miképp neveli a gyerekeket.A gyámügy kivonult de semmi rendkívülit nem találtak.A nő bepöccent az amúgy is unszimpi szomszédasszonyra és rágalmazásért feljelentette,teljesen jogosan.Pert nyert és a mindenbe belepofázós szomszédasszony fizethetett mint a pinty.Azt javaslom neked is hogy mielőtt feljelentést teszel,gyüjts jó sok és megdönthetetlen bizonyítékot, a "szar anyaságom " ellen,nehogy véletlen fordítva süljön el a saját fegyvered és szemen lődd magad.
Most pedig részemről off a veled való bájcsevi itt.

cérnafa # 2007.05.14. 13:46

lwho: semmi gond, kék takcimanci laguna az akinek habzik a szája nem nekem. Tudod az említett fórum önmagában megteszi bizonyítéknak.

ju.adam # 2007.05.14. 15:23

ne mocskoljátok már be a topicomat, ezt beszéljétek meg valahol máshol!

cérnafa # 2007.05.15. 13:52

én igyekszem nem offtopik lenni!

Ez kimeríti a becsületsértést? (kék laguna szar anya műve)

"Takcimanci Válasz erre (7017) Privát üzenet 2007. május 10. 6:52:10

ARC.
Menj a kurva anyádba.Seggfej."

Blowfish # 2007.05.15. 17:39

Nem, nem meríti ki.

És szerintem elvégezhetnétek a bölcsödét még 1x. Hogy el ne felejtsétek, kik szoktak így veszekedni.

Végezetül ajánlom:

"Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded."

ismeretlen szerző nagyon igaz bölcsességét.


Confidentality
Integrity
Availability

ju.adam # 2007.05.15. 19:01

egyébként a dedós cívódáson túllépve és visszakanyarodva az eredeti témához: a rendőrség júni 17-ig hosszabbította meg a nyomozást.

ju.adam # 2007.05.27. 16:08

több ismerősöm is azzal győzköd, hogy ha most is visszadobja majd az ügyészség az ügyet, akkor a rendőrségnek le kell zárnia az ügyet. Másodjára hosszabbították meg a nyomozást...

cérnafa # 2007.05.30. 11:36

Én most voltam pont a rendőrségen egy feljelentésem ügyében tanuskodni, mesélte a nyomozó hogy az ügyézség most a nyakukon ül és minden ügyet átnéznek :)

ju.adam # 2007.06.12. 14:23

most vasárnap jár le a másodjára meghosszabbított nyomozás. Engem most, a második meghosszabbításnál már nem hívtak be. Hogy szokott ez folytatódni?

Számít-e az valamit, hogy :

azért vagyok én a gyanusított,mert elvileg két gépről intézték ezeket a hackeléseket. Az egyik a szolgáltató szerint a mi otthoni gépünk volt, a másik a munkahelyi. Az otthonin semmit se találtak a bentin is csak belépési kódokat. Lehet hogy azzal hogy az otthoni gép tiszta volt már nem engem gyanúsítanak? hogy szokott ez lenni?

ju.adam # 2007.06.18. 12:40

Kérem, ha van hozzáértő, az írjon, az újabb fejlemény az hogy az ügy előadója azt közölte ma velem miután telefonon felkerestem, hogy MEGINT meghosszabbították a nyomozást, újabb szakértői vélemény készül. Én egy ügyvédtől azt az infot kaptam, hogy csak kétszer lehet meghosszabbítani egy nyomozást, de a rendőr szerint ezt rosszul tudom, mert akárhányszor meg lehet hosszabbítani. Hogy van ez?

Vzoltan # 2007.07.09. 20:34

Tisztelt fórumozók!

2007 június végén idézést kaptam tanuként egy számomra ismeretlen ügyben. A meghallgatáson közölték velem, hogy a bírósági eljárás során már gyanusított ként fogok szerepelni. 2007 februárjában egy számomra mindezidáig ismeretlen hölgyet (27 év) ismeretlen tettes feltett az egyedülállo.hu-ra minden személyes ismertetővel és elérhetőséggel együtt. A rendőrségi nyomozás során a szolgáltató az én IP címemet adta meg. A rendőrség közölte, hogy ez elegendő és biztos bizonyíték arra, hogy én követtem el ezt a becsületsértést, vagy ha nem, akkor kapok 10 napot hogy megtaláljam a valódi becsületsértőt külömben én állhatok a bíróság elé. 2007 májusig egy wireless routert használtam, amit nem működött valami jól ezért továbbadtam rajta. Nem tudom bizonyítani az ártatlanságomat és ez sajnos nekem a munkámba és megélhetésembe kerülhet. Hivatásos vadászként dolgozom, lőfegyverekkel. A lőfegyverviselésről szóló törvényt 2005 ben módosították, mely szerint bármilyen szinten marasztal el a bíróság, úgy a rendőrhatóság nem hosszabítja meg a fegyverviselési engedélyemet, ez a munkámba kerül. A sértett és köztem soha semmilyen kapcsolat nem volt. A múlt hétig egymás létezéséről sem tudtunk. Kérlek benneteket adjatok tanácsot, miként tudok problémák nélkül kikeveredni ebből az ügyből.