Facebookon felkerestem a tulajdonosokat előzőleg, életre kelt a másik társtulaj ahol már megadtam a telefonszámomat.
Az egyik együttműködő volt és birtokba is engedett ( akiét árverezték) , a másik hazudozott meg hallgatott a lényegről. Aztán mikor 10 ezerrel növekedett a licit és rájött hogy előárverezést nem kérte bekerelt. Mert ugye a társtulaj akarta megszerezni.
A hangján hallottam a tipikus C hangot... pedig a neve alapján nem az.
Közölte hogyha társtulajok leszünk just se fogja megosztatni sőt ott fog szívatni ahol tud.
Pedig próbáltam vele megegyezni de semmire nem volt hajlandó.
Úgy döntöttem ilyennel nem feltétlen jó osztatlan közösben lenni, függetlenül attól hogy 100km-re lakik.
Igazából megvolt a megosztás, papíron a megosztási vázlat is megvolt, villanyóra is külön volt, pont az lett volna az enyém amit akartam, minden stimmelt, egyedül a földhivatal a végrehajtás miatt nem írta át.
Szóval pereskedés esetén is az lett volna az enyém amit akartam.
De végrehajtó is meg se nézte így jelentősen áron alulra lőtte be. Amúgy meg az ilyen végrehajtások már lassan drágábbak mint a piacon venni...
Nade mindaddig amíg osztatlan közös, akkor is betudna tenni az ilyen.. ha blöffölt ha nem.
Így ért véget ez a hosszú történet.
Mindenesetre ha valaki jelentkezett volna a hirdetésre, felstrófoljuk az árat, megnyerjük aztán jön a fenyegetés abból tutira gáz lett volna.